bnmde göğüsler acıyo kasıklarım ağrıyoçç ve üstüne üstlük alerjik gribim.. evimi bok götürüyor temizliğe başlıycam şimdipazara gittim geldim eşim işte 9 da gelcek sil süpür yemek yap manyağa bağladım :S elim kolum kalkmıyor valla kızçem... ellerine sağlık bu arada bebeiiimm
karılarıza naz yapardık ahahahahhaHahahah aynen Ayy bi düşündüm de biz erkek olsak neler yapardık acaba
Sonra devam etmedin mi teste kıscem belki çıkardıcok calısmadık + ovulasyonda çift çizgi cok az çıktı silikk
Ayy sen benden Dada fena cıktı nn nn esesim bence biz bugün erkek olalim
kim sevmezki kuzuuumm bu alerjik nezlede mahvetti beni sümük kanalım durmuyoosaol cnm ..
havadan ya,benimde yapasım yok ..
ben yazı cok severim ..
Sonra devam etmedin mi teste kıscem belki çıkardı
kim sevmezki kuzuuumm bu alerjik nezlede mahvetti beni sümük kanalım durmuyoo
bugünmü yine.. soğudum artık... yorgunum işe gitcem.. sanki ben gitmiyorum! bunaldım artık üzerime gelme!!
Evettttt bi günde olsa kafamı rahat etsinnnhahahahahahahahahaa
kel de merhem meselesicnm faranjit mi var ?
bitanesin sen ya moralsizi morallestirirsin valla
ahahah erkekler kulübü açıp bizimkileri üye yapalımEvettttt bi günde olsa kafamı rahat etsinnn
Bugün mu daha geçen yaptık..bugünmü yine.. soğudum artık... yorgunum işe gitcem.. sanki ben gitmiyorum! bunaldım artık üzerime gelme!!eşimden repliklerr
bizim bi taraflarımız acımıyo sankiBugün mu daha geçen yaptık..
Evet gün aşırı unuttun mu...
Yorgunum ise gitcem ayaklarım tutmuyo artık...
Ayyyy ne iyi dedin benimde Çoktandır aklimdakızçeler isterseniz face de de ekleşelimbenim mailim koc.yasemin@hotmail.com.tr diye aratırsanız faceden o zatı muhterem bendenizim
bugünmü yine.. soğudum artık... yorgunum işe gitcem.. sanki ben gitmiyorum! bunaldım artık üzerime gelme!!eşimden repliklerr
Evettttt bi günde olsa kafamı rahat etsinnn
Evet ya mübarek tak çıkar tak çıkarbizim bi taraflarımız acımıyo sanki