canım ben de çektirdim anestezisiz evet ağrısı oluyo doğru ama anestezi almaya değmez çünkü kısa sürüyo ağrının şiddeti 10 sn ancak sonra azalıyo bence boşuna anestezi alma rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.Ozel hastanede cektircem anestesisiz olcak. Doktor oyle dedi. Aneztezili bazi vakalar yasandi buna engel olmak icin dedi. 4 dk surecek bir islem ddi. Yaa anestezili cekilince ne oluyor acaba
allahım hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda canım benim bende çarşamba günü yaptırıcam 2. aşılamayı sana üzme kendini diyecem ama biliyorum ki kim ne söylerse söylesin hissettikleri değişmiyor insanın ama 3 .aşılamayı düşünüyorsanhemen yaptırın doktorum üstüaste yapılınca daha etliki olabiliyor demişti.Geldii. 30. Ay 2. Asilamada yine husran yine negatif tahlil yapmama yine gerek kalmadi .. kendimi tuaf hissediyorum..dondum kaldim
Bende oyle istiyorum ama esim 2 husrandan sonra hemen istemiyor canim maleseff ona gore ara vermek gerek cok bilio yaa.. uff uyuz bide onla urasiyorumallahım hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda canım benim bende çarşamba günü yaptırıcam 2. aşılamayı sana üzme kendini diyecem ama biliyorum ki kim ne söylerse söylesin hissettikleri değişmiyor insanın ama 3 .aşılamayı düşünüyorsanhemen yaptırın doktorum üstüaste yapılınca daha etliki olabiliyor demişti.
evet teste uydum ama adet olcak gibiyim cnm ya
Kızlarrr ben şimdi 11 aralığı bekliyorum ya adeti eğer bu ay olmassa ovulasyon testi alcam deniycem nerden alıyorsunuz ne zaman başlıyorsunuz bide ne zmana kadar yapıyorsunuz testi detaylı anlatirmisin iz
Eyer kirmizilari yarin gormezsem canim bekliyebilirsem 1-2 gun daha beklerim bu aksam disardaydik esime dedim ..oldumm.. altim islandi dedim..yada akinti dedim ..ama baya islak islak geldi eve geldim gunluk ped vardi ama kuru hic bise yok.. adet agrisi gibi agrimda var olcam gibi... hadi inslh yumurta bebis olurda mucizen seninle olur canim
geçmiş olsun canım deprem olmuş
Geldii. 30. Ay 2. Asilamada yine husran yine negatif tahlil yapmama yine gerek kalmadi .. kendimi tuaf hissediyorum..dondum kaldim
çift çizgiyi gördünmü testte cnm..biz elimizden gelenı yapalımda gerısı allaha kalmış
cnm gıttıgıdıyordan alıyorum ben googleye ovulasyon testı yazınca cıkıyor ben 30 test 5 gebelık testını 29 tl ye aldım...laboquık benımkıde...benım adeetım 1 hafta suruyor bıttıkten 1-2 gun sonra başlıyorum testı yapmaya..çift çizgiye kadar devam sonrasında 3 gun ust uste ılıskı oluyo bende..
sağol cnm ınsallah hayırlısı allahtann
cnm nasılsın..oğlun nasıl oldu amelıyat olmuş yıne
cnm çok üzüldüm yaaa daha vaktı gelmemiş demekki..rabbım en yakın zamanda nasip etsin inşallahhh
selam kızlarrrrrrrr
bugün benım doğumgünümmmmmmbu ay hamıle kalırsam doğumgünü bebişi olucak
merhaba canım hoşgeldin doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıkla,huzurla,bebişlerle inş. evet canım oğlum son ameliyatınıda oldu çok şükür şimdi iyileşme süreci bakalım bu hafta içi taburcu edebilirz dedi doktor 3 günde bir pansumana getirirsiniz diyo
evet canım her zaman giremiyorum görmemiş olabilirim süt,yoğurt,yumurta ve kemik suyuna çorba yemesine uğraşıyorum canım Allahdan yemek seçmiyo şimdi eve bi tane tekerlekli sandalye almamız gerekiyo wc ye falan giderken lazım olcaksağol cnm benım çok teşekkür ederimm
hadii gözünüz aydın cnm geçen gunde yazmıstım gormedın sanırım bol bol süt ürünleri yesin kalsıyum olsun kemıklerıne cok ıyı en yakın zamanda ayağa kalksın inşallah
evet canım her zaman giremiyorum görmemiş olabilirim süt,yoğurt,yumurta ve kemik suyuna çorba yemesine uğraşıyorum canım Allahdan yemek seçmiyo şimdi eve bi tane tekerlekli sandalye almamız gerekiyo wc ye falan giderken lazım olcak
iyi olcak hastanın doktor ayağına gelirmiş oğlumun yanına geçen gün yeni bi hasta getirdiler eşi medikal malzemeler satıyomuş onla konuştuk uygun fiyata verceklerewt cnm bol bol yesin şifa olsun inşallah..alırsınız cnm rahat olur
Ayy canim eminim kii cok cok zor seyler yasiyorsundur.. bunlar malesef uzucu seyler insan ne diyecegini bilemiyor gercekten seni avutamaz hic bir sozum biliyorum ama saglikli degilmis demekki Rabbim yuzune gulsun canim en kisa zamanda bu acilarini unuturucak mucizeni gondersin..
Ah Kıyamam ben sana bitanem benim ne diycegimi bilmiyorum inanki boğazım düğüm düğüm oldu ne olur isyana düşme biliyorum yavrunu kaybetmek insana o kadar ağır geliyor ki ama elimizden bişey de gelmiyoki üzülme ne olur sanki aynı şeyleri bidaha yaşadım senin bu iletini okuyunca
Sakın isyana düşme canım Allah hayırlısını sağlıklısını versin yiyecek ekmeği içicek suyu yokmuş demek ki çok zor olduğunu biliyorum ama anne olmak istiyosan güçlü durmak zorundasın aynı acıyı 3.kez yaşıyorum bende ama elden gelen bişey yok Allahım bundan sonrakilere sağlık versin
evet canım düşükten sonra rahimduvarım incelmişti bende bunu ona bağladım ama daha önceki aşılama olduğumda rahimduvarım gayet iyi durumdaydı yine düşükoldu bence kanpıhtılaşma yada progestoron eksikliği var ben öyle düşünüyorum onları araştıracağım hayırlısı artıkkkcanım senle konuşmuştuk sanırım rahim duvarın inceydi bebeğin tutunamaması bundandır çünkü rahim duvarı yeterli kalınlığa gelmediğinde bebek tutunamaz düşermiş bunun tedavisini olduğunda tutunacaktır bebğin sana
Allah razi olsun inslh hepimize nasip etsinçift çizgiyi gördünmü testte cnm..biz elimizden gelenı yapalımda gerısı allaha kalmış
cnm gıttıgıdıyordan alıyorum ben googleye ovulasyon testı yazınca cıkıyor ben 30 test 5 gebelık testını 29 tl ye aldım...laboquık benımkıde...benım adeetım 1 hafta suruyor bıttıkten 1-2 gun sonra başlıyorum testı yapmaya..çift çizgiye kadar devam sonrasında 3 gun ust uste ılıskı oluyo bende..
sağol cnm ınsallah hayırlısı allahtann
cnm nasılsın..oğlun nasıl oldu amelıyat olmuş yıne
cnm çok üzüldüm yaaa daha vaktı gelmemiş demekki..rabbım en yakın zamanda nasip etsin inşallahhh
Evet canım çok şükür bişey olmadıgeçmiş olsun canım deprem olmuş
Cnmm ben n11.com dan almıştım laboquick diye. 20 test+6 hassas gebelik testi kargo bedava 19,90 ve ertesi gün elinde.Kızlarrr ben şimdi 11 aralığı bekliyorum ya adeti eğer bu ay olmassa ovulasyon testi alcam deniycem nerden alıyorsunuz ne zaman başlıyorsunuz bide ne zmana kadar yapıyorsunuz testi detaylı anlatirmisin iz
Canim iyiki dogmussun dogum gunun kutlu olsun hediyen inslh bebisin olsun tatlimselam kızlarrrrrrrr
selam cnmmm Doğum günün kutlu olsunn yeni yaşın sana ve bizlere bebişcikler getirsinn... yuvanda eşin ve çocuklarında birlikte sağlıklı mutlu bereketli nice yıllara inşallaahhhselam kızlarrrrrrrr
Amin nn nn canım inşallah sen bu geceyi iyi değerlendirselam kızlarrrrrrrr
Canım ne ölmesi ya oyle dusunme cok uzuldum suan. Ruyalara takilma. Ruyalar icimizdeki kötü hislerden dolayi oluyormus canim. Daha guzel gunlerimiz olacak ins.bebeklerimizle. ne olur uzme kendini. Gercekten cok yıpranıyoruz ama elimizden birsey gelmez ki tevekkül etmeliyiz.
Canim benim yaaaa..neler diyosun gozlerim doldu aglatican beni...ruyalara takilma psklojimiz iyi degil ondan boyle oluyor gecen gece ruyamda bir ses senin asla cocugun olmicak dedi ve son zamanlarda bebegim oldugunu gordugumde hep ozuru oluyor en son mesela kormus..lutfen yapma boyle insanin zayif aninda bosluga dusuo cok kotu ruyalar goruo bu konuda cok tecrubem var malesef bi ara hocalarin kapisinda kaldik ruyamda hep ... goruodum.. psklojm bozuldu gecici sinirsel felc tarzi seyler yasadim bak ilk once bu kotu dusunceleri hemen hemzn atiyorsun aklindan.. aaaa kizarim bak sana deli yaa agliodum resmn disardayim diye kendimi siktim.. Allah bilir boyle seyleri..lutfen canim
canım benım neler yazmışsın hiç öyle şey olurmu..
hamıle kaldığım ay bende kendımı ucurumdan yuvarlanıp öldüğümü görmüştüm o ay hamıle kaldım..daha önce çok yakın bı arkadasımı yıne ruyamda ölürken gördüm onunda hamıle haberını aldım..bence sende yakın zamanda hamıle kalıcaksın..hıc öyle şeyler düşünme korkutma kendını..bende bundan 5-6 sene önce rüyamda azraıl gıbı bırını grdum 12 gun sonra canını almaya gelıcem dedı o 12 gun korkudan öldüm ama bak bişey olmadı sanada olmıycak
Ne diyorsun cnm arkadasim yapma boyle imtihan dunyasindayiz inanki gececek bu gunleri atlatacagiz .sen daha bize hamisligini aciklayacaksin bebislerinin boyunu kilosu soyleyeceksin topikte bebis fotolari dolacak insallah
canım doktor araştırsın ama ya neden kimyasal oluyo bi sebebi vardır
canım görüdüğün kötü rüyayıda çok iyi rüyayıda kimseye anlatma Allah ım gördüğüm rüyanın gazabından sana sığınırım de
çünki anlattığın ilk kişi neye yorarsa rüya ona çıkarmış hem rüyaların hepsi rahmani rüyalar değil şeytani rüyalarda var sen moralini bozma rüyalarını Rabbim hayırlara çıkarsın