Canım Dr konusunda Eşlerin desteği çok önemli testlerde felan hiç problem yaşamadık ama artık istemiyormuş olsaymış 3 senede olurmuş çok sinir ediyor beni bende inanki anlamıyorum niye böyle oluyor ilk zamanlar Dr diye çok tartıştık ben sürekli başım agırıyordu sonra evimde bir Büyü çıktı sonra rahatladım baş agrısı felan kalmadı tartışmalarımız bitti bunları yaşarkende ben çok yıprandım artık eşimle huzursuz olmak istemiyorum diyor bu kadar gelmem hep sen istediğin için ama artık istemiyor bende biraz ara vermek istiyorum bekliyecem Rabbim elbet hayırlı bir kapı açar cümlemize inşallahKuzucumm..dr konusunda ozellikle tahlil konusunda cok cok cok mucadele verdim keyfimden dr gidiorum muamelesi aman olur bu ay obur ay yok su zaman oyaladi durdu siktikca olmadi ters tepti 1 yildan fazla zaman gecti spermogrm icin.. korunmayi birakmayada zor ikna ettim..ilk zamanlar esim bn senin kada cocuk sevmiyorum diyordu istemiyordu acikcasi ama son 6 aydr fln ozellikle esim bu konuda cok cok degisti biz 31. Ayimizdayiz 2 asilama sonucsuz..
esime gelick olursak artik butun cocuklar sevimli geliyor bana diyo..bi yerde bi cocuk nette fot gordugunde artik o bana gosterio ben biraz boslick olsam atiyorum 1 yil tup icin bekleriz diyorum 1 yil cok uzun yaa diyor.. oda cok istiyor artik ..hic duzenli ilac kullanmaz duzenli ilac kullaniyor ona aktardan macun ilk ben almistim sonra kendi gitti alisveris yapti..
ya erkekler sikilmaya gelmiyor canim biraz rahat birakmak lazim ters tepio ..
herkesin cocugu olucak diyede bir kayde yok.. esimde ufak sikintilar var bnde yok sukur.. esimin tekrar morfilijide iceren tahlil yaptrmasini istiyirum ama istemiyor bende zorlamiyorum... dur simdi ondada sorun cikarsa cok canim sikilr diyo..
Allah yardimcimiz olsun..
cnm bekle daha erken
17. gun hala yyok ya yumurtlamiyomuyum benn puffffcnm bekle daha erken
Hayrlisi canim bol bol dua 2. Asilamayi esim istemiodu dr dedi iste aradim telde kopurdu eve gidiyorum minbste dua dua dua Allahim lutfen kabul etsin sakinlessin tartsmayalim.. eve geldi pamukkkk yaptrcaz tabi askim dr ne derse yapicaz artik ozur dilerim fln ...dua cok etkiliCanım Dr konusunda Eşlerin desteği çok önemli testlerde felan hiç problem yaşamadık ama artık istemiyormuş olsaymış 3 senede olurmuş çok sinir ediyor beni bende inanki anlamıyorum niye böyle oluyor ilk zamanlar Dr diye çok tartıştık ben sürekli başım agırıyordu sonra evimde bir Büyü çıktı sonra rahatladım baş agrısı felan kalmadı tartışmalarımız bitti bunları yaşarkende ben çok yıprandım artık eşimle huzursuz olmak istemiyorum diyor bu kadar gelmem hep sen istediğin için ama artık istemiyor bende biraz ara vermek istiyorum bekliyecem Rabbim elbet hayırlı bir kapı açar cümlemize inşallah
Oyy kuzumm yrni girebildim nasıl olsun griple bogusuyorum sen nasılsın oğlan nasıl oldu daha iyicedir inşaallah.hoşgeldin canım nasılsın
Pff al bendende ama baş ağrım yok şükür goguslerim doldu baya yarina olmam lazim normalde göğüs agrim gecerdide hala ayni yatamiyom bu kez acidanbenimde oldum olcam , bas agrısı , gögüslerim şiş ..
Umutla regl beklemede kisceeeeeeemvigoroso ******************** 8 aralık beklemede
henaras ***************** 8 aralık beklemede
sndz ******************** 9 aralık beklemede
nihal3575 *****************11 aralık beklemede
delfn ******************** 12 aralık beklemede
birsenimmm ************** 13 aralık beklemede
yasy ******************** 13 aralık beklemede
Eses07 **************** 13 aralık beklemede
benim geldi gelcek, sizler naptınız kızlar ???
Yok kizcem ben bu ay yum gununden 2-3 gün önce görüştük ondan umut yok şükür allahım kimseye dermansiz dert vermesinen sonunda yangınnnnnnnnnn varrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırıcam ne bu karamsarlıkkkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. belki de çocuğu olanlardan daha büyük nimetleriniz varrrr.arkadaşlar bi silkelenin kendinize gelin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa. HAYAT ÇOOOOK KISA.KOCİŞLERİNİZİ ALIN CUMARTESİ PAZAR GEZMEYE GİİDİİN.GÖRMEDİĞİNİZ BİR İLÇEYE GİTMEDİĞİNİZ BİR LOKANTAYA UNUTUN KAFANIZDAN ATIN...ADAMLARI DA SIKMAYIN ERKEKLER BAYANLAR KADAR HASSAS DEĞİLLER..
Hepimiz için hayırlısı olur inşallahHayrlisi canim bol bol dua 2. Asilamayi esim istemiodu dr dedi iste aradim telde kopurdu eve gidiyorum minbste dua dua dua Allahim lutfen kabul etsin sakinlessin tartsmayalim.. eve geldi pamukkkk yaptrcaz tabi askim dr ne derse yapicaz artik ozur dilerim fln ...dua cok etkili
Benide bat 26 Aralık yap bakalım canım umudum yok Rabbim gücenmesin hayırlısı olsun inşallah çatlatma iğnesi vurundum Çarşamba günüBismilllahirrahmanirrahimmm
ALLAHım ! Bu Mübarek Cuma; Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullar arasına kat ..
Bizi Çok Sabreden,Çok Şükreden Kullarından eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Razı olacağıın işlerle;amellerle Geçsin ..
Sıhhat ve Afiyette Daim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bağışla ...
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________
İsim **************** bat ********************** durum
1.)nrycck25 ************ ilk 1. hamişimizz
2).hayyee ************* 2.hamişimizz
3.)Brownim ************** 3. hamişimizz
4.) isyaann ************* 4. hamişimizz
5.)edebineedebine ******** 5. hamisimizz
6.) hatibiiii *************** 6. hamisimizz
7.)CrystalDoll ************* 7.hamisimiz
8.)sadiye20 ************** 8.hamişimiz
9.) blackcinder ************* 9.hamişimizz
10.) 33meleğim 33********** 10.hamişimiz
11.) volimm ***************** 11.hamişimiz
12.)hicran4242 ************ 12.hamişimiz
13.) liili 88 ************** 13.hamişimiz
14.) pınar45 **************** 14.hamişimiz
15.)sewda 22 ************** 15 .hamişimiz
16.) nurdamla ************** 16 .hamişimiz
17.) spawns ************** 17 .hamişimiz
18 )scarfaceislove ********** 18 .hamişimiz
19) vitae **************** 19. Hamişimiz
20)benimaskpastam ******** 20. Hamişimiz
21) haddibe **************** 21.hamisimiz
22)amasias **************** 22.hamisimiz
23)nurbanuu *********************** 23.hamisimiz
24) ikkese *********************** 24.hamisimiz
25)angelandsure **************** 25. hamisimiz
26)hafizekbr ********************** 26. hamisimiz
27)beyazzambak94****************** 27. hamisimiz
28)nea **************************** 28. hamisimiz
henaras ***************** 8 aralık beklemede
sndz ******************** 9 aralık beklemede
nihal3575 *****************11 aralık beklemede
delfn ******************** 12 aralık beklemede
birsenimmm **************** 13 aralık beklemede
yasy ******************** 13 aralık beklemede
Eses07 **************** 13 aralık beklemede
hoppacuppa ************** 14 aralık beklemede
Bukeetbuket *************** 14 Aralık beklemede
kahve_delisi ************** 15 aralık beklemede
kivikusu ***************** 15 aralık beklemede
Asi8189 *************** 17 Aralık beklemede
istanbulunsultani *********** 18 Aralık beklemede
04ayse ***************** 20 aralık beklemede
hijyenik ******************* 26 aralık beklemede
adanamerkez ************** 27 aralık beklemede
kedicik61 *******************27 aralık beklemede
gizmo28_pkos **************** 27 aralık beklemede
arzum91107 **************** 27 aralık beklemede
cemrecinar **************** 27 aralık beklemede
kelebekk47 **************** 29 aralık beklemede
mrtly ******************* 30 aralık beklemede
Elaaaam *************** 30 aralık beklemede
kanaryamm *************** 3 ocak beklemede
vigoroso ******************** 4 ocak beklemede
AYSHE9388 ************** 4 ocak beklemede
Vigoroso ***************** 4 ocak beklemede
ebe88 ********************* umutla beklemede
Krizantem ****************** umutla beklemede
Bitirimm ***************** umutla beklemede
anotomi ***************** umutla beklemede
Sevva7 ***************** umutla beklemede
twety23 ****************** umutla beklemede
sykapusuz **************** umutla beklemede
kardelennn *************** umutla beklemede
aclya ******************** umutla beklemede
deniz1988 ***************** umutla beklemede
2020 ******************** umutla beklemede
cananu ****************** umutla beklemede
papatyamm_3474 ************ umutla beklemede
zeyepxx **************** umutla beklemede
yasmin5846 *************** umutla beklemede
gulucukgs *************** umutla beklemede
zahidem70 ***************** umutla beklemede
zeynephatun *************** umutla beklemede
nymph26 ****************** umutla beklemede
missaqua **************** umutla beklemede
pamuksekerim23 ************* umutla beklemede
semus06 *************** umutla beklemede
inşallahh listemiz uğurlu gelir de,bu ay hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler
Canim benim ilk klomenle 20 oldu, 2. Ay gelisme yok dedi,3.ay adetin 10. Gunu gittim tek yumurta vardi 9 mm lik. Sonra gonalf igne verdi 19.70 e cikti 13. Gun. Sonra da ovitrelle catlatma ignesi verdi. O yuzden benim 9 ken 20 ye cikti igne yardimiyla. Uzulme bence
slm aysecim biz iyiyz elh sen nasılsınSELAMMM KIZLARRR NABER
geçmiş olsun cnm ben iyyim çok şükür oğlumda evde işte iyileşmeye çalışıyo sen muhasebeciydin dimi bende bi şirktte muhasebeye bakıyorumOyy kuzumm yrni girebildim nasıl olsun griple bogusuyorum sen nasılsın oğlan nasıl oldu daha iyicedir inşaallah.
evet ben muhasebeciyim. abla dicem bende ama yaşını bilmeden demeyim dedim ben geçen ay 30 oldum :)geçmiş olsun cnm ben iyyim çok şükür oğlumda evde işte iyileşmeye çalışıyo sen muhasebeciydin dimi bende bi şirktte muhasebeye bakıyorum
abla diyebilrsin canım ben 40 yaşındayımevet ben muhasebeciyim. abla dicem bende ama yaşını bilmeden demeyim dedim ben geçen ay 30 oldum :)
bende İstanbuldan boluya gelin geldim. Bolu da Beypiliç te genel muhasebe ile ilgileniyorum.
ooyy istanbulummabla diyebilrsin canım ben 40 yaşındayımbende istanbul pendikteyim