- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
kuzum ikizmi senin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşinşallah teyzeleri dua edin pıtırcıklarımaa :) çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum ikizmi senin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşinşallah teyzeleri dua edin pıtırcıklarımaa :) çok şükür
17. ayımızda nasip etti RABBİM çok şükür , darısı başınıza hepinize dua ediyorum en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur inşallah ,iki defa çatlatma iğnesiyle tedavi olmuştum olmadı,bi tüpümn tıkalı olduğunu söledi dr. ..hsgnin 3. ayında doğal yolla kaldım çok şükürtebrik ederim beyaz zambak..ne zamandır deniyordunuz? umut oldunuz hepimize
şun anda ikzmiş ama dr. biri düşer dedi ,inşallah düşmezz ..... iki tanee darısı bütün isteyenlerin başınakuzum ikizmi senin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
Keçiboynuzunun kesin faydasını görürsün canım, biz bir ay yaptık hem sayısı hem deKizlar tup bebege bu ay baslama karari almistik ama kendimi hazir hissedemedim nedense biz hic bir kur kullanmadik sayi yuzbinlerde soylemistim ilac basladik emodex bi hafta oldu keciboynuzu kuru on gun oldu uc aya tamamliyalim diye dusundum sizce dogrumu yapiyorum bi umut belki morfoloji duzelir normal %0 maalesef ne dersiniz acil karar vermeliyim
tebrik ederim beyazzzambak rabbim ikisinide sagsalim kucagına almayı nasip etsin cnm senin adına çok sevindim inşallah birgün bizde bu muttlulugu yaşarızşun anda ikzmiş ama dr. biri düşer dedi ,inşallah düşmezz ..... iki tanee darısı bütün isteyenlerin başına
amin canımmm inşlallh darısı başınızatebrik ederim beyazzzambak rabbim ikisinide sagsalim kucagına almayı nasip etsin cnm senin adına çok sevindim inşallah birgün bizde bu muttlulugu yaşarız
Esescim, ne kadar yakınız ben de Antalya GazipaşadayımÖğretmenim burda, eşim buralı..oo cok güzel cnm ya sen daha 3 aydır bekliosn ..
ben 24 yasındayım antalya alanyada yasıyorum buralıyım ..
calısmıyorum da paso geziyorum arkadaslarımla ..
inşallah canım pek umudum kalmadı beliriti olmaınca ama kısmetKuzum sendende guzel haberler bekliyorum...........
dualarım sizlerle canım sende duanı eksik etme tazeannişiminşallah teyzeleri dua edin pıtırcıklarımaa :) çok şükür
inşallahhhhhhhhhhhhhhhinşallah kuzuumm aminn bende istanbulluyum ama eşim Düzceli Kafkas.. Boluda yaşıyor. bende 3,5 senedir boluluyum.. bu arada kuru patlıcanlı biber dolması uzmanlık alanımdır yaparımda çok güzel yerimde bol acılı acılıııı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bebişlerini Bize de dua et, hamilelerin duası kabul olurmuş:)17. ayımızda nasip etti RABBİM çok şükür , darısı başınıza hepinize dua ediyorum en yakın zamanda isteyen herkese nasip olur inşallah ,iki defa çatlatma iğnesiyle tedavi olmuştum olmadı,bi tüpümn tıkalı olduğunu söledi dr. ..hsgnin 3. ayında doğal yolla kaldım çok şükür
Inşallaheşimin duasıydı hep çok şükür inşallah sağlıklı sıhhatli olurlar,
aminnn canım benim inşallah iyi düşün iyi olsun kendimizi hep kötüsüne hazırlıyoruz olumsuz düşünerek bence olumlu düşün canım test bak istersen kendi kendine düşünüp stres yapmaktasa kafandaki sorular netleşir en azından canım benim inşallah güzel haberler verirsin bize:)Tesekkür ederim canim insallah isteyen ve bekleyen herkes hayirli haberler alir sabahtan beri internette arastiriyorum hic iyi bisey degil aslinda umarim yerlesme kanamasidir ama korkuyorum da bir defa dış gebelik yaşamistim ya yine aynisi olursa o yuzden boyle pembe ve acik kahve akinti oluyosa diye korkuyorum o zamanda olmustu ama 6 haftalik hamileydim kanamam oldugunda simdi ise adetim bile gecmedi daha 3 gun var ve internette herkes bunun yerlesme kanamasi oldugunu soyluyor offf kafayi yiycem rabbim hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve hayirli eli ayagi duzgun saglikli evlatlar nasip etsin
hakkında hayırlısı olsun gülüm insallah bebiş süpriz yapar sanainşallah canım pek umudum kalmadı beliriti olmaınca ama kısmet
bendeee acısız baharatsız yemeğim olmaz :) antepe geldiğimde stoklamıştım salçaydı baharattı kuru patlıcan dolma domatess ye benim yerimede bacı bebiş olsunn bizeeinşallahhhhhhhhhhhhhhh
canım istedi bak şimdi kurudolma yarın yapsammıki ayenne acıya bayılırım
bu saatte neyin efkarı bu zeynep hatunkendime orhan babadan batsın bu dünyayı hediye ediyorum
Canım ya inş ikisinide sağ salim kucağına alırsınşun anda ikzmiş ama dr. biri düşer dedi ,inşallah düşmezz ..... iki tanee darısı bütün isteyenlerin başına