- 16 Ocak 2014
- 668
- 889
İnşallah hamişsindir canım hadi bakalımKizlar basim catliooo sikinti stresten keske bugun bi tahlil yaptrsaydim yiyip durdum kendimi kasiklarimda saka gibi pskljk mi ne kac gundur kesintisiz agrio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hamişsindir canım hadi bakalımKizlar basim catliooo sikinti stresten keske bugun bi tahlil yaptrsaydim yiyip durdum kendimi kasiklarimda saka gibi pskljk mi ne kac gundur kesintisiz agrio
Allah razi olsun hepinizden saol cnm inslhhh keske... hepimiz anne olakimİnşallah hamişsindir canım hadi bakalım
sıkınıtı etmeye çalış sen taksanda takmasanda herşeyolacağına varır( benmde elimde olmuyrda işte )Iyi gcler canimmmmm
Ayşecim kesinlikle ama kesinlik keçîboynuzu kürü yap... Eşimin hareketliliği %33tü, kürle %45e çıktı devam ediyoruz küre hala. % 30 yeterli diyor doktorlar ama şansı arttıralım.. Birde eşin sigara kullanmıyorsa taze havuç suyu içirevet cnm yasim 21 esiminde 32 fransada yasiyorum 4 yillik evliyim sorunumuz galiba esimle alakali kabullenmesede uc doktora danistim ucude benim sorunumun olmadigini soyluyor esimde sperm hareketsizligi varmis gecen ay asilama yaptik tutmadi bu ay bekliyorum karar veremedim tekrarlasammi tupe mi gecsem burda islemler biraz zor dilde bilmiyorum fazla.bakalim presedurleri bekledik 3 yillik evlilik sart dediler ama yasimda kucuk ne yapicam bilmiyorum ayrica cnm turkiyeyede 4 yildir hic gelemedim gurbet cok zoooorrrr anlatamam hasretim hat safffada dayanamiyorum bari bi yavrum olsa onla oyalanirim ufff 3 eltim var hepsinde 4 er tane var dogumlarina hamileliklerine sahit olmak ne kadar zorrrr bilemezsiniz
Canım sana da söyleyim kesinlikle zaman kaybetmeden keçiboynuzu kürüne başla.. Ama zaten hamilesindir inşallahBizde 3 bitti evliyiz ilk asilama tutmadi gecn ay.. bu aykide malesef tutmadi gibi.. esimde ayni sikinti hareketli sayi biraz dusuk..bnde sorun yok .. bnde 27 bitck canim
cnm keci boynuzunu deniyorum doktor dediki pekmezinide alin iyi beslensin kuriyemiis falanda aldim ama havuc suyu neye yarar nasil yapayim biliyorsan ?Ayşecim kesinlikle ama kesinlik keçîboynuzu kürü yap... Eşimin hareketliliği %33tü, kürle %45e çıktı devam ediyoruz küre hala. % 30 yeterli diyor doktorlar ama şansı arttıralım.. Birde eşin sigara kullanmıyorsa taze havuç suyu içir
Geciboynuzu ozu kullanioz canim..sayi totalde artti ama harektli sayi ayni kaldi .. ii gcler cnmCanım sana da söyleyim kesinlikle zaman kaybetmeden keçiboynuzu kürüne başla.. Ama zaten hamilesindir inşallah
İyi geceler..
Normal havucun suyunu sıkıp, taze içiriyorsun canım. Keçiboynuzuyla birlikte yapmayın diyor Saraçoğlu ama yapanlar da varmış. Sigara kullandığı için ben yapmıyorum eşime.cnm keci boynuzunu deniyorum doktor dediki pekmezinide alin iyi beslensin kuriyemiis falanda aldim ama havuc suyu neye yarar nasil yapayim biliyorsan ?
Anladım canım demekki her bünyede farklı oluyor etkisi inşallah başka şeyler şifa olur.. görşz..Geciboynuzu ozu kullanioz canim..sayi totalde artti ama harektli sayi ayni kaldi .. ii gcler cnm
Canım ikisini de değerlendirmek lazım bence kalkma hiç ayağa özel olacak ama inanki ben gusülümü bile sabaha bırakıyorumKızlar çok utanıyorum ama bişey sorcam sözlere eşinizle ilişkiyi yaşarken ilkindemi degerlendiriyosunuz yoksa ilki ikincisi falan önemli değilmi yani ilkindemi sperm sayısı daha cok oluyo yoksa ikincisinde falan önemli oluyomu acaba bilginiz varmı
Aynen canım bende öyle yapıyorum.. ama bazen ilki dışarı gidiyo merak ettim herkes benim gibi mi yapıyor diyeCanım ikisini de değerlendirmek lazım bence kalkma hiç ayağa özel olacak ama inanki ben gusülümü bile sabaha bırakıyorum
İlki önemlidir ama dikkat edin canımben de uyuyayım Nihalcim görşz inşallah iyi gecelerAynen canım bende öyle yapıyorum.. ama bazen ilki dışarı gidiyo merak ettim herkes benim gibi mi yapıyor diye
gunaydinAynen canim ya 14 aydir gelmedi bebek bir turlu. Bu ayda olmazsa rahim filmi cektircem sen cektirdinmi. Cok zormus sebepsiz infertilite ya. Rabbim sabir versin. Benimde sinirlerim bozuk namazdan sonra dgunua edemedim oylece aglayip durdum. Rabbim sen gonlumuzdekini biliyorsun. Meleklerimizi gonder.
Ben de 57 bucuktum , bir ayda 61 e ciktim ve kocaman gobek.. dedim noluyoruz simdi 59 um az yiyorum52 bucuk oldum canim ya kisa surede..
Ben ağustosta gitmiştim bir sıkıntı varmı diye doktorum hiç bir şey yok çalışmaya devam 8 ay bana gelmeyin dedi. Bende sabır ve tevekkülle bekliyorum cnm
Him bnim yemekle pek aram yokturda ama isteBen de 57 bucuktum , bir ayda 61 e ciktim ve kocaman gobek.. dedim noluyoruz simdi 59 um az yiyorum