Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum ozledım senı..allah kabul etsın
slm esesçiğim benim yeni bat 3 aralık bu arada tedaviye başladım bu gün 3 iğnemi vurdum sen neler yapıyorsun pek giremedim sende eskisi kadar girmiyorsun sanırım
Slm ben yeni üyeyim bir ay önce laparoskopi oldum ve sol tüpümün tamamen kapalı oldugunu ögrendim sag tarafta kapalıymış ameliyat sırasında açılmış çok şükürbu ayda aşılamaya karar verdik ignelerimi aldım 10 gün sonra başlıyacam dua edin Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
günaydın kızlar nasılsınız ben köyütüm dün gece baya bi kötü oldum sabah doktora gittim idararımda bol iltihap çıktı ilaç verdi bide kültür verdim 3 gün sonra çıkacak sonuçları bakalım
kadın olmak gerçekten zor yaa.insan başına gelmeyince bilmiyor birde 1,5 yıllık evliliğim de bu çocuk meselelerinden çekmediğim kalmadı yaa.boyna tedavi tedavi..
eSes naber sekerahh ahh kadın olmak zor ..
sınavımız zor .. insallah aşarız ..
saol zeynebim sen nasılsın balım :)Es
eSes naber seker
Iyiyim sanirim uykum geldi .saol zeynebim sen nasılsın balım :)
NedenOf ya ii degilimmm..
Cok gecmis olsun canim usutmegünaydın kızlar nasılsınız ben köyütüm dün gece baya bi kötü oldum sabah doktora gittim idararımda bol iltihap çıktı ilaç verdi bide kültür verdim 3 gün sonra çıkacak sonuçları bakalım
Esimle hep kavga ediuorum gerginim korkuyorum canim
inşallah kuzuuumm kaldı 6 gün beklemeye devammSaol cnm allah razı olsun darısı başınıza inş
umarım aranız düzelir canıom yaa.bnde çok kavga ediyodm.şimdi etmz oldk.Esimle hep kavga ediuorum gerginim korkuyorum canim
Benim ki bu hafta evdeydi cok gozume battiumarım aranız düzelir canıom yaa.bnde çok kavga ediyodm.şimdi etmz oldk.