selam cnm hoşbulduummmmmmmmmmm
gözün aydın tatlım rabbim sorunsuz bı hamılelık gecırtır ınsallah ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiniiiii
merhaba sadecim,olsun inancla umutla tedavıne devam edersın hatta kendını ıyı hıssetmıyorsan bır ay ara ver bı toparlan sonra yıne basla..
Ben okadar umutsuzdumkı sana anlatamam,şuan daha ınanmıs degılım cok garıp bı duygu cunku yıllarca yok bırden cıkıp gelıo burdayım dıyor.
Benımde dogum günüm 15 kasım,en büyük hediyem olacak allah nasıp ederse...İnsallah sag salım kucagıma alırım.
canımmm benimde 16 kasım :)
bugün Antalya gibiyim sağanak yagışlı inşallah toparlancam tekrar ama biraz zaman..
Sana o kadar sevindim ki anlatamam doya doya yaşa bu duyguyu..İnşallah rabbim sağ salim hayırlısı ile kucağına verir..Bizlerede dua et canım.
8sağol canım benim bende dört gözle cevap bekliyordum.istanbulda yapan devlet hastanesi yok mu yani canım anlamadım.
Cnmmmmmmmmmm inanamiyorum bak bide bana teselli vereceksin diyordun hiiiiçç gerek kalmadı...gözün aydın canımmmm benimmmmmm darısı bize insallahhhhhhhh dua et cnmm şimdi nasılsın esin ne yapti çığlik atmadin mi:46
senle bi cekim var aramızda ama farkında mısın:))))) dogum günlerimiz bile yanı..
veee ben inanıyorum kiii sende bana yazıcaksın o güzel haberı verıceksın.
çünkü ben öyle hissedıyorum
çok sagol canım benım dualarını eksık etme insallah
8
Canim ben malatyada sordum özel hastaneler yapıyomuş..ozel hastanede yaptirdim..inan okadar tukendim bunalimdayim ki hayirlisi olsun inşallah hakkimizda..cok canim aciyor
Cok Sağol canim benim inşallah. .gecer birkac güne her adetimde oluyo aglamam...ama ya olmazsa hiç bu korku cok kötü. .neyse boşver hayırlısı ALLAHTAN.Belli olmaz bu işler canim.arkadasimin en mutlu rahat oldugu zaman olmus düşün onunda 0,5 di.stres yapmamaya calis desemde insan aklindan atamiyor ama bak ornekler var daha da vardir kesin.iyi düşün iyi olsun tamam.
canımm bende aynı şeyi düşünüyorum Uğur Koşarın kitabında oldu aynısı doğum tarihleri çatlatma iğnesi tarihleri ve sana çok saçma gelecek belki ama ben bu ay senden olumlu haber alacağımı hissetmiştim biz akreplerin hisleri güçlüdür..Kendimde olumlu hissediyordum ama olmadı napalım..
Cok Sağol canim benim inşallah. .gecer birkac güne her adetimde oluyo aglamam...ama ya olmazsa hiç bu korku cok kötü. .neyse boşver hayırlısı ALLAHTAN.
as canım cok tesekkur ederim rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
umuttttt ************** 1 mart beklemede
sipsirine ************** 2mart beklemede
nisa53 **************** 3 mart beklemede
elaaaam ************** 3 mart beklemede
sndz ************** 3 mart beklemede
adzeynep ************** 3 mart beklemede
libran ************** 3 mart beklemede
ben daha adet bekliyorum canım,gelmedi
inşallah gelmez tatlımmm
tedavı olmusmuydun bu ay ?
inşallahhh..
geçen ay negatif bir aşılamam olmuştu,bu ay tedavi görmedim.
hmm ılcların etkısı yıne vudutta olabılırmıs cnm inşallah bebişin seninledir..günün geçermiydi hiç?
yaa inşallah.en son 1,5 yıl önce 31 günde regl olmuştum.nırmalde 28-29 günde oluyorum 1,5 yıldır.bugün 29. günüm bilmiyorum ki hiçte belirtim filan yok.
İnşallah gelmez
evdee yokmuuu testinnn..bii testt yapsaaannn