- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Geçmiş olsn kıscem dikkat et kendine
saol kuzum sabah dr. gitcem ortopediye kolum için :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsn kıscem dikkat et kendine
Yok bebegim daha cok erken pzt asilamam yapildi .. :) inslh burda pespese bol bol hamis haberleri aliriz...
canıımmmmmmm,darısı en yakın zamanda başına
çok geçmiş olsun canım Allah korumuşelektrik cnm ucuz ev aleti almayın
korktum valla kolumdan oluodum
Gecmis olsun canim coksaol kuzum sabah dr. gitcem ortopediye kolum için :/
Selam canim iyi diyelim iyi olalım bende daha bugün siparis verdim adetliyim şu an bitince başlıyacağımm inşallah
1 hafta içinde toparlandım canım ben hem histeroskopi oldum hem laporoskopi oldum ve şuan adetim gelsin yumurtla MA takibine başlıycaz bakalım Hayırlısı inşallah
birsenim kıscem darısı bizlere
ovulasyonda bile göremiorm çift çizgi
Ya o akıntı bende hep var ama ben nasıl anlıycamBnde de çıkmadı cnm artık en son beceremiyorum die bıraktım bende :) beyaz akintiyi gördüğüm gece ilişki oldu ve iki gün daha çalışma yapmıştık garanti olsun die sende akintini kontrol et bnce
arkadsm yeni batim 26 aralik listene eklermisn ? gelmz olasica bat insallahgelsin bebislerimiz insallahhh
bende beyaz akıntı oluyor doktora sordum yumurtlamadandır dedi tahlilde baktı yumurtlamıyorsun dediBnde de çıkmadı cnm artık en son beceremiyorum die bıraktım bende :) beyaz akintiyi gördüğüm gece ilişki oldu ve iki gün daha çalışma yapmıştık garanti olsun die sende akintini kontrol et bnce
Allah seni esra ya çok güldüm yoksa silikte olsa çıkması lazımdıhyr bırakmadım,ne varsa içtim,çay,su,kahve
Ay cnm ya okadar kötü mü sonucu bizede yaz ..saol kuzum sabah dr. gitcem ortopediye kolum için :/
Şeffaf uzayan akinti cnm yumurta akı gbi ilaçlada mi yumurtlama olmuyobende beyaz akıntı oluyor doktora sordum yumurtlamadandır dedi tahlilde baktı yumurtlamıyorsun dedi
Eger düzenli adet oluyosan kendinde hesaplayabilirsin netten .. bende sadece bi kere olduğu için anlamam zor olmamıştı :) beyaz uzayan bi akinti yumurta akı gbi ..Ya o akıntı bende hep var ama ben nasıl anlıycam
bu ay ilk kez klomen kullandım takip yapmadı bu ay dene adet olursan gel dedi oldum bugün gittim detaylı ultrason istedi haftaya ona randevu verdiler daha öncede girdim o ultrasona bişey olmuyor ki onda üff sıkıldım artık sonuç alamamaktan 6 aydır doktor tedavisindeyim adetlerim düzenlendi başka bir şey yokŞeffaf uzayan akinti cnm yumurta akı gbi ilaçlada mi yumurtlama olmuyo
canımm nasılsınaminnnnnnnn insallah kuzum
burayı bırakma arada yaz bize umut ol
esesim benimki iyice koyulaşmaya başladı dünkünde. bugün 14.gün akıntı da başladı hafiften çalışmalara hız verme zamanıııııkızlar ovulasyon testi neden cizgi cıkmaz hic
benim testlere baksana kuzum 8.gün nasıldı dünkü dahada belirgin ve hafif akıntı başladı aynıyız senle sat benim 15 kasım bat da 13 aralık.. bugün 14. günüm saat 3ten sonra sıvı alımını durdurup 18.de testimi yapıyorum gayet güzel sonuç veriyo hiç bişey yiyip içmiyorum test saatine kadar.adetime 15 gün var fakat ovulasyonda hic cizgi yok
gecmi yumurtluyorum ki anlamadımmm gitti bu işiiiiii
heheeyyy kocişim 6 ay antepteydi askerlik için.. bende geldim gezdim gördüm pek güzel bir şehriniz var arkadaşım.. Bu arada şahinbey deydik biz. Allah tez vakitte gönlümüzdeki bebişleri sağlıkla kucaklarımıza nasip etsinn,, AMİNgaziantep canım sen