- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
walla deniz ege ve akdeniz tarafı yapıyor bizim buralarda yapam hiç duymadım zatende yoktur herhalde :))
siyah zeytin mi alıyorsun sen yesil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla deniz ege ve akdeniz tarafı yapıyor bizim buralarda yapam hiç duymadım zatende yoktur herhalde :))
ikisindende alıyorum canımsiyah zeytin mi alıyorsun sen yesil mi ?
hiç duymamıştım kuzum neyden yapılıyor *
hmm baya çok sey varmış içinde görüntüde güzel duruyor hem tavuk hem kıyma var ilginç demekte fayda var :))harika bir lezzet denemeni tavsiye ederim ..
princ,salca,su,tuz,kıyma,tavuk ..
netten baksana bi görüntü sahanesi ..
ikisindende alıyorum canım
hmm baya çok sey varmış içinde görüntüde güzel duruyor hem tavuk hem kıyma var ilginç demekte fayda var :))
baya senelik alıptamı yapıyorsun turşu gibikaya tuzuna bi kavanoza at siyahları yiyeceğin zmn suyunu degisirsin ..
yesilleri dildikten sonra tuzlu suda suyunu degiserek yersin ..
baya senelik alıptamı yapıyorsun turşu gibi
baktım güzel görünüyo denemek lazım değişik tatları severimdene cnm harika :)
tam bir yemek aslında ..
alanyanın geleneksel düğün corbası ..
baya senelik alıptamı yapıyorsun turşu gibi
ooo :))))) ben yarım kg siyah 250 gram yeşil alıyorum 1 ay yetiyor bize 2 kşi sonuçta :))))annemler 25 kg zeytin alıp yaparlar ..
ben daha az alırım cnm kalabalık degilim ..
baktım güzel görünüyo denemek lazım değişik tatları severim
ooo :))))) ben yarım kg siyah 250 gram yeşil alıyorum 1 ay yetiyor bize 2 kşi sonuçta :))))
eee özellikle muz ve turunç cenneti antalyaa :))) çok şanslısın kısçemmmburda portakal,mandalina,muz dolu bahcelerrr
ayy dalında ne degüzel görünürler görmek isterdim zaten yeşili ağacı çiçeği çok severimmmburda portakal,mandalina,muz dolu bahcelerrr
evet sanslı oldugumun farkındayım ve seviyorum güzel cennet vatanım Türkiyemieee özellikle muz ve turunç cenneti antalyaa :))) çok şanslısın kısçemmm
ayy dalında ne degüzel görünürler görmek isterdim zaten yeşili ağacı çiçeği çok severimmm
ayy uğraştırıcı gibi geldi bana üşengeçliğim tuttu en iyisi ben ayda ayda alayım yarım kg siyahımı geçeyimoo siz daha az tüketiyorsunuz cnm ..
biz 1 kg zeytin yiyoruz sanırım ayda..
sen 2 kg zeytin yap kıs boyu yersiniz .