- 5 Mart 2014
- 757
- 378
yok tüm gebeliklerde doğal yoldan olsa dahi ilk 3 ay bu risk zaten var. ama gebelik oluşuyorsa ve tutunmuyosa kan ile ilgili mutlaka testini yaptır derim ben. bendede pıhtılaşma sebebiyle tutunmuyodu. kan sulandırıcı iğne kullandırdılar transferin ilk gününden beri ondan çok şükür tuttu. 2 kez tüp bebek tutmayınca bana genetik testi yapılmıştı onun sonucunda çıktı.doğumdan sonrada kullanıcam iğneyi. bide tanı amaçlı histereskopi yapılmıştı. rahimde problem varmı diye kamerayla bakılıyo sorun varsa müdahale ediliyo. bende sıkıntı yoktu sadece rahim güçlensin diye kesi atıldı yeni hücreler oluşsun ve tutunma sağlam olsun diyesağol canım ben özel tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum canım önceden isteğe bağlı sigortaydı şimdi bağkura geçtik inşallah gerek kalmazda tüpe falan kendiliğindne olur gelecek ay aşılama olacağım buay şu genetik tetsleri yaptırayım önce kafam rahatlasın sonuçta 2 kez hamile kalabildim zorlada olsa ama düşükoluyor işte şimdi aşılamam belki tutar ama düşerse diye korkuyorm tüp bebekte düşük riski dahamı fazla ki