- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
ayy uğraştırıcı gibi geldi bana üşengeçliğim tuttu en iyisi ben ayda ayda alayım yarım kg siyahımı geçeyim
cok kolay ..
kaya tuzunu at üstüne arada kavanozu cevir ..
yiyecegin zmn suyunu degis bikac gün tm ye ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy uğraştırıcı gibi geldi bana üşengeçliğim tuttu en iyisi ben ayda ayda alayım yarım kg siyahımı geçeyim
hoşgeldin canım yoktun kaç gündür nasılsınslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz.yeni bir gün yeni bir umut biraz geç yazdım ama :)
inşallah deneyecem bir gün canım bu arada nihal ne yaptı bilen varmı testi tekrarlayacaktı sanırımcok kolay ..
kaya tuzunu at üstüne arada kavanozu cevir ..
yiyecegin zmn suyunu degis bikac gün tm ye ..
inşallah deneyecem bir gün canım bu arada nihal ne yaptı bilen varmı testi tekrarlayacaktı sanırım
hamdolsun canım iyiyim.tüp bebek araştırmaları içindeyim hani, aşılamalar tutmadı birde tüp deneyelim bakalım.inşallah hepimizin bebişleri olur.hoşgeldin canım yoktun kaç gündür nasılsın
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz.yeni bir gün yeni bir umut biraz geç yazdım ama :)
o zaman yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun diyelim ikiz ikiz olsun inş. hepinizindehamdolsun canım iyiyim.tüp bebek araştırmaları içindeyim hani, aşılamalar tutmadı birde tüp deneyelim bakalım.inşallah hepimizin bebişleri olur.
amin amin inşallah sağlıkla olsunlar:)o zaman yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun diyelim ikiz ikiz olsun inş. hepinizinde
güle güle canımkızlar ben cıkıyorum görüsürüzz
üzülme canım bidahaki aya inşallahbende iiyim canım sğlsın erkenden adet oldum akşam 2 gün vardı daha
iyiolmaya çalışıyorum gülüm sen nasılsın hafta içi genetiğe gidicem bakalım testler için bir problem olmazsa yaptırcm haftayaCani
Canim hosgeldin nasilsin..
inşallah da bizim bölümde mülakatlı alım oluyor genelde türkiyede mülakat =torpil demek bildiğinz üzrebölümün nedir?umarım atanırsın
iyi yapıyosun gülüm vakit geçir bol bol gez eğlen ailenle işiniz olumlu sonuçlanır inşallah canımcanım dondunmu hos geldın ben annemlerdeyım bızım ıs uzadı anlatmıstım nıye annemlere geldıgımı 10 gun daha annemlerdeyım cok guzel gecıyor gunlerım babaımın evınde hasret gıderıyorum
Malesef yok canıminşallah canım ama ben gözümün önünde şahit oldum 4.2 ydi sonuç doktor yok ümitlenme dedi şimdi bebek 1 yaşına girdi. sonucunu merak ediyorum
Muzz ve portakal immm cok severim..bide limon portakal cicekleri ayyy ne guzel..burda portakal,mandalina,muz dolu bahcelerrr