infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canim esescim rabim dileklerimizi kabul etsin insallah.

adetın kacıncı gunuydu canım benım yarın bı ızlemım daha var yarına kadar buyur mu acep ???
benım zaten bu aydan pek umudum yok nıyeyse :S

valla 2,3 ay takib etti klomenin 2.dozunda 17 mm oldu ovitre ve 36 saat sonra asılamaa büyür sakin oll

rabim bize anne olmayi ,cocuk sahibi olmayi nasib et.

Bende hamiş kalırsam hep burda olucam inşallah gün gün yazarımm ahh keşkeee canım ya bizde o duyguyu tadarız

insallahhhhhhhhh o günler gelir kızlarrrrrrrrrr

Selamm kızlar,nasılsınız İnciri ve havucu ocağa koydum kendimi kkya attım İnşaallah şifa olur

Kizlarr yarin catlatma iğnesinin 11.günü kan testi yaptirsam cikar mi ? Hicbir belirti de yok gerçi ama merak ediyorum iste.

Kizlarr yarin catlatma iğnesinin 11.günü kan testi yaptirsam cikar mi ? Hicbir belirti de yok gerçi ama merak ediyorum iste.

Canım kanda kesin çıkar varsa,geç döllenme olmadıysa tabi..Bende geçen ay oldum çatlatma iğnesi,yumurtlama olmuş ama gebelik oluşmamış...İnşaallah Rabbim sana nasip eder hayırlısı ile,hayırlı haberlerini almak nasip olsun... Progesteron testi istedi mi doktorun?]

sende de mi pko var? Kaç yıllık evlisin ve nasıl yaptığını anlatır mısın canım

Evet canım bende de pko var.3.5 yılı geçti evleneli....9 tane inciri yıkadım,ikiye böldüm..Yaklaşık 3 su bardağı hazır suyu kaynattım,kaynayan suya incirleri attım ve kapağını kapattım.Orta ateşte 15 dk kaynattım...Havucu da aynı şekilde 3 su bardağına yakın hazır su kaynayınca,2 adet havucu 3-4 parçaya bölerek attım içine,kapağı kapalı şekilde 20 dk kaynattım...Birazdan dolacak süresi..Havucu da bitirince,ikisinin suyunu da karıştırıp içicem nasipse...İncir yumurtaları büyütüyomuş,havucunda çatlatma özelliği varmış..Allahım inşaallah vesile eder..

hosgeldin bebegim iyiyiz hamdlsun sen nasılsın sifa olsunn oohhh

Hoşbuldum canım hamdolsun iyiyim,amin aminn...Adet oldum,tekrar klomene başladık..Cuma günü tekrar kontrole gidicem,inşaallah bu ay olur hayırlısı ile

Son düzenleme:
Normalde bat 11ama catlatma ignesinden 14gun sonra adet goruyormussun öyleyse de bat 7mart :)

insallah bbegim haydi hayırlısııııııııı
ben saldım cayıra mevlam kayıraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…