arkadaşımın çocuğu oldu gitmedin henüzzz inanki zaten tüp bebek sonmrası yeni toparlandııım benim de içim gidiyoooor bu derrt ççoook zor ya RABBİM kimseye vermesssin düşmanıma biiile geçen siteden aşağı indim park var hemen biraz sohbet ettik herkes evladından bahsediyoor ben pek birşey demedim ne deyiim ki yoook benimmm susstum eve geldi,m ağladddıım baya artık pek topluma da çıkamiyoorum sanki bi tarafım eksik herkes içinde sönüük gibiyyyiim
Allahhhhhhhhhhhh nevrimiz döner artık
günes nerden dogar sasırırızzzzzzzz zzz
evet ya bende ikiz istiyorum.:13:
evettt malesef öyle olmak istemiyorum ama elde değil ki
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı Evlatlar nasip etsin eli ayağı düzgün olsun inşallah evlat özlemiyle yanıyoruz ama rabbim bizide görüyor vakti ve saati var umarım bizimde olucaktır
neyse canlaaar akşam görüşürüüüz bu dert ile ölmem inşallah çok öptüüm sizi
canim hepimiz ayni seyi his ediyoruz.ayni seyi yasiyoruz.bende tek teseliyi burda sizlerle buluyorum canim.
ooff kahwem ve bebegim aynı anda olsaaaaaaaa
neyse canlaaar akşam görüşürüüüz bu dert ile ölmem inşallah çok öptüüm sizi
odaaa olcakkk tatlımmm bebegın göbüşündeyken keyıfle kahvenı yudumluycaksın ve bu zamanları anıcaksınn
vallla kimse anlamıyoor sadece yaşayan bilir şöylle ankaradan yakın bi ark bulsammm keşşşke kimse yok oturduğum yerde iyki varsınız iyki üye oldum buraya
canim hepimiz ayni seyi his ediyoruz.ayni seyi yasiyoruz.bende tek teseliyi burda sizlerle buluyorum canim.
insallahh ikiz ikizz pespese hamis kalırız cnmmmmmm
edaaaaa hosgeldin aramızaa balımmmmmmmmmmm
Aminnnn Canımmm inşallah olucakk rabbim büyükkk
Hoşbuldumm canımmm saoll teşekkür ederimm
iyiki varsınızzzzzzzzzzzz:13:
insallah inanıyorum canımm gelecek bebeklerimizz
bizlere kendinden bahsetsene,kac yasındasın?kac yıllık evlisin
vallla kimse anlamıyoor sadece yaşayan bilir şöylle ankaradan yakın bi ark bulsammm keşşşke kimse yok oturduğum yerde iyki varsınız iyki üye oldum buraya
inşallah tatlım
Canım benim 2 .5 yılı aşkın bir evliliğim var 23 yasındayım yaklasık 1 yılı askın süredir bebek düşünmeye başladık ama rabbim hala vermedi ama ümidimi hiç yitirmedim rabbime hep duacıyım halada ümitliyim rabbim o bebegi bize birgün verecekk inanıyorum
Allahhhhhhhhhhhh nevrimiz döner artık
günes nerden dogar sasırırızzzzzzzz zzz
inşallah tatlım
Canım benim 2 .5 yılı aşkın bir evliliğim var 23 yasındayım yaklasık 1 yılı askın süredir bebek düşünmeye başladık ama rabbim hala vermedi ama ümidimi hiç yitirmedim rabbime hep duacıyım halada ümitliyim rabbim o bebegi bize birgün verecekk inanıyorum
Canim dereotunu kaynatmasanda olur limonla ye bende yumurta catlamadan kist oluyor tahlillerde falan bisi cikmadi sukur troid ameyliyati oldum surekli ilac kullaniyorum ama cok sukur dusuk ve dereotunu yogurtlar yer im hemen hergun bende sokturucu kullaniyor adet olayim bende sogan kurune basliycam doktorumda onerdi
bende 23 yasındayım 3 yıllık evliyim
1 yıldır bebek düşünüyoruz ama olmadı ..:26:
hsg,hormon,sperm testimiz hersey normal cıktı.
aralık ve ocakta yumos takibi 23 ocakta asılama oldum
tutmadı beklemedeyimmmmmmmm, m.oldum cnmmmm
Yemeklerden once 3 ogun yemek lazimmis canim dereotunu bende euthyrox iciyorum troid icin devamli icicekmisim.sogan kuru ve bal tarcin corek otu yapicam canim insallah sende yap yumurta catlatmak icin.