Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim inslh..Allah'im "bugun melegim dogdu" demeyi nasip etsin hepimizeeeeeeeeeee kizlarrrrr
ya cnm bu kadar takmaaaa ...dunyanin sonu degil ki bitanem erkekler bizim kadar belli edemez onlar biraz rahatlar ama inanki bizim kadar istekliler elden birsey gelmeyince ne yapsinlar oluruna birakmalari cok normal .bence sende oyle yap oluruna birak ve esini bu kadar yipratma. coluk cocuk olur, buyur ,evlenir ,sonunda yine esinle basbasa kalan sen olucan o daha onemli ..........birde kimsenin ozeline karismam ama bir erkegi bir cocuk icin kullaniliyormus hissine kaptirirsan sogutursun allah korusun da bu cok ciddi sorun haline gelebilir .iliski esleri birbirine baglayan bir faktordur sinsice yaklasmak lazim niyetinizi belli etmeyin onunla birlikte olmayi istediginiz icin yanastiginizi bilsin olucagi varsa COCUKTA olucaktir zaten .pasalarla yumoslar isini bilir birak sen kendine bak gencligini ve guzeligini esinden ve kendinden esirgeme keyfini cikaraynen.. dünü boş geçtik küsüz hala.. beni anlamıyor. testler de neymiş takıntı saplantı haline getirmişim bunalmış usanmış vs.. vazgeçtim ben yaa girdiğim yaşadığım stresi anlamıyor resmen. ben kendi kendime çabalıyor hissindeyim umutsuzluk had safhada...
Normal hormonlarima baktıda süt hormon a bakmadı galiba canımanladım cnm..yok hemen hcg de bellı olmuor sabret bıraz boyle stres yaparsan olacağı varsada olmaz..bu arada dün hormon testı yaptırmıstı doktor bana prolaktınım 37 cıktı ılac verdı doktor bu sekılde hamıle kalamazsın dedı..düşükten sonra butun hormonlar değişiormuş sen baktırttınmı cnm ?
evet canım. O konuda haklısın. Bizde bi ara ödev gibi olmuştu bi gün var bi gün yok artık soğumuştuk birbirimizden istemiyoruk ama mecburiyet haline dönmüştü. Cokta sıkmamak gerekiyo ama insanın elinde olmuyo allah yardımcımız olsunya cnm bu kadar takmaaaa ...dunyanin sonu degil ki bitanem erkekler bizim kadar belli edemez onlar biraz rahatlar ama inanki bizim kadar istekliler elden birsey gelmeyince ne yapsinlar oluruna birakmalari cok normal .bence sende oyle yap oluruna birak ve esini bu kadar yipratma. coluk cocuk olur, buyur ,evlenir ,sonunda yine esinle basbasa kalan sen olucan o daha onemli ..........birde kimsenin ozeline karismam ama bir erkegi bir cocuk icin kullaniliyormus hissine kaptirirsan sogutursun allah korusun da bu cok ciddi sorun haline gelebilir .iliski esleri birbirine baglayan bir faktordur sinsice yaklasmak lazim niyetinizi belli etmeyin onunla birlikte olmayi istediginiz icin yanastiginizi bilsin olucagi varsa COCUKTA olucaktir zaten .pasalarla yumoslar isini bilir birak sen kendine bak gencligini ve guzeligini esinden ve kendinden esirgeme keyfini cikar
inş sonuç senin için sevindirici olur canımIff atki oruodum bitti zaten ondanda sikilmistim..bugun daha sali pzt olcak mi ya.. olunca ne olcak + \ - ?
Sagol canim cok tesekkurler .. 2. Den sonuc aliyim istiyorum..hepimiz sevinirz inslhİn
inş sonuç senin için sevindirici olur canım
bazı aylar yumurtlamazmısız tatlım .. eger test ine güveniyosan bu ay yumurtlamamıs olabilirsin bide ben hic tek cizgi görmedm diyeblrm hep silikti hos oda negatif demek oluyo ama senin testin markası neydi ?kızlar bu ay ovülasyonda çift çizgiyi yakalayamadım bi türlü.23.günüm ve hala tek çizgi,,bi gariplik yok mu?
labaquik canım..zaten adetlerim düzensiz oluyor.3-4 ay düzenlisonra gecikmeler oluyor...acaba daha yumurtlamadım mı? devam edeyim testlere dimi? aslında 3-4 gündür silik gibi ama artmıyor hi.çbazı aylar yumurtlamazmısız tatlım .. eger test ine güveniyosan bu ay yumurtlamamıs olabilirsin bide ben hic tek cizgi görmedm diyeblrm hep silikti hos oda negatif demek oluyo ama senin testin markası neydi ?
bendede öyle oldu ama ben teste takılı kalmayıp akıntıyı gördüğüm aksamı degerlendirdim ve sonuc pozitiifffffflabaquik canım..zaten adetlerim düzensiz oluyor.3-4 ay düzenlisonra gecikmeler oluyor...acaba daha yumurtlamadım mı? devam edeyim testlere dimi? aslında 3-4 gündür silik gibi ama artmıyor hiç
bendede öyle oldu ama ben teste takılı kalmayıp akıntıyı gördüğüm aksamı degerlendirdim ve sonuc pozitiiffffff
Normal hormonlarima baktıda süt hormon a bakmadı galiba canım
bendede öyle oldu ama ben teste takılı kalmayıp akıntıyı gördüğüm aksamı degerlendirdim ve sonuc pozitiiffffff