- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buraya burdaki sevgili kizcelerim icin en icten mis kokulu opucuklerimi birakiyorum.. sizleri seviyorum..
Rabbim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eyleyip nasip kismet eylesin inslhhhh
Sabirla Bekleyelimmm ;
Gorelim Mevlam Neyler Neylerse Guzel Eylerrr...
aa o nasil soz ele gune niye rezil oluyomusuz esracim allah herkese bi dert hastalik veriyor hem cocuk olmassa dunyanin sonu degil cnm bir suru sevenimiz ailemiz en onemliside esimiz var cnm hayat yasamaya deger herseye ragmen omur kisa .inanki cocuk bizi cennete goturmiycekki.bugunleri degerlendirmeliyiz cocukla ugrasinca ibadet bile edemeyecegiz firsat olmayacak bile .bazi insanlar ne konusacagini bilmeler ortamina gore davranmayanlar var haklisin ama belkide sen yanlis anladin doluyuz ya ustune alinmissindir konuyu bilmiyorumda ele bakma olacak sevinecegiz insallah bu arada seni telkin ediyorum ama listeye eklermisin cnm benim kirmizilar yeni geldi erken oldum suan kararsizim yarin doktoru ariyayimmi asilamaya cesaret edemiyorum sankiiiiiiibende senin gibi bir asilamayla kaldim ya ne yapayim hic bilmiyorum.meyvesiz ağacın dibinde oturulmaz dedi ,
bugün gelen bi misafir kadın , bayağaaa ağladım ..
çok yoruldum , çok üzülüyorum ..
Allahım gözyaslarımı gör ve duamı kabul eyle ..
hayırlısı ile evlat nasip eyle rabbim ..
ele güne rezil etme
Allahım evlat hasreyitle bizi basbasa bırakma
aglamak iyidir cnm rahatliyor insan ama tabi isyan edercesine degilde sakinceSakın yapma allahın gücüne gider bizim için hayırlı olanı bilir ve o hayirliysa verir kuzuum
AAMIIIINNN ...........CNM HEPIMIZ SEVINELIM INSALLAHHHAllahım hayırlı olanı bilir ..
dayanma gücü ve sabır versin ..
insallah tez zamanda saglıklı ve hayırlı evlatlarda nasip etsin ..
Acı yok raki, acı yok olumlu dusun ki iyi olsun sonucun.. gercekten goz acip kapayincaya kadar bitiyor.özele gideceğim canım evet 2-3 dk lık acıya dayanamazsak doğum sancısını nasıl çekecez bunu düşünüp motive ediyorum kendimi
sagol canimcim bu guzel dilekler sana bana hepimize gelsin bugun regl sonrasi ve serphne sorasi yumos kontrolum :)
nber bal yanak..yarın doktora gıdıcekmıssın ınsallah bol kalitelı yumoşlar olur buyurler sana sımsıkı tutunnurlr..
geçmiş olsun hayıdırgünaydın kızlar..2 gündür hastayım işe gitmiyorum.1haftam kaldı bata,heyecanlıyım :)
meyvesiz ağacın dibinde oturulmaz dedi ,
ele güne rezil etme
ne biçim insanlar var ya öyle şey söylenir mi hiçmeyvesiz ağacın dibinde oturulmaz dedi ,
ele güne rezil etme
geçmiş olsun cnmciddi bişey değil boğazım ağrıyodu,ateş falan.2 gün rapor aldım evdeyim.sağol canım
bizde seni seviyoruz canım benim
Buraya burdaki sevgili kizcelerim icin en icten mis kokulu opucuklerimi birakiyorum.. sizleri seviyorum..
Rabbim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eyleyip nasip kismet eylesin inslhhhh
Sabirla Bekleyelimmm ;
Gorelim Mevlam Neyler Neylerse Guzel Eylerrr...
tabiiki içini boşaltıyorsun ama ben 2 aydır ağlamıyorum bugünde metanetle karşıladım. heyecanlıydım yalan yok ama yoksa da elden ne gelir daha büyük üzüntü ve stres yaratıyor. kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz bacıımmaglamak iyidir cnm rahatliyor insan ama tabi isyan edercesine degilde sakince
hoşgeldin canım çalışmalara devam yani desene benimde 2- 3 güne gelir kırmızılar karnım ağrıyoKızçeleeeeeeeeeeeeer ben geldimm bat geldi sabah sabah gözümü açtım bir de ne göreyimm vaayy eski dostum çok beklettin dedim çalışmaya devam yeni eğitim ve öğretim dönemini bekliyorum sömestr dayım 5-6 gün ahahahahah
geçmiş olsun canım inş. en kısa zamanda güzel haberler verirsinSlm kızlar hsg yi cekildim. Biraz agri oluyor o kadar toplam 5, 10 dk arasi suruyor. Cok korkmama ragmen guzel gecti. 2 dk adet sancisi gibi agri oluyor. Cok şükür sonuclarim iyi cikti. Doktor tüplere ilac verildiği için bu ay gebelik Şansın yüksek dedi. Ins. Rabbim hsg yi vesile kılarda bu ay gelir mucizem. Dua eder dua beklerim kızlar. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde bizlere nasip eder ins. Aminnnnn.
tabiiki içini boşaltıyorsun ama ben 2 aydır ağlamıyorum bugünde metanetle karşıladım. heyecanlıydım yalan yok ama yoksa da elden ne gelir daha büyük üzüntü ve stres yaratıyor. kısmet önümüzdeki maçlara bakıcaz bacıımm