Canım dur bakalım ya hemen böyle düşünme sen böyle yaparsan zaten olmaz böyle diyorum ama zor olduğunun farkındayımYaaaa negatifimm agrasifimmmm sinirliyimmm bu regl belirtisu
bende varımmm :))) ilaca cuma başlıcam canm:)volhat ******************* 29 kasım beklemede
03ediz03 ****************** 30 kasım beklemede
Elaaaam *************** 30 kasım beklemede
selda17 *************** 30 Kasım beklemede
sevdam8 **************** 3 aralık beklemede
nea ******************* 3 aralık beklemede
AYSHE9388 *********** 6 aralık beklemede
??????????????????
Ilkinde daha heycanliydim cnm olumsuz olmak istemiyorum ama bn adet olucagim zaman cok agrasif sinirli olurum..oyleyimCanım dur bakalım ya hemen böyle düşünme sen böyle yaparsan zaten olmaz böyle diyorum ama zor olduğunun farkındayım
hamdolsun iyiyim birsenimm seni sormalı elh cok ii gidiyo birsenim buaralar biraz mide bulantılarım oluyo ama hemen geciyo elhuyku hali beni mahfediyo bide gögüslerim cok sistiler cok agrıyolar gece agrısına uyanıyorum düşün ama tabi bunların hepsine deger benim bebişimm evet ya bana hic zaman gecmiyo gbi geliyo ama unutuyorum bazen hamile oldugumu bi hissetmeye baslasaydm bebişimii smdiden cok özledim onu ayın 19 u gelir mi ki
cok sevindim cnm insallah hersey yolunda gider :)
esesçiğm 28 hamiş nea ekleyebilirsin aşılamam tutmuş canım hamileyimvolhat ******************* 29 kasım beklemede
03ediz03 ****************** 30 kasım beklemede
Elaaaam *************** 30 kasım beklemede
selda17 *************** 30 Kasım beklemede
sevdam8 **************** 3 aralık beklemede
nea ******************* 3 aralık beklemede
AYSHE9388 *********** 6 aralık beklemede
??????????????????
Arkadaslar yarin doktor kontrolüm var muhtemelen 2.aşılama için tekrar sil baştan başlıycaz yatmadan sizinle paylaşmak istedim önce vajinismus sonrasinda 2 yillik bir cocuk özlemi ilaçlar iğnelet ve ilk aşılamanin hüsrani..bu arada psikolojim alt üst duruma geldi normal olarak ve yeni bir kitapla tanistim belki okuyaniniz vardir uzun zaman aklimdaydi ama bir turlu alamiyordum dun aldim ve suan bitmek uzere "Allah de ötesinibırak"... benle ayni psikolojide olanlara mutlaka tavsiye ediyorum müthiş bir manevi terapi..herseye sil baştan başlıyorum gercekten psikolojik olarak kendimi yeniledim diyebilirim..emin olun pişman olmayacaksınız rabbim hepimizin yardimcisi olsun
OffCanım yazdım ama gelmedi sanırım onların ki 2 3 gün canlı kalıyorlarmıs Rabbimin izniyle tutmuştur inşallah bizim ki sadece 24 saat canlı kalıyomuş. Sen gönlünü ferah tut ben hamis olduğumda ilişkileri sallamistim hemen ayağı kalkiyodum hiç yatmiyodum cunki kendimi hsg odaklanmıştım ama o ay hamiş kaldım RABBİM en umutsuz anda verdi meleğimi bana ama oda gitti annesinden
Hepimize öyle eminim ama eğer biz katlaniyorsak onlarda katlanmaliiiiiacıkcası banada görev gibi geliyo
Hayırlısı olsun artık kuzum allahın takdiri.. küstük falanda çalışma ara verdik haliyle. Pazartesi aksam 18de yaptim testimi aninda ovulasyon testi belirginlesti sali da yumurta sivisina denk geldim bakalim bu ay da cokoprens olcak sankiiCanim 3 gun spermler canli kalabiliyor. Cuma aksam deneme olduysa pazartesi sabah yumurtlama olduysa tutmustur belki Allah buyuk. İcme risk alma.
Cnm pzrts salı birlikte olduysan yine tutmuş olabilir çünkü yumurta çatlayınca hemen atılmıyor 24 saat yaşıyor sperm varsa dölleniyor. Böyle biliyorum olumsuz olmamak lazım . Sanki hamile kalanlar yumurtlamayımı takip ediyor yada sürekli ilişkiyemi giriyorlar . Olacağı varsa oluyor. Bak bi örnek vereyim ben ewlendikten bir sene sonra halamın kızı ewlendi ve eşiyle sadece bir kez birlikte oldu daha sonra eşi fransaya geldi istek yapıp halamınkızını getirdi ve geldiğinde hamileydi bir ilişkiyle kalmış şansHayırlısı olsun artık kuzum allahın takdiri.. küstük falanda çalışma ara verdik haliyle. Pazartesi aksam 18de yaptim testimi aninda ovulasyon testi belirginlesti sali da yumurta sivisina denk geldim bakalim bu ay da cokoprens olcak sankii
Mrb hoşgeldinarkadaşlar mrb ben yeni katıldım buraya . benide alırmısınız aranıza
inş canım benim senin bari tutar.benim tutmadı baksanaNapim canim gecen hafta pzt di iste ..bat 8 aralik haftaya pazt beklicem adt olursam 2. Gunu olmzsAm 13 dr gidicem ..9 u 10 u gibi adet olmazsam belki test yaparim.. icimde hic bir his yok .. inslh olur
duygucum daha önceden denemen oldumu nasıl bir işlem acaba zormu kolaymı bende yaptırcam ama biraz tedirginlik var.kızlar benimde 2 adet sperm hücresi dondurulmuş bekleniyo :) 6 ay sonra başlıyoruz tüp bebeğe :)