napıyosun kuzumcan? ben pazara gittim geldim evde bişi kalmamış kollarım koptubugün batım ama batmalardan ağrıdan başka gelen-giden yok gelse de rahatlasamm
Bende olcam olamıyorum yakarnım kasıklarım başım goguslerimm çok ağrıyor
Napıyım kıscem mm bende öyle tv de kk takılıyorum benimde üçüncü gün bugün olmadı daha aynen olsada rahatlamak benimde bat malar ağrılar birinci gün test negatif ama neden olmuyo bu düzensizlikler ne zaman geçecek yaaaaaaaaanapıyosun kuzumcan? ben pazara gittim geldim evde bişi kalmamış kollarım koptubugün batım ama batmalardan ağrıdan başka gelen-giden yok gelse de rahatlasamm
Hahahah aynen Ayy bi düşündüm de biz erkek olsak neler yapardık acabacok bunaltıcı yaaaaaaa
adet olmadan,olurken,biterken sinirrrrr
erkek olmak vardı
Hahahah aynen Ayy bi düşündüm de biz erkek olsak neler yapardık acaba
Günün geçtimi kıscem benim 3 gün oldu gelmedi bat 11 aralık tı düzensiz gerçi de olsa adet olup tekrar yoluma devam etmem klomene başlamak falan filan isteooff off gelse kurtulsak cnm ..
benim kapıda yarına gelir sankim ..
Napıyım kıscem mm bende öyle tv de kk takılıyorum benimde üçüncü gün bugün olmadı daha aynen olsada rahatlamak benimde bat malar ağrılar birinci gün test negatif ama neden olmuyo bu düzensizlikler ne zaman geçecek yaaaaaaaaa
Aynen canım yaa bi an once adet olsam yaa heycan yapıyorum acaba bu defa kaç yum olur belki daha çok şansım olur ay bilmiyorumstress yüzünden hepppppppppppppp psikolojik ..
beyin ne bicim seyse yönetiyor cnm malesefffffff ..
Aynen canım yaa bi an once adet olsam yaa heycan yapıyorum acaba bu defa kaç yum olur belki daha çok şansım olur ay bilmiyorum
Kizzzz biz kizken Böyleyiz dusunsene erkek lerin aklından neler geciyooooooiyiki erkek olmamış mıyız nee
Öyle deme kıscem ya napalım biz her ay hem umutlu hem umutsuzuz belkide bebisin seninledir sen neler yaptın bu ayumutsuzum,cünkü belirtiler aynen adettttttt
Kizzzz biz kizken Böyleyiz dusunsene erkek lerin aklından neler geciyoooooo
Öyle deme kıscem ya napalım biz her ay hem umutlu hem umutsuzuz belkide bebisin seninledir sen neler yaptın bu ay
inşallah cnm bnmburalardayım cnm hayırlısı olsun insallah yeni yıl bebislerimizi getirsin ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
bnmde göğüsler acıyo kasıklarım ağrıyoçç ve üstüne üstlük alerjik gribim.. evimi bok götürüyor temizliğe başlıycam şimdigelmeyesiceler gelse kurtulsak..
basım,belim,gögüslerim,ayaklarım buz ..
aksama arkadaslarım gelcek yemekler yaptım , evimi sildim toz aldım temizledim ..
Ayy sen benden Dada fena cıktı nn nn esesim bence biz bugün erkek olalim
ben bu olayı düşüncede abarttım galiba kuzucum.. saati bile belliydi gelmez olduNapıyım kıscem mm bende öyle tv de kk takılıyorum benimde üçüncü gün bugün olmadı daha aynen olsada rahatlamak benimde bat malar ağrılar birinci gün test negatif ama neden olmuyo bu düzensizlikler ne zaman geçecek yaaaaaaaaa