evet haklsınn eskiler kalmadı biden bi ben bi semus bide birsenn varızzbende eskisi kadar cok girmiyorum cnm ya ..
online olanlar gözükmüyo , birsen dısında eskilerden kimse yok .. sıkıcıı ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet haklsınn eskiler kalmadı biden bi ben bi semus bide birsenn varızzbende eskisi kadar cok girmiyorum cnm ya ..
online olanlar gözükmüyo , birsen dısında eskilerden kimse yok .. sıkıcıı ..
Oooo bizim kacgundur fena yağıyor canım bende hastaneye gitcem de karar veremedim
bende seni özledimm canımmm
napıyım işte ev ve okul zaman geçiyor zaten bende pek giremiyorumm kii
gezz bakalımm ankarya cokdan geldii cok sogukk kabanlarla üşüyoruzzz
evet haklsınn eskiler kalmadı biden bi ben bi semus bide birsenn varızz
Ya hamiş olduğumda adetıme 2 kala ogrenmistim umut fakirin ekmeğidir derler ya benımkıde bi umut işte yine 2 gün varalanya kıs yeni geliyor
sabah yagar öglen sıcacık olur ..
anladım cnm ..
merhaba canım nasılsın bende sabah ilk idrarımda yapıyordum ama ilk ıdrarla yapılmayacakmış :) bende kahvaltıdsn 3-4saat sonra yapcam baklm ne cıkack hep silik çıkıyoducnm ben laboquick aldım çokta memnun kaldım ama tabii bu ay ruh öküzümle küstük malumunn değerlendiremedimm bu ay kısmetse uygulayacammm :) teste başlamadan 3 saat önce sıvı alımını durdur. ben akşam 6 da yapıyorum testi mesela, saat 3 ten sonra sbişey yiyip içmiyorum. ve 18,gün test pozitifti
Ya hamiş olduğumda adetıme 2 kala ogrenmistim umut fakirin ekmeğidir derler ya benımkıde bi umut işte yine 2 gün var
gel buyur canımmm sonunda gittin mi doktoraaa hiç birşey yapamdan bekleme canımm biz çabalayalımm olmazssa takdirr ALLAHINNooo ankara baskentim buzdur simdi ..
cok iyi cnm ya , bende annemle dolasıorum genelde :)
babam ankaraya gitsek dr. diyor .. doktor napsın ileri hız düşükk
selam canım nasılsın sabah ilk idrarla kesnlikle yapmayın yazıyor yanıltıcıdır yazıyor bence sende akşama doğru yap 2-3 saat önce sıvı alımını durdurlaboquick kullanıyorum , sabahları uyanınca gebelik testi gibi aynı cnm
bence bugünüde değerlendirin canım normalde gün aşırı ama çifte yakalamışşsın madem yüklen derim :)Bilemedik biz de eşimle,acaba gece değil sabah mı olsa en azından 36 saat olur dedik...amaaan ne zormuş..nihayet çift çizgiyi gördüm ama.adet beklediğim tarihte yumurtladım ya.
canım bana askpastam demişti 4saat su içmeden yapacaksınn kahvaltı yapınca olmazkı sabah ilk dirarla olmayacak bideeeselam canım nasılsın sabah ilk idrarla kesnlikle yapmayın yazıyor yanıltıcıdır yazıyor bence sende akşama doğru yap 2-3 saat önce sıvı alımını durdur
katılıyorum sana kuzum eskisi gibi girmiyor esessen nerlerdesinnn hayırsızz hiç bizide merka etmeyınn eskisi kadar girmiyomm kk yaaa
neler yapıyon görüşmüyelii
kuzum ben kahvaltıdan s3-4 saat sonra yapıyorumcanım bana askpastam demişti 4saat su içmeden yapacaksınn kahvaltı yapınca olmazkı sabah ilk dirarla olmayacak bideee
Gideyim mi sence Offinşallah canımmmmmmmm
sadce msj beğeniyor ben bakıyorummm benim zamanım yok ondan girmiyorumm yoksa girerrimdeekatılıyorum sana kuzum eskisi gibi girmiyor eses
gel buyur canımmm sonunda gittin mi doktoraaa hiç birşey yapamdan bekleme canımm biz çabalayalımm olmazssa takdirr ALLAHINN
bir kere aşılama ile kustunn hastanelere biz napalımm olelimm ozamann
halledilmiyecek birşey değil seninkii
evet begeniyor ama mesajj atmıyorrrrrsadce msj beğeniyor ben bakıyorummm benim zamanım yok ondan girmiyorumm yoksa girerrimdee
selam canım nasılsın sabah ilk idrarla kesnlikle yapmayın yazıyor yanıltıcıdır yazıyor bence sende akşama doğru yap 2-3 saat önce sıvı alımını durdur
katılıyorum sana kuzum eskisi gibi girmiyor eses
aaaaa ölmek falan herkeste bu ara ölme merakı nedirr yaaa vaktı gelince hepimiz gircez kara toprağa kuzum sende umutsuzluga kapılma başla tekrar tedavıye tüp yaptır belki hayrın bebeşin ondadırgitmedim cnm , babamlar tüp bebek yaptıralım diyor ..
4 sene geçti diyorlar .. herkes baskı yapıyor .. ölmek istiyorum ..