- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Gideyim mi sence Off
bence gebelik testi yap önce , sen bilirsin gitmek istiyorsanda git ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gideyim mi sence Off
evet gözükmüyor neden öle olduki bi ara geri gelmişti ama olsun sen gel en iyi burada kafa dağıtırsıneskilerden kimse yok ..
online olanlar gözükmüyor sıkıcı ..
birde kafamı dağıtayım dedim ama olmadı ..
aaaaa ölmek falan herkeste bu ara ölme merakı nedirr yaaa vaktı gelince hepimiz gircez kara toprağa kuzum sende umutsuzluga kapılma başla tekrar tedavıye tüp yaptır belki hayrın bebeşin ondadır
evet gözükmüyor neden öle olduki bi ara geri gelmişti ama olsun sen gel en iyi burada kafa dağıtırsın
töbe töbeee kızarımm o ne biçimm laff öyle sana yakışmıyooogitmedim cnm , babamlar tüp bebek yaptıralım diyor ..
4 sene geçti diyorlar .. herkes baskı yapıyor .. ölmek istiyorum ..
töbe töbeee kızarımm o ne biçimm laff öyle sana yakışmıyooo
nereye gitti pozitifff eses napalımm canım buda bizim imtihanımızzz basa gelen çekilirrr değil mii
bi kerde dahaasılama dene bence hem raporda cıkar ozamann
(((((((bende istiyommm ama nasip bizim imtihanımız elden ne geliroff kuzum yaaa
artık bebek istiyorummmmmmmmmmmmm
bence bugünüde değerlendirin canım normalde gün aşırı ama çifte yakalamışşsın madem yüklen derim :)[/
henüz karar veremedik..akşama bi daha test yaparım olmazsa...çok taktım sanırım kafama uyuyamadım gece .biraz uyuyacağım en iyisi unutmak biraz
(((((((bende istiyommm ama nasip bizim imtihanımız elden ne gelir
o hiç belli olmaz tutup tutmayacagıbir kez daha asılama düşünüyorum cnm ama ileri hızımız cok düsük tutmicak diye istemiorum
çift çizgiyi gördüğün zamanlarda dene cnm .. :)
sonrası Allah kerim .. adetin geçerse gebelik testi yaparsın
o hiç belli olmaz tutup tutmayacagı
rapor için cok iyi olurrr peki duzelmıyormu bu ileri hızzz
biizm kadın ınferlite ya tam bilmiyom ben oyuzdenn
İyice kafam karıştı çok taktımkafaya..en iyisi biraz uyumak...iyi dileklerim sizlere
siz iyi bi uzamanla gorusunn canım elbet caresi vardırrilac falan vermediklerine göre , yükselmio mu ki
siz iyi bi uzamanla gorusunn canım elbet caresi vardırr
6 tane embriyo göndermiştik 1 tanesi sağlıklı geldi onu koydular zaten canım testlerimde de hiçbi sorun yok doktorum bebeğin sağlıklı olmasına rağmen onunla ilgili başka bi problemin kaynaklandığını düşünüyo hakkımızda hayırlısı artık rabbim ol desin yeter ki