- 5 Mart 2014
- 1.463
- 1.146
- 32
allah kabul etsin canım afiyet olsunkızlar ben çıkıyorum ..
namazımı kılayımmm ..
aksama annecim hamsi tava yapcak bize ..
anneme gitcem öpüyorum sizi görüşürüz ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah kabul etsin canım afiyet olsunkızlar ben çıkıyorum ..
namazımı kılayımmm ..
aksama annecim hamsi tava yapcak bize ..
anneme gitcem öpüyorum sizi görüşürüz ..
hayırlsı olsun canım ben iğneyle oluyorum tedaviyi ilaç kar etmyr bende zaten buuay vazgeçtik işyerimizle ilgili sıkıntılar çıktı bütün aksilikler üst üste geliyorr offfffffffKafam hic yerinde degilki bana hap verio serphne yine verdi ayin 10 unda baslicam mesela canim oyle diyim sana .. hayirlisi olsun cnm olur inslh
sağol canım benm aşılamam tutmuştu 2.cede tutar ve sağlıklı olur bukez inşalalh sağol ilgin için gelecekaya başlayacağım aşılamaya buay genetiğe gideceğim bakalım hayırlısı artıkevt. bende 1 kez denedim aşılama bazılarında tutuyo.bende tutmamıştı biraz şansı düşük ama tüp öncesi birkezde olsa dene belki tüpe gerek kalmaz. genetiktede zaten yazdığım gibi önce kadın doğumun yönlendirmesi gerek.gerekli görülürse yapılır pıhtılaşma için sonuçta ordan çıkıyo. hayırlısı olsun senin için
güzel haberlerini bekliyorum bakalım ne diycekler. gelsin melekler. :)sağol canım benm aşılamam tutmuştu 2.cede tutar ve sağlıklı olur bukez inşalalh sağol ilgin için gelecekaya başlayacağım aşılamaya buay genetiğe gideceğim bakalım hayırlısı artık
Aldım test yapcam dua edinbence gebelik testi yap önce , sen bilirsin gitmek istiyorsanda git ..
sağol canım inşallah seninki tüp bebek yoluylamı oldu canımgüzel haberlerini bekliyorum bakalım ne diycekler. gelsin melekler. :)
hadi hayırlsı canım inşalalh hamilesindirAldım test yapcam dua edin
evet 3 denemenin sonunda tuttusağol canım inşallah seninki tüp bebek yoluylamı oldu canım
Ayyyy inş kıscem çokta sıkışmadim ama napsamhadi hayırlsı canım inşalalh hamilesindir
bende ev hastane iş uğraşıyorum işte bugün çok şükür taburcu olduk 3 günde bir pansuman için gidicezgiriyorum cnm fırsat buldukca , sen neler yapıosun :)
biraz bekle su içme bence 1 saat sonra yapAyyyy inş kıscem çokta sıkışmadim ama napsam
sorun neydi canım kaç yıl bekledn sağlsalim kucağına almakta nasipolur inşallah aşılama denemişmydnevet 3 denemenin sonunda tuttu
Ya çıkmazsabiraz bekle su içme bence 1 saat sonra yap
Merhaba Nihal kiscem nasılsın gorusmeyeli inşallah bebisin senledir canım duam senle CNmAldım test yapcam dua edin
hadi inş. güzel haberler verirsin bizeAldım test yapcam dua edin
inşalalh çıkar çıkmazsa kan tetsi yaptır canımYa çıkmazsa
Sağol kıscem mm ilk hamileligimde 2 gun kala kan testinde ogrenmistim gene iki gün var test yapcam ne olur dua edin inslh vardır ama çok korkuyorumMerhaba Nihal kiscem nasılsın gorusmeyeli inşallah bebisin senledir canım duam senle CNm
3 kez klomenle ve çatlatma denedik tutmadı. 1 kez aşılama 3 tüp bebek. 3 yıl uğraştım ama bu tedaviler 1 yıl içinde yapıldı hiç ara vermedim ben çünkü.sorun neydi canım kaç yıl bekledn sağlsalim kucağına almakta nasipolur inşallah aşılama denemişmydn