Yaaa benim moralim cookk bozukkk.. dun bizimki misir patlatayim sana film alip izleyelim mi dedi.keyfi gayet iyiydi.morali bozulmasin diye dun konusunu bile acmadim keyfi kacmasin diye..bi arkadasi aradi filme baslayacagimiz sirada, tam 45 dk onla konustu ve saat 10 oldu. Dedim ben yatiyorum artik dalga mi geciyosun sen benle.? Neyse geldi bu ama dedi sirketin muhasebesiyle ilgili bisey danisti,konusamam film mi izliyorum diyim dedi.. gereksiz trip yapiosun dedi. Ya huf cik beni rahat birak dedim. 3 hafta sonra 2 ay sehirdisina egitime gidio,telefonlari susmuo,haftada 3 kez aksam spora gidio, o bitio kurum sinawlarina calisio. Kayinwalidemlerle kaliyorum,melek gibi insanlar allahtan. Kendi ailem sehirdisinda burda kimsem yok. Dr a gidiyorum noldu naptin ne dio diyen yok. Simdi benden kaynakli bir sorun olmadigini da ogrendim. Sigarayi icme diyorum bu sureci olumsuz etkilio biliosun,birak diorum. Azalttim,azaltiyorum dio.. herseyi arastiran adam morfoloji 1 olursa nolur bilmio! Neyapmasi gerek bilmio! Cok guzel de beni ve kendini de ikna etmis benden kaynakli sorun olduguna.. ailesi de benden biliyor. 3_5 ay oncesinde cok agir bir dille cocugumuz senden dolayi olmuo git tedawi ol dedi. Kac gun agladim,uyku tutmadi.. hatta dedim olmuyor bosanayim eniyisi, ona da yazik adam beni niye ceksin omurboyu. Baba olmak onun da hakki,Gitsin ewlensin,cocugu olsun,mutlu olsun.. onu cok sewmeme ragmen bunlari bile dusundum. Simdi ogreniyorumki sorun ondan kaynakli. Sinirden nasil kudurdugumu anlatamam. Annem de garibim dioki deme oyle yazik olur,dunyasi yikilir.. sen dedim biliomusunki anne beni nasi sucladigini,bosanmayi bile dusundugumu? Benim dunyam nolacak? O kdr ozguveni var ki kendine,ihtimal bile vermiyor kendine. Insan sormazmi sonuclarin noldu,dr ne dio ne zmn gidiosun? Yada morf 1 se ne yapmaliyim,bi arastirayim.. yokk arkadaşş!!! Ama allah biliyor beni nasil sucladigini,ezdigini,basima kaktigini.. madem pkoydun nie ewlendin benle vsvs.. canimi yaktigi icin benim de onu yakasımm varr.. birde o ceksin benim ne cektigimi. yine diyorum yazik, yapayalniz kalir ,ustune gitme.. offfff cok bunaldimmm