- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
bu işe girdik gireli ne keyif kaldı ne istek zaten bildiğin görev azmi ile tahammül ediyorum bi de naz yaptımı kafasına patlatasım geliyogel tatlım oynasalım kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu işe girdik gireli ne keyif kaldı ne istek zaten bildiğin görev azmi ile tahammül ediyorum bi de naz yaptımı kafasına patlatasım geliyogel tatlım oynasalım kız
Haydiiiiii kıscelerrr yaşasın bizzzz
içimizdeki kötülük gün ıışığına çıksın
kel de merhem meselesi bi kendime iyi gelemiyom ahahaha faranjit sinüzit ve devamı.. burnuma sonda takıcam ordan aksııınn gitsin
aynenn nihal senin mailden aratınca bşy çıkmıyo kuzum sen bulda ekle istersen mailimi yazmıştım. koc.yasemin@hotmail.com.tr Yasemin Volkan Koç olarak çıkıyoruzHaydiiiiii kıscelerrr yaşasın bizzzz
Evet ya mübarek tak çıkar tak çıkar
he ya acaba bu idrarımda görünen kan ben isteksiz olduğum içinmi içimi yırttı herif hala naz niyaz gebertecembu işe girdik gireli ne keyif kaldı ne istek zaten bildiğin görev azmi ile tahammül ediyorum bi de naz yaptımı kafasına patlatasım geliyo
Nasıl çıkmıyor kıscem seninde tr kaldirinca yasemin koç sarışın bir hatun çıkıyo o senmisin benim Erhan Nihal Gürler diye çıkaraynenn nihal senin mailden aratınca bşy çıkmıyo kuzum sen bulda ekle istersen mailimi yazmıştım. koc.yasemin@hotmail.com.tr Yasemin Volkan Koç olarak çıkıyoruz
gönderdim yakaladımmm yok kızz ne sarısı boşar bizim çatlakNasıl çıkmıyor kıscem seninde tr kaldirinca yasemin koç sarışın bir hatun çıkıyo o senmisin benim Erhan Nihal Gürler diye çıkar
Aynen yaa benim hep çok aciyorrrhe ya acaba bu idrarımda görünen kan ben isteksiz olduğum içinmi içimi yırttı herif hala naz niyaz gebertecem
bende öpüyorum bissürü kızçem bende ev toparlama yemek işine gireyim gece görüşürüzmisafirlerim gelir kızlar masamı kurayım öpüyorum sizi
he ya sanki keyif var bi de naz eklenince üstüne vur patlasın çal oynasın ahaha kuzucan bende kaçıyorum ufaktan şu evcağızımı bi süpüreyim yemek hazırlayım geec buluşalım burdaAynen yaa benim hep çok aciyorrr
Hahahah aynen kıscem bende kabul ettimmmgönderdim yakaladımmm yok kızz ne sarısı boşar bizim çatlak
iwiiit gördüm bebemm :) nihalim bende kaçıyorum azcık evi toplayım. yemek hazırlayım akşama girelim yine olmadı olurmu kuzumm öpüyorum bissürüüHahahah aynen kıscem bende kabul ettimmm
Tamam kıscemm bende biraz atistirayim kocisim gelene kadar sonra bende yemek yapmaya başlarım benimde 7 bucuk tada geliyohe ya sanki keyif var bi de naz eklenince üstüne vur patlasın çal oynasın ahaha kuzucan bende kaçıyorum ufaktan şu evcağızımı bi süpüreyim yemek hazırlayım geec buluşalım burda
Görüşürüz kıscem mmiwiiit gördüm bebemm :) nihalim bende kaçıyorum azcık evi toplayım. yemek hazırlayım akşama girelim yine olmadı olurmu kuzumm öpüyorum bissürüü
allahtan bizde öyle bir dert yok birde onunla uğraşamazdım birlikte bakıyoz çizgilere ne kadar koyu diyebugünmü yine.. soğudum artık... yorgunum işe gitcem.. sanki ben gitmiyorum! bunaldım artık üzerime gelme!! eşimden repliklerr
Slm kıscem Hg nasıl gidiyorselam kızlarrrrrr kimsecikler yok
ahahah erkekler kulübü açıp bizimkileri üye yapalım benimkine ben söylemiyorum zaten takıntılısın normal değilsin diyor birde burada yazıştığımı görse ahahah düşünemiyorum evde harp çıkar