- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
tm kuzum ekledm hayırlısı ile hayırlı cumalar :)arkadsm yeni batim 26 aralik listene eklermisn ? gelmz olasica bat insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tm kuzum ekledm hayırlısı ile hayırlı cumalar :)arkadsm yeni batim 26 aralik listene eklermisn ? gelmz olasica bat insallah
evett :)bu arada çok geçmiş olsun kuzuuumm dikkat et kendine.. nazar bence
ovulasyn testi bnde aldm bklm sebp olur inss.hamislige 22 tane var adetimn 3. gunu 8.baslicm test yapmya hadi kizlar insallah 2014 gider ayak kiyagini yapar bize :) :) aralik ayinfa hep cift cizgiler gorelim ins.kirmizlara aralik itibari ile ara verelim ;-)
Allah kabul etsin kuzuum AMİN.. Bu ay olacak gibi hissediyorum sanki esesim yaaevett :)
yasin,amme,tebareke okudum bolbol dua ettim hepimize
hahahah kırmızıları aralık ayında inşallah defedeceğiz kızlarr bu liste daha iyisini hakediyor çalışmaya devam bacılaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yürüyün ovulasyon gençliği kim tutar biziii
Allah kabul etsin kuzuum AMİN.. Bu ay olacak gibi hissediyorum sanki esesim yaa
hahahah kırmızıları aralık ayında inşallah defedeceğiz kızlarr bu liste daha iyisini hakediyor çalışmaya devam bacılaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yürüyün ovulasyon gençliği kim tutar biziii
inşaallah kuzumm sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bizlere.. sabırla bekliyoruz annişleri ve de gariban babişleride ekleyelim ahahah adamlar mekanize oldular ahahahahhaRabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin kzum üzülmek yok ,
umutla hep beraber bekleyecegizzzzzzzz
bebslerimizi insallah gelecekler miniklerimiz annislerineee inanıyorum
ovulasyoncular ekibi çak beşi arkadaşşşşşşşşşşşşşşş
Sağol canım benim bat malar falan var kaç gündür soğuktan mi psikolojikmi anlam veremedim ama özellikle sol kasıgım çok batıyor ağrıyor tuttumuki acaba daha da 13 gün var adetıme hiç ilaç içmedim kendiliginden olcakmi diye ama umutluyum ama bi okadarda hala içimde olmayacak gibi hissediyorum bilmiyorum ya çok karisigimhadi inşallah hayırlsıyla canımmmmmm tabiikiii dua ederimm
rahat bırakmaya çalış kendini canım inşallah tutmuştur...insanın kafasında bu sorular endişeler hiç bitmiyor anlıyorumSağol canım benim bat malar falan var kaç gündür soğuktan mi psikolojikmi anlam veremedim ama özellikle sol kasıgım çok batıyor ağrıyor tuttumuki acaba daha da 13 gün var adetıme hiç ilaç içmedim kendiliginden olcakmi diye ama umutluyum ama bi okadarda hala içimde olmayacak gibi hissediyorum bilmiyorum ya çok karisigim
tebrık ederım canım masallah saglıcakla kucagına al bebısını huzurla mutlulukla buyut ınsallah allah tamamına erdırsın amınnn ecmainnnrahat bırakmaya çalış kendini canım inşallah tutmuştur...insanın kafasında bu sorular endişeler hiç bitmiyor anlıyorum
esesım senın neyın var gulum hastamısın gecmıs olsun demıs kızlar merak ettım gulum ıymısın
gecmıs olsun bıtanem ıyleş hemenceck bende ıyıyım canım evt tatım elhamdullh bı hamısımız daha oldu darısı hemızın başına inşallahcanım kolumu incittim biraz, iki gündür agrıyodu bugun daha ii cok sükür , krem sürüyorum ..
sen nasılsın darısı basımıza beyazım hamissssssss