- 12 Ekim 2014
- 365
- 367
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napim canim gecen hafta pzt di iste ..bat 8 aralik haftaya pazt beklicem adt olursam 2. Gunu olmzsAm 13 dr gidicem ..9 u 10 u gibi adet olmazsam belki test yaparim.. icimde hic bir his yok .. inslh olurCanm neyaptun ne zaman öğrencen sonucu
Inslh canim benimİnşallah bizlerde görürürz bebişlerimizi
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah iyi yapmışsın canım aynen vAllaha hemen akıl vermeler başlıyor zaten ya Dr git ya bu kadına git kim gitmiş çocugu olmuş vesayre anlayan kimse yok inşallah 2014 bitmeden hepimiz güzel haberler veririzKuzum Rabbim yardımcınız olsun aratmasın inş seni çok ii anlıyorum benimde sadece kendi ailem kuzenlerim biliyo çünkü olmadığını bildikleri zamanda şunu yap şura git hastaneye gittin mi diyecekler diye benimde kimsenin haberi yok kuzum düşünmüyoruz diyorum soranlara rabbim inş hayırlarla verir bebeklerimizi
İnşallah kuzum benim ya yaşımın geçmesinide istemiyorum senin yaş kaç ne kadardır düşünüyosunuz sizdeAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah iyi yapmışsın canım aynen vAllaha hemen akıl vermeler başlıyor zaten ya Dr git ya bu kadına git kim gitmiş çocugu olmuş vesayre anlayan kimse yok inşallah 2014 bitmeden hepimiz güzel haberler veririz
Aynen canım ben 25 eşim 33 en çok eşim için de olsun istiyorum yaşımız geçmeden olsun 3 buçuk sene oldu bir buçuk sene bekledim sonra Dr gittim iki seneye yakın hiç bir şey denildi boş boş gittim geldim anlıyacagın sen kaç yaşındasın kaç senedir istiyorsunuzİnşallah kuzum benim ya yaşımın geçmesinide istemiyorum senin yaş kaç ne kadardır düşünüyosunuz sizde
aynı yavrum 26 yaşıma girecem bende eşim 27 yaşında 3.5 yıllık evliyiz 16 ay oldu bırakalı tık yok dr gittim bende muayene test sol kasığımda küçük kist varmış diğer adetine bakalım önemli değil dedi bide süt hormonum 62.08 çıktı yüksek dedi Dostinex 0.5 mg verdi bu haftada eşim gidecek işte bakalım kuzumAynen canım ben 25 eşim 33 en çok eşim için de olsun istiyorum yaşımız geçmeden olsun 3 buçuk sene oldu bir buçuk sene bekledim sonra Dr gittim iki seneye yakın hiç bir şey denildi boş boş gittim geldim anlıyacagın sen kaç yaşındasın kaç senedir istiyorsunuz
İnşallah bebiş sizi çok bekletmeden gelir canımaynı yavrum 26 yaşıma girecem bende eşim 27 yaşında 3.5 yıllık evliyiz 16 ay oldu bırakalı tık yok dr gittim bende muayene test sol kasığımda küçük kist varmış diğer adetine bakalım önemli değil dedi bide süt hormonum 62.08 çıktı yüksek dedi Dostinex 0.5 mg verdi bu haftada eşim gidecek işte bakalım kuzum
İnş canım hepimize sen gittinmi hiç dr ne diyolarİnşallah bebiş sizi çok bekletmeden gelir canım
canım benim çok üzüldüm ama inancını ve umudunu yitirme Rabbim büyük elbet bigün dularımızı kabul edecektirslm kızlar ben hiç iyi değilim 2.aşılamam da negatif çıktı.doktor tüp bebek dedi.doktordan geldiğimden beri ağlıyorum evi darmadağın ettim psikolojim çok bozuk...artık hiçbirşeye ne umudum ne inancım kaldı.
canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sendende razı olsunkızllar beni destekleyen herkesten allah razı olsun..
canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sendende razı olsun
günaydın canım ben değilim şu anda üzülen zeynep hanıma yazmıştım sen nasıl oldun ?bu kadar kendinizi üzmeyin kızlar herşeyin vakti zamanı gelince olur üzülmeyin ya
iyiyim canım ben ada çayı içiyorum iyileştim antibiyotikler sağ olsungünaydın canım ben değilim şu anda üzülen zeynep hanıma yazmıştım sen nasıl oldun ?
sen nasılsın oğluşun iyi miiyiyim canım ben ada çayı içiyorum iyileştim antibiyotikler sağ olsun
bende iyi olmaya çalışıyorum cnm oğlumda iyileşmeye çalışıyo diğer bacağından röntgen çekcekler ona göre ameliyat günü vercekler sen profil isminimi değiştirdin yada ben seni başkasıylamı karıştırdımsen nasılsın oğluşun iyi mi
evet değiştirdim canım tekrar geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesinbende iyi olmaya çalışıyorum cnm oğlumda iyileşmeye çalışıyo diğer bacağından röntgen çekcekler ona göre ameliyat günü vercekler sen profil isminimi değiştirdin yada ben seni başkasıylamı karıştırdım
Allah razı olsun canım benimevet değiştirdim canım tekrar geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin