- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
aynen yaa cok boğucu havaaaa
evet ben günesi seviorm ..
yaz cocuguyum ..
napıyosun semacım ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen yaa cok boğucu havaaaa
laptobu koydum mutfak masasının üzerine müzik actım face burası bi taraftan yemek yapıyorum öyle arada dışarı bakıyorum vakit geçiriyorum sen napıyorsun kuzumevet ben günesi seviorm ..
yaz cocuguyum ..
napıyosun semacım ..
laptobu koydum mutfak masasının üzerine müzik actım face burası bi taraftan yemek yapıyorum öyle arada dışarı bakıyorum vakit geçiriyorum sen napıyorsun kuzum
laptobu koydum mutfak masasının üzerine müzik actım face burası bi taraftan yemek yapıyorum öyle arada dışarı bakıyorum vakit geçiriyorum sen napıyorsun kuzum
ben komşuya cıktıydım datlım kahve ye yenı geldim eve şimdi başladım daha ıspanak kavuruyorum yanına ne yapsam bilemedim onu düşünüyorumohh miss valla ..
ben yemeklerimi yaptım cnm öğlenleyin ..
sen ne pişiriyosun .. tv,net oturuom bende ..
ohh ohh senin menü benimknden iyiymiş bende tarhana yapcam ama yemek saatinde yapıyorum taze taze :)bugünki menüm ;
tarhana corbası
nohut (yahni)
princ pilavı
salata
yogurt
ohh ohh senin menü benimknden iyiymiş bende tarhana yapcam ama yemek saatinde yapıyorum taze taze :)
ben komşuya cıktıydım datlım kahve ye yenı geldim eve şimdi başladım daha ıspanak kavuruyorum yanına ne yapsam bilemedim onu düşünüyorum
aynen canım aslında herşeyi mevsiminde tüketmek gerek öbür türlü hep hormon yiyoruzıspanakta tam mevsimi
harika cnm afiyet olsun
aynen canım aslında herşeyi mevsiminde tüketmek gerek öbür türlü hep hormon yiyoruz
aynen canım aslında herşeyi mevsiminde tüketmek gerek öbür türlü hep hormon yiyoruz
iyi bişi gibi görünsede aslında hiç de sağlıklı değil en iyisi herşeyi mevsimi dışında yememekevet canım haklısın ..
artık herseyi her mevsim bulabiliyoruz malesef ..
iyi bişi gibi görünsede aslında hiç de sağlıklı değil en iyisi herşeyi mevsimi dışında yememek
aynen bende kendim yapıyorum turşu tarhana vs. ama zeytini nasıl yapıyorsun ?tarhanamı,tursumu,zeytinimi,recellerimi kendim yapıyorum ..
eskiler hiç hazır gıda yemiyorlardı,bizler hep hazır malesef ..
aynen bende kendim yapıyorum turşu tarhana vs. ama zeytini nasıl yapıyorsun ?
hiç duymadım nasıl bi çorba neyle yapılıyoalanyaya özgü gülüklü corbamız var cok güzel :)
hiç duymamıştım kuzum neyden yapılıyor *alanyaya özgü gülüklü corbamız var cok güzel :)
walla deniz ege ve akdeniz tarafı yapıyor bizim buralarda yapam hiç duymadım zatende yoktur herhalde :))zeytini çıtlatma,dilme ve salamura 3 sekilde yapılır cnm .. :)
hiç duymadım nasıl bi çorba neyle yapılıyo