- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
aynen oyle tatlım...prolaktınım yuksek cktı benım o düşene kadar pek ıyı olamıcam herhalde
çok geçmiş olsun prolaktin ve diğer kadınsal durumlarla ilgili pek bilgi sahibi değilim ama olsun bildiğim tek şey bat ve sat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen oyle tatlım...prolaktınım yuksek cktı benım o düşene kadar pek ıyı olamıcam herhalde
çok geçmiş olsun prolaktin ve diğer kadınsal durumlarla ilgili pek bilgi sahibi değilim ama olsun bildiğim tek şey bat ve sat
geçmiş olsun canım sonunda ameliyat oluyor . RAbbim yardım etsin mübarek cuma günü..Moralini yüksek tut.hoşgeldin canım iyiiz sen nasılsın benimde oğlum yarın diğer bacağından ameliyat olcak dua edin kızlar
Ay ne kadar güzel ya onun mutluluguyla sizde daha fazla mutlu oluyosunzdur galiba :) ben hep biri olsun ikincisinde çok heyecanlı olmam herhalde diyodum ama yazdıklarınızı okuyunca ben bile heycanlandım smdiden kaç yaşındaydı kızınızsağol canım amin havalarda uçuyor yatıyor kalkıyor karnımı öpüyor anlatamam ya mutluluğunu cinsiyetini bile söylüyo erkek olcakmış yatağını ona vercekmiş o kardeşi doğunca yanımızda yatcakmış daha neler yapıyo anlatamam allah ona kardeş sevgisini tadırır inşallah canım seninde benimde tüm bebiş bekleyenlerin rabbim sağlıklı sağatli kucağımıza almayı nasip etsin
çok heyecanlıyım arkadaslarr..bıras once kan verdım saat 3 te sonucu almaya gıtcemmm dua edınn Allah ım hayırlı haberler le dönmeyı nasıp etsin hastaneden inş.Yaaaaaa ayyyy bnfe mi yapsam ama bnm negatifff ya canimm sikilmasin diye yaptrmak istemiorum..inslh sen yarin guzel haber verirsin
Allah razı olsun canım benim şu anda ameliyattageçmiş olsun canım sonunda ameliyat oluyor . RAbbim yardım etsin mübarek cuma günü..Moralini yüksek tut.
inş. canım hayırlı haberlerle gelirsinçok heyecanlıyım arkadaslarr..bıras once kan verdım saat 3 te sonucu almaya gıtcemmm dua edınn Allah ım hayırlı haberler le dönmeyı nasıp etsin hastaneden inş.
Canım inşallah güzel haberini duyarız bugun aşılamanın kaçıncı günü bende aşılama yaptım sonuç bekliyoruçok heyecanlıyım arkadaslarr..bıras once kan verdım saat 3 te sonucu almaya gıtcemmm dua edınn Allah ım hayırlı haberler le dönmeyı nasıp etsin hastaneden inş.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinAllah razı olsun canım benim şu anda ameliyatta
Hadi ya ay herkes öyle dio birsenim inş kızım olur bende çok istiyorum ama tabi herseyden önce sağlıklı olmasiewtt cnm pozitif hissediyorum inşallah pozitif olur ptesı benım dogumgunum bana dogumgunu hedıesı olur cnm arkadasımın hamıle haberıı
tatlım kırmızılar gormeden umut kesmek yok..inşallah rabbım ol desın tutunsun bebişin
ewt cnm sut hormonu goguslerım sut dolmuş hepimizden razı olsun cnm senın kızın olucak gıbı gelıor bana elı ayagı duzgun hayırlı bı evlat olsun inşallah...
benim zor kuzuu en son cuma görüştük ruh öküzümle pazartesi yumurtladım bu hafta full boş geçti önümüzdeki ay umutlanma dönemi başlar yine benim bu aydan umudum yok boş geçti cumadan sonra tık yokInşallah ikimizde bu ay patlattı müjdeyi kıscem
ahahah çanta ayakkabı.. benmde en büyük tutkularım arasındaaayap tabi ben netten 4 çanta siparişi verdim bile
canımmm çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin yavruna..Allah razı olsun canım benim şu anda ameliyatta
Ayyy canimcim benim Inslh bizde anne oluruz canim arkadasim
çok heyecanlıyım arkadaslarr..bıras once kan verdım saat 3 te sonucu almaya gıtcemmm dua edınn Allah ım hayırlı haberler le dönmeyı nasıp etsin hastaneden inş.
Hadi ya ay herkes öyle dio birsenim inş kızım olur bende çok istiyorum ama tabi herseyden önce sağlıklı olmasi
Aynı markayı kullanıyorum, doktorun söylediği gün pozitif çıktı benimki, sadece bir gün pozitif yakaladım tatlım, sabırla yap bence adete kadar
test iyi sanırım sorun bende bakalım denemeye devam bugünde silik çıktıValla laboquick iyi bir test bence. Benim 18 gün idrari damlatir damlatmaz çıktı çift çizgi. Ama 3ten sonra sıvı alımını durdurdum 18.di testsaatim cift cizgiyi gördüğüm gunun ertesi yumurtlama akintim geldi.
umarım hamilelikle sonuçlanır ..benim bu ay umudum yok,baksana yumurtlayıp yumurtlamadığım bile belli değiliyice senaryolar yazmaya başladım kafamda .sizlerden güzel haber bekliyorum :)Demekki herkeste farklı oluyor bende önce akıntı geldi, çift çizgiyi gördüğüm gün sol kasıkta ağrı ve batma oldu. Çatladı diyip hooop değerlendirdik balalım görcez
amaann herşey kısmet takdir kuzuum. ben takip ettim nooldu kısmet değilmiş en son bi geçen cuma görüştük test pazartesi pozitifti ama eşimle küstük bu hafta full boş geçti kaldı bana göre yine.. olmamıştırtest iyi sanırım sorun bende bakalım denemeye devam bugünde silik çıktı