Canim sayfada ilk konustugum arkadaslarimdasinamin canımmm inşlallh darısı başınıza
Hadi canm inslh hayirli guzel haberlerle gelirsin :)slm kızlar nasılsınız.bende pazartesi gidecem yani yarn dualarınızı eksit etmeyin korkuyorum
hayırlı uğurlu olsun canım hamileliğin çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla iki evladınıda kucağına alırsın.ayyyyyy inşallah hayırlısyla ikside tutunurnolur dua edin bize ..... darısı başınıza
s17. ayımızda nasip etti RABBİM çok şükür , darısı başınıza hepinize dua ediyorum en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur inşallah ,iki defa çatlatma iğnesiyle tedavi olmuştum olmadı,bi tüpümn tıkalı olduğunu söledi dr. ..hsgnin 3. ayında doğal yolla kaldım çok şükür
valla benim de kafam çok karışık bugün de silik çıktı.bat 8 aralık ama ben hala yumurtlamadım testlere göre.zaten adetlerim her zaman düzenli olmuyor ...ben devam edicem teste canım çift çizgyi görene kadar..sen de devam et..gün aşırı da çalışma var tabi ihmal etmeden :)ayrıca internet hesaplamasına göre 24 kasımla 29 kasım verimli diyor benim kafam karıştı sat 15 kasım bat 13 aralık napmalı devammı sence?
polen kullan tavsiye ederim çalışmaktan perişanız dedin ya..bana çok iyi geldi.belki özel konular ama ..benim teste daha 2 saat var cnm. bakalm ne çıkıcakçalışmaktan perişanız valla eşimde bende o değilde artık sırf adı çocuk işi oldu nolur bilmem herkes bu laboquickten pek mutlu ama ben daha mübarek çizgiyi yakalayamadım yaf
mrb bende dostinex kullandim hormon duzenleyicidir o.Kızlarr merhaba ,
Dün gittim muayene oldum testler yapıldı sol yumurtalığımda 4 cm kits çıktı bide süt hormonum 62.04 çıktı yüksek dedi doktor Dostinex 0.5 mg verdi kistini takip edeceğiz bi daha ki adet gününde bakıcaz önemli bişey yok dedi böyle olan var mı kist diyince kafam karıştı
ay cnm izmirin neresindesin ailem orda ben hasretim izmirin kokusuna yurtdisina gelin geldim oralara kavussaydim insaallahizmir cnm 25 yasındayım.2,5 yıllık evlıyım bende.2 yıldırda korunmasız ılıskı ama sonuc yok bu ay ılk asılamam yapıldı.değişik yemekler yapmayı bende cok sevıyorumm...fakat fırsat buldukca haftaıcı çalıstığım için pek fırsat bulamıyorum.
ALLAH yardimcin olsun cnm sag saglim kucagina alirsin ins bizlerede dua etinşallah teyzeleri dua edin pıtırcıklarımaa :) çok şükür
OLUCAK olacak bu sefer olacak rahat ol bizlerede umut ol tatlimInslh ilki daha heycanliydi.. bu gitigimiz gun heycanliydik ve daha umutlu gitti ama bnm ilki olmadigi icin heycanim pek yok.. inslh guze haber aliriz bir onceki kasim adt tarihin ne di canim bide asilama tarihin..benim 11.11 asilama 24.11
Hemen öyle düşünme dur bakalım bizim umutlarimiza ne olducanım bende antepte otruyorum istersen kendi doktorumu tavsiye edebilirim sana eğer istersen
inşallah olur canım biranönce ben pazartesi yada salı günü test yaptıracağım ama hiç umudm klmadı belirti yok hiç hayırllısı artık olmazsa tekrar aşılama olurum sanırım
oyle deme hic belli olmaz cnm neler yaptin ki once asilama dene sonra tup. belkide yilbasinda hamilelik haberini aliriz . umut fakirin ekmegidir .adet olmakta guzel bisey. sonucta temizlensin icin diger aya bebisine hazirlansinben yine adet oldum.artık normal yollardan gebe kalamayacağımı anlıyorum ve tüp bebeğe doğru yaklaşıyorum.yeni bat belirtmek bile istemiyorum.umutla beklemede yaz esescim
Kuzummmnn benim çok sevindim ikiz mi17. ayımızda nasip etti RABBİM çok şükür , darısı başınıza hepinize dua ediyorum en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur inşallah ,iki defa çatlatma iğnesiyle tedavi olmuştum olmadı,bi tüpümn tıkalı olduğunu söledi dr. ..hsgnin 3. ayında doğal yolla kaldım çok şükür
inşallah umutlarım yerleyeksan olmaz gülümHemen öyle düşünme dur bakalım bizim umutlarimiza ne oldu
Merhaba canım, ovulasyon testini günde iki defa, aynı saatlerde mi yapıyorsun? Çalışıyorum nasıl ayarlıcam karar veremedim.. İki defa yaptım, negatif bende de, bugün 12. gün 27-28 günlük periyotlarda hasta olurum genelde Allahım bu pozitifleri hiç göremicek miyim benpolen kullan tavsiye ederim çalışmaktan perişanız dedin ya..bana çok iyi geldi.belki özel konular ama ..hem istek konusunda hem de enerji veriyor :)
Azin bal yesin canim inslh Allah razi olsunOLUCAK olacak bu sefer olacak rahat ol bizlerede umut ol tatlim
Olmaz inşallah bitanem mm bende umutlaniyorum adet sancısı gibi ağrılarım var 1 hafta olcak nerdeyse oldumu acaba offf bu kuruntular insanı yiyip bitiriyorinşallah umutlarım yerleyeksan olmaz gülüm
As selam canım
- slm kızlarr
oyle deme hic belli olmaz cnm neler yaptin ki once asilama dene sonra tup. belkide yilbasinda hamilelik haberini aliriz . umut fakirin ekmegidir .adet olmakta guzel bisey. sonucta temizlensin icin diger aya bebisine hazirlansincalismalara devammmm tedavinide ihmal etme git. sifa nerde saklidir bilinmez