- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
bırakırmıyım canım siz benim dostlarımsınız ebediii,aminnnnnnnn insallah kuzum
burayı bırakma arada yaz bize umut ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bırakırmıyım canım siz benim dostlarımsınız ebediii,aminnnnnnnn insallah kuzum
burayı bırakma arada yaz bize umut ol
Ya ben hamile kaldığimda bile öyle uzayan bi akıntıya denk gelmedim ki beyaz bi akıntı geliyo herzaman benim düzensiz ne zman olacağı belli olmuyoEger düzenli adet oluyosan kendinde hesaplayabilirsin netten .. bende sadece bi kere olduğu için anlamam zor olmamıştı :) beyaz uzayan bi akinti yumurta akı gbi ..
ayyy canım benm çookkk teşekkür ederim mutluluğumu paylaşmanıza o kadar sevinyrm kii darısı başınıza inşallahaminnnnnnn canım inşallahAlakasız bir mesajından alıntı yaptım ama olsun kutlamak için daha fazla bekleyemedim
Çoooook sevindim bu haberi aldığıma canım inşallah Rabbim huzurlu, sağlıklı bir gebelik ve kolaycacık bir doğum nasip etsin. Sağlıkla kucağına aldığın günün detaylarını bizimle paylaştığın günleri de görürüz inşallah
Yuppiii bir hamişimiz daha oldu
Yok yok değildir inş baksana ilk defa çift çizgi çıkmış bende öyle düşünmüştüm ama deilmiş
sağol canım,aaşılam olmadım hiç, bikaç ay önce çatlatma iğnesi oldum iki kez olmadı şimdi doğal yolla nasip etti RabbimGözün Aydın cnm hayırlısıyla al kucağına inş bizlerede dua et unutma yaz neler yaptın aşılamamı olmuştun?
canımm benim güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşım çok sağollll bugün dr. gitcez bakalım ilk kez hastaneye giderken hamilelere özenmek zorunda kalmıycam,ben kısırmıyım acaba diye düşünmiycem çoookk şükür ...inşallah yine 28. hamiş sen olursun canım arayı açmadan hep dualarımdasın, bnde senn haberine çoook sevinmiştim çok içen ama vardır herşeyde bi hayır canım Rabbim tekrar sağlıklı bi gebelik sanada nasip etsin inş.canımmmmmmmmmmmmmmmm
inanılmazz sevındımmmm rabbım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah kendine çok dikkat et
bu arada listedeki 27. hamile bendim yerimi sana devrettim çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallahhh
sağol canım senn illahi yap dediğin soğan kürü vesile oldu belkide,bu ay tam uyguladım, Allah razı olsun sende sağlıkla kavuş inş. yavruna..inşallahtebrik ederim canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin Darısı tüm isteyenlere insallah
bitanemsin kuzumm sagsaalimm al insallah fotolarını da görürüüz bebisininbırakırmıyım canım siz benim dostlarımsınız ebediii,
ovulasyon testim bugün silik çıktı deneme yapalımbenim testlere baksana kuzum 8.gün nasıldı dünkü dahada belirgin ve hafif akıntı başladı aynıyız senle sat benim 15 kasım bat da 13 aralık.. bugün 14. günüm saat 3ten sonra sıvı alımını durdurup 18.de testimi yapıyorum gayet güzel sonuç veriyo hiç bişey yiyip içmiyorum test saatine kadar.
bu önümüzdeki 3-4 günü iyi değerlendirmelii derimm
bak ne yap biliyomusun canım ben öğlen 12:30 13 arası yemek yiyorum. 3e kadar çay kahve içiyorum. 3 te hepsini yemek dahil kesiyorum. alarmımı 18:e kuruyorum ve o saate kadar ağzıma sigaradan başka bişey sürmüyorum o zmn daha net sonuç elde edersin inan bana.. 8.testimi yapcam bugün ve dünkü gayet belirgindi. bugün hafif akıntı başladı ve 14.gündeyim.. denemelere devamovulasyon testim bugün silik çıktı deneme yapalım
esesim benimki iyice koyulaşmaya başladı dünkünde. bugün 14.gün akıntı da başladı hafiften çalışmalara hız verme zamanııııı
inşallah canımSagol canim Allah razi olsun bakalim inslh pzt gunku 2.asilamam tutar..burda bol bol pespese hamis haberleri aliriz..
Ay cnm ya okadar kötü mü sonucu bizede yaz ..
inşallah canımmmmmmbitanemsin kuzumm sagsaalimm al insallah fotolarını da görürüüz bebisinin
bu arada çok geçmiş olsun kuzuuumm dikkat et kendine.. nazar bencebugun daha iyiyim cnm insallah gecer, :)
dualarını esirgeme annişimmmmmmmmmmm
hayırlı cumalar selam ve dua ile
acemilik yawAllah seni esra ya çok güldüm yoksa silikte olsa çıkması lazımdı
inşallah canımmmmmm
hadi inşallah hayırlsıyla canımmmmmm tabiikiii dua ederimmIsimle dua edermisin annişlerin duası kabul olurmuş canım bende bu aydan çok umutluyum