Canim nerelerdesin yoksun full gezmeye davtlere devam iyi yapion :)
kızllar beni destekleyen herkesten allah razı olsun..
Niye Gülelim tatlım :) arkadaşlar cvp vermiş ama evet birgün var birgün yok demekKızlar gülmeyin ama bişi sorcam 3 kere klomen ve yumrta geliştirici iğne kullandım Amlyt falan oldum derken bu ay yine ymrt takibine başlıycaz Velhasıl bu "günaşırı" demek birgün ilişki bir gün boşmu yoksa hergünmü ilişki
Afiyyet olsun ohhhh missss bayilirim kestaneye bide soba dion.... ii canim bat bekliom pzt isteevet kuzum
sobada cay & kestane keyf
sen neler yapıosun dadlum
Hemen ilk Aylardan tutacak die bişi yokki kuzum herseyin zamanı var meyve bile zamanından önce olgunlasmazmis .. herseyin başı sabır tevekkül ve dua !Kizlar gunaydiinn.. yumurtalarim klomen le 13 oldu, buyutuci igne kullandim 19.70 oldu, aksamina ovitrelle wurdurdum. Dr umda umitliydi olur diye. Dun test sonucumu aldim, negatif...
3 aydir ilac tedavisi goruyorum,yeni basladik ama insan uzuluyor yine de ;(
Inşallah yapcam canım gecikirsemYaaa inslhh sen test yada tahlil yapmayi dusunuyormusun
Ben bati bekliyemicem gibi gelio canim yaaa napicm bilmemInşallah yapcam canım gecikirsem
Afiyyet olsun ohhhh missss bayilirim kestaneye bide soba dion.... ii canim bat bekliom pzt iste
adetimin 25. günü dün adet oldum.bekle bekle kafayı yedim, bünyemde şaşırdı artık. iki üç ay takibimi bırakıyorum yeter artık yaaa, bebek mebek yok işte. Allah hayırlı zamanda verir inşallah inanıyorum. kendimi özgür bırakıyorum...
Bilion valla bnde olacam gibimsaol cnm , agzımın dadını biliom demi
insallah bebislerimiz gelsin kıscem,bende olcam gibi
kizlar eses07 nerelerde kac gundur girmiyor listelere noldu
kızlar bu ay ovülasyonda çift çizgiyi yakalayamadım bi türlü.23.günüm ve hala tek çizgi,,bi gariplik yok mu?
Bilion valla bnde olacam gibim
ben pazartesi net bir şekilde gördüm de nooldukıscem bendede cıkmadı cıkamadı,sonra tek cizgi yumos ..
gec yumurtluyor olabilirsin testler bozuk degilse devamm ..
kızlaaar hayırlı aksamlaryine nöbetteyim evime cok baglıyım o yuzden bu durum cok can sıkıcı
ben pazartesi net bir şekilde gördüm de noolduruh öküzümle küstük 3 gündür en önemli günlerde tık yok bozdum mu ne adamı cuma görüştük en son antibiyotik kullansammı kızlar kulak ağrım var bu ayda boş geçti beaaa sankiiii
bende de ödev gibi bu ne be diyo strese girmiş paşamhayırlısı kıscem,neden küstünki ..
yaa barısın ben küslük sevmem ..
Ah bu erkek lerbarıştık ama ara verdik istemiyor yanaşmıyor söylemekte gururuma dokunuyor biliyor önemli günü.. kendi bilir bunalıma sokuyo beni