- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
yok cnm biz zaten 3 yıl sonra bebek diye düşünüyorduk ama gelmeyince arıyor insann
duydu bebegimiz bizi,önce biz istemedik,simdide o mu bizi istemiyo diyorsun ister istemez :44::44:
inşallah olur canımmm rabbime sürekli dua edelimm dualarımızı eksik etmeyelım veren o alanda o stres en büyük hastalık öncelikle bunu bılmek gerekir
herşeyinn bi vakti zamanı var cnm..bizim için hayırlı olan zamanın daha gelmediğine inanıorum...ozaman gelincee herşeyyy süperrr olucak ve ailemiz tamamlanıcakk inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhh
sen antalyadaydım dımı cnm neresınde yaşıyorsun balayına kemer göynükteydik biizde çok güzel bi yerr
(extrox 50 ) 3 yıl içtim cnmsimdi bıraktırdı doktorum normal mis troid lerim
dilerim seninde gecer,sabah ac karna mı iciyosun?düzenli iç tatlısımmmm
edaa'cım insallah bebegim dua eder,dua beklerimmm
insallah tatlım antalya alanya'dan benn
antalya cennet vatanım ya kesinlikleee
gel denize girelim hava süperrrrrrrrrr
henüz kıs gelemedi buralara canımmmm
Bende aynisini icyom canim ac karnina iciyorum.doktor bi omur iciceksin dedi insallah gecer sabah icmek ac karnina zor oluyo
iyiki varsınızzzzzzzzzzzz:13:
seva'mm insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
edaa'cım insallah bebegim dua eder,dua beklerimmm
insallah tatlım antalya alanya'dan benn
antalya cennet vatanım ya kesinlikleee
gel denize girelim hava süperrrrrrrrrr
henüz kıs gelemedi buralara canımmmm
Bende aynisini icyom canim ac karnina iciyorum.doktor bi omur iciceksin dedi insallah gecer sabah icmek ac karnina zor oluyo
inşallah tatlım duayı ben herzaman herkişi için yaparım özelliklede bebek özlemiyle yanan güzel kısçelerimize yeterkiii dua edelımm rabbimin yolu duadan yanadır herşeyyy olurrr
merhaba kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz
selam tatlım..amin allah hepimize yardım etsın inşallah cnm..muayenesı 180 tl cnm kont. de para almıyor..senı o kadar güzel bılgılendırıp o kadar güzel umut asılıyorkı sana verdıgın paraya acımıyorsun..herşeyi uzun uzadıya anlatıyor gösteriyor bu ay banadaa çok umut verdı ama ben umutlanamıyorum yıneee ..
teşekkürlerrr cnmmm harikaa gözüküyorrrrr
bol köpüklüüü misss missss
yalnızz fazla kahve kısırlığa yol acıyormuş çok fazla tüketmemek gerekir
alanyaya da gelmıstım tatıle cnm harıkaa allanya kalesı fln süperrr...özellikle dim çayında yedıgım balığı unutmam ayaklarımın altından serın serın su akarken mıs gıbı balıkk ayy kızz cnm çektiiiiiiiiii
gerçektende çok güzel Antalya yaşanılası bı yer..bende şubatta evlendım balayına gıttık hava mıs gıbıydı esımle şaşırıp kalmıştık ozaman bıle denıze gıren vardı..
ben Trabzonluyum cnm ve denız aşığıyım tabı bızım oralar yağmura fazlaca meıllı olduğu ıcın pek denıze grmeye fırst bulamıyoruz yağmurdan
sende canim iyiki varsin.
meraba kızlar.bugün dr agittim 9mm ve 10 iki yumurta gördü.12. güne göre az büyümüş sanki
Çocuk İsteyen Çiftler İçin Okunacak Dua
Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i kerimede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Al¬lah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz.
Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.Çocuğu olmayanlar, bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler.Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir.Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi.Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin.
İŞTE ANNE BABA OLMAK İSTEYENLER İÇİN TAVSİYE EDİLEN DUALAR
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak.kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok.tan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya.kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın.caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
evettt dimcayı harikaaaaa yazın hergün ordayımmmmm
meleğimmmmmmmm annendemisin?
güzel paylasımın icin tesekkürler cnmmmmm
insallahh rabbim bizlere hayırlısından nasip etsin
evet canim annemdeyimbir azdan gidecem eve.
Ne demek canımm
inşallah rabbim büyüktür
tekrar verdimi klomen ?
Incir ye bol bol cnm ..
Ilk dozsa normallll
Benim 2.dozda 17 mm
yok bebeğim ilaçsız hali bu.gerçi buna şükür bi ara 3 ayda adet görüyodum