- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
Naptın canım test yaptınmıUzuldum canim hayirlisi olsun inslh olucak umudunu kesme sakin benim yrn 13 ama test yapmicam sanrm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın canım test yaptınmıUzuldum canim hayirlisi olsun inslh olucak umudunu kesme sakin benim yrn 13 ama test yapmicam sanrm..
bugünde adet oldum:).merak ediyorum seni umarım pozitiğf çıkar..Uzuldum canim hayirlisi olsun inslh olucak umudunu kesme sakin benim yrn 13 ama test yapmicam sanrm..
Yapmadim canim korkuyorumNaptın canım test yaptınmı
gozun aydin diyim.. inslh canim icim pek ferah degil hayrlisibugünde adet oldum:).merak ediyorum seni umarım pozitiğf çıkar..
sağol cnm.gozun aydin diyim.. inslh canim icim pek ferah degil hayrlisi
sğl canım Allah razı olsunCok gecmis olsun canim usutme
günaydın canım sğlsın Allah razı olsun ilaç kullanıyorum şu anda bitsin de bakalımpapatyamm_3474 sanada çok geçmiş olsun iltihabın varsa sogan kürü ve maydanoz kürünün iyi geldigini duymuştum
sğlsın cnm Allah razı olsun bugün daha iiyim çok şükürgünaydın.geçmiş olsun canım yaaa.umarım en kısa zamnda iyileşirsin.RAbbim şifa versin.
hoşgeldin canım aramıza tedavin hayırlı olsun inş. olumlu sonuçlar alırsınSlm ben yeni üyeyim bir ay önce laparoskopi oldum ve sol tüpümün tamamen kapalı oldugunu ögrendim sag tarafta kapalıymış ameliyat sırasında açılmış çok şükürbu ayda aşılamaya karar verdik ignelerimi aldım 10 gün sonra başlıyacam dua edin Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
sğlsın canım şimdi daha iyiyim sen nasılsıninsallah cnm üzülme , düzelir ..
inş. olmazsın canım belirtin falan var mı değişik bişeBugun 15. Gunum yrn normal adet gunum dualariniza ihtiyacim var cok korkuyorum
Sagol canim hic umudum yok ishl olmusum bu demk oluo yakindir kirmizilarinş. olmazsın canım belirtin falan var mı değişik bişe
niyeki hep ishalmi oluyosun adete yakınSagol canim hic umudum yok ishl olmusum bu demk oluo yakindir kirmizilar
ne oldu cnm hayrolaBen çok kötüyüm ya
amann yok cano yaa.. bu ay göğüs sızım yok iç bulantım vardı hala da var da.. bugün göğüs sızım başladı.. bata kaldı 4 gün.. yine olmadı yine olmadı eminiiiiiiiiimmHadi bakalım kuzum güzel haberlerini bekliyoruz inş
Efet ishl oluyorum genel olrk reglkn yakinken hic umudum kalmadi bi test yaptrsam mi derken bole olunca bosverdim reglm bekliyorumniyeki hep ishalmi oluyosun adete yakın