tamam öyle ama idrardaki senin geceden kalan idrarın olduğundan sen çizgiye denk gelemedin. ben akşam 6 da yapıyodum testi ve 3ten itibaren bşy yiyip içmedim sonucunda çift çizgiyi t ak gördüm ve yumurtlama akıntıma denk geldiimmama su içtikten sonra yanıltıcı bence
tamam öyle ama idrardaki senin geceden kalan idrarın olduğundan sen çizgiye denk gelemedin. ben akşam 6 da yapıyodum testi ve 3ten itibaren bşy yiyip içmedim sonucunda çift çizgiyi t ak gördüm ve yumurtlama akıntıma denk geldiimm
Ne yapiyosun canım ne var ne yokburadayım cnm denk gelmioruz
online olanlar gözümüyo cok sıkıcı
aynenn nasipp o günü bekledim de noolduu eşimle küsüşmüştük ve sonuç: o gün ve 2 gün bommmbooş geçti yumurtlamadan 2-3 gün önce görüştük bu ay hayal bile değilteste gerek yok zaten alıyorum yumurtarken ama o güne denk getirmek işte .. bakalım ya nasip ..
Kızlar daha öncede sormuştum ama kimse bişey demedi.Şimdi ben dün ovülasyon ytestinde çift çizgiyi gördüm ve dün birliktelik oldu.Bugün de test yaptım yine çift çizgi devam ediyor.ardarda bugünde çalışalım mı yoksa eskisi gibi gün aşırı mı? çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra yumurtlama oluyomuş sanırım.hergünü mü değerlendirelim bilemedik.o zaman da spermin kalitesi düşüyomuşteste gerek yok zaten alıyorum yumurtarken ama o güne denk getirmek işte .. bakalım ya nasip ..
bugün ara verme cnm çalışın boş geçme. zaten olması gereken sperm oluşmuştur.Kızlar daha öncede sormuştum ama kimse bişey demedi.Şimdi ben dün ovülasyon ytestinde çift çizgiyi gördüm ve dün birliktelik oldu.Bugün de test yaptım yine çift çizgi devam ediyor.ardarda bugünde çalışalım mı yoksa eskisi gibi gün aşırı mı? çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra yumurtlama oluyomuş sanırım.hergünü mü değerlendirelim bilemedik.o zaman da spermin kalitesi düşüyomuşbi akıl verin
Kızlar daha öncede sormuştum ama kimse bişey demedi.Şimdi ben dün ovülasyon ytestinde çift çizgiyi gördüm ve dün birliktelik oldu.Bugün de test yaptım yine çift çizgi devam ediyor.ardarda bugünde çalışalım mı yoksa eskisi gibi gün aşırı mı? çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra yumurtlama oluyomuş sanırım.hergünü mü değerlendirelim bilemedik.o zaman da spermin kalitesi düşüyomuşbi akıl verin
Ne yapiyosun canım ne var ne yok
aynenn nasipp o günü bekledim de noolduu eşimle küsüşmüştük ve sonuç: o gün ve 2 gün bommmbooş geçti yumurtlamadan 2-3 gün önce görüştük bu ay hayal bile değil
bugün ara verme cnm çalışın boş geçme. zaten olması gereken sperm oluşmuştur.
Bende aynı canım bizimde dün çok yagmurluydu bugün biraz daha iyi havasükür cnm hava yagmurlu bugun ..
öyle tv,net takılıorum sen napıosn :)
canım gün aşırı tavsiye edilen .. :)
Bende aynı canım bizimde dün çok yagmurluydu bugün biraz daha iyi hava
ya çok soru soruyorum ama kusura bakma..şimdi çift çizgiyi gördüm ya yani Lh hormonu yükseldi yumurtlama olacak yakınm zamanda.peki yumurtlama olunca test tek çizgi mi göstercek.?off hep kafam karıştı
sen nerlerdesinnn hayırsızz hiç bizide merka etmeyınn eskisi kadar girmiyomm kk yaaakıs bugun geldi daha burayailk kez yagıyor
sen nerlerdesinnn hayırsızz hiç bizide merka etmeyınn eskisi kadar girmiyomm kk yaaa
neler yapıyon görüşmüyelii
Oooo bizim kacgundur fena yağıyor canım bende hastaneye gitcem de karar veremedimkıs bugun geldi daha burayailk kez yagıyor
sen nerlerdesinnn hayırsızz hiç bizide merka etmeyınn eskisi kadar girmiyomm kk yaaa
neler yapıyon görüşmüyelii
bende seni özledimm canımmmkıscem bolbol geziyorum acıkcası ..
bugünde yagıslı alanya kıs geliyor ..
sen neler yapıyosun şifam cok özlemişim seni ..