infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canim hepimiz ayni seyi his ediyoruz.ayni seyi yasiyoruz.bende tek teseliyi burda sizlerle buluyorum canim.

evet ya bende ikiz istiyorum.:13:

evettt malesef öyle olmak istemiyorum ama elde değil ki

Rabbim tüm isteyenlere hayırlı Evlatlar nasip etsin eli ayağı düzgün olsun inşallah evlat özlemiyle yanıyoruz ama rabbim bizide görüyor vakti ve saati var umarım bizimde olucaktır

insallahh ikiz ikizz pespese hamis kalırız cnmmmmmm
edaaaaa hosgeldin aramızaa balımmmmmmmmmmm

canim hepimiz ayni seyi his ediyoruz.ayni seyi yasiyoruz.bende tek teseliyi burda sizlerle buluyorum canim.

vallla kimse anlamıyoor sadece yaşayan bilir şöylle ankaradan yakın bi ark bulsammm keşşşke kimse yok oturduğum yerde iyki varsınız iyki üye oldum buraya

neyse canlaaar akşam görüşürüüüz bu dert ile ölmem inşallah çok öptüüm sizi

odaaa olcakkk tatlımmm bebegın göbüşündeyken keyıfle kahvenı yudumluycaksın ve bu zamanları anıcaksınn

vallla kimse anlamıyoor sadece yaşayan bilir şöylle ankaradan yakın bi ark bulsammm keşşşke kimse yok oturduğum yerde iyki varsınız iyki üye oldum buraya

iyiki varsınızzzzzzzzzzzz :13:

iyiki varsınızzzzzzzzzzzz :13:

daha yaşın çok genç cnm hiç bişey kaybetmiş sayılmazsın ewlılıgının tadını çıkar bol bol..3 senelik evlıyım ben bı yandan düşünüyorum ne güzel evlılıgımı yasadım kocısımle herseyı yaptımmm artıkk gelebılırrr bebısss yuvamızın tek eksıgı o

insallah inanıyorum canımm gelecek bebeklerimizz
bizlere kendinden bahsetsene,kac yasındasın?kac yıllık evlisin

inşallah tatlım

Canım benim 2 .5 yılı aşkın bir evliliğim var 23 yasındayım yaklasık 1 yılı askın süredir bebek düşünmeye başladık ama rabbim hala vermedi ama ümidimi hiç yitirmedim rabbime hep duacıyım halada ümitliyim rabbim o bebegi bize birgün verecekk inanıyorum

peki sen kendınden bahsedermisinn canımm ?

Son düzenleme:
yok cnm biz zaten 3 yıl sonra bebek diye düşünüyorduk ama gelmeyince arıyor insann
duydu bebegimiz bizi,önce biz istemedik,simdide o mu bizi istemiyo diyorsun ister istemez :44::44:

daha yaşın çok genç cnm hiç bişey kaybetmiş sayılmazsın ewlılıgının tadını çıkar bol bol..3 senelik evlıyım ben bı yandan düşünüyorum ne güzel evlılıgımı yasadım kocısımle herseyı yaptımmm artıkk gelebılırrr bebısss yuvamızın tek eksıgı o [/QUOTE]

bende 23 yasındayım 3 yıllık evliyim
1 yıldır bebek düşünüyoruz ama olmadı ..:26:
hsg,hormon,sperm testimiz hersey normal cıktı.
aralık ve ocakta yumos takibi 23 ocakta asılama oldum
tutmadı beklemedeyimmmmmmmm, m.oldum cnmmmm

Yemeklerden once 3 ogun yemek lazimmis canim dereotunu bende euthyrox iciyorum troid icin devamli icicekmisim.sogan kuru ve bal tarcin corek otu yapicam canim insallah sende yap yumurta catlatmak icin.

inşallah olur canımmm rabbime sürekli dua edelimm dualarımızı eksik etmeyelım veren o alanda o stres en büyük hastalık öncelikle bunu bılmek gerekir

Yemeklerden once 3 ogun yemek lazimmis canim dereotunu bende euthyrox iciyorum troid icin devamli icicekmisim.sogan kuru ve bal tarcin corek otu yapicam canim insallah sende yap yumurta catlatmak icin.

(extrox 50 ) 3 yıl içtim cnm simdi bıraktırdı doktorum normal mis troid lerim
dilerim seninde gecer,sabah ac karna mı iciyosun?düzenli iç tatlısımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…