infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım benim grip öyle hemen geçmiyoor bende valla 2 gündür eşim hasta işte grip olmuşşş duymasın nazı çekilmiyyyooor vallla yordu bennniii

mrhb canıııım biiiz ne zaman anne olacağğıız yyyyaaaaa bazen dayanacak gücüm kalmıyyoor yaşta geçiyooor

daha gencizzzzzz pes etmek yookkk
o bebiş bu göbişe girecekkk arkidaşşş

ne okulu bebegim bu? :44:

malaesef ben lise mezunu değilim daha önceden kaydım vardı çocuk gekişimi bölümüne yazıldım eses çok güzel şeyler öğreniyooorum inanaki gerçi ben 2 sene bbek baktıım hemde 3 aylık tı başladğmmmda

merhaba kızlarrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz

selam canım inşallah Allah yardım etsin.bende netten baktım hakkında yazılanlar çok güzel.muayenesi kaç tl canım peki çok pahalı mı?

selam tatlım..amin allah hepimize yardım etsın inşallah cnm..muayenesı 180 tl cnm kont. de para almıyor..senı o kadar güzel bılgılendırıp o kadar güzel umut asılıyorkı sana verdıgın paraya acımıyorsun..herşeyi uzun uzadıya anlatıyor gösteriyor bu ay banadaa çok umut verdı ama ben umutlanamıyorum yıneee ..
topiğimdeki kızcelerime benden kahwe ikramııı
afiyett olsunnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 1005572

teşekkürlerrr cnmmm harikaa gözüküyorrrrr
bol köpüklüüü misss missss
yalnızz fazla kahve kısırlığa yol acıyormuş çok fazla tüketmemek gerekir

hmmm bende 1,5 yıl bebek magazasında calıstım
cookk severim bebekleri de nasip olur insallah

kahwesiz yasam düsünemiyorummmmmm
doktoruma sordum günde 3 ü gecmemek tm dedi

mrhb canıııım biiiz ne zaman anne olacağğıız yyyyaaaaa bazen dayanacak gücüm kalmıyyoor yaşta geçiyooor

ya bende oyleyim rabimden bana sabr vermeyini diliyorum.dun akrabalarimin ikisi hamileymis diye duydum.bende istiyorum biri kucakda digeri gobusde.nasil sekerler.bende istiyorum .yureyim szliyor.

ya bende oyleyim rabimden bana sabr vermeyini diliyorum.dun akrabalarimin ikisi hamileymis diye duydum.bende istiyorum biri kucakda digeri gobusde.nasil sekerler.bende istiyorum .yureyim szliyor.

arkadaşımın çocuğu oldu gitmedin henüzzz inanki zaten tüp bebek sonmrası yeni toparlandııım benim de içim gidiyoooor bu derrt ççoook zor ya RABBİM kimseye vermesssin düşmanıma biiile geçen siteden aşağı indim park var hemen biraz sohbet ettik herkes evladından bahsediyoor ben pek birşey demedim ne deyiim ki yoook benimmm susstum eve geldi,m ağladddıım baya artık pek topluma da çıkamiyoorum sanki bi tarafım eksik herkes içinde sönüük gibiyyyiim

bende 1 taneyı geçmemek lazım dıye duydum cnm..sen yınede dıkkat et..bebiş için herşeyden vazgeçmeye değer dimiiiii

ooff kahwem ve bebegim aynı anda olsaaaaaaaa

ahh ahh asosyal yapıyo problem bizii , üzülme bizlerinde olcakk bacımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…