- 20 Mayıs 2014
- 1.607
- 1.416
Esesim nerelerdesin sen yahu özlettin kendiniİyi geceler kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esesim nerelerdesin sen yahu özlettin kendiniİyi geceler kızlar :)
Hadi bakalım kuzum güzel haberlerini bekliyoruz inşinşallah kuzuuumm kaldı 6 gün beklemeye devamm
Ya kuzucum sen kendni neden hep böyle kötü düşünerek üzüyorsun kiziyorum ama inş hamilesin güzel düşün ki güzel olsun tatlım dualarim seninle bgn kaçıncı günün aşılama dan sonraSanirim karnimda bebek yok gunum yaklasti kasiklarim regl olck gibi basladi
canim 27 de oldum 12. Gunum.. bnde pozitif olmaya calisiyorum ama suan bile ogle igne batio gibi alttan hic sansim yok gibi hissediyorum beklemek zor geldiYa kuzucum sen kendni neden hep böyle kötü düşünerek üzüyorsun kiziyorum ama inş hamilesin güzel düşün ki güzel olsun tatlım dualarim seninle bgn kaçıncı günün aşılama dan sonra
Ah cnm bence böyle kötü düşünmek yerine dua et Rabbim e yalvar yakar Rabbim dualarimi duysun inşcanim 27 de oldum 12. Gunum.. bnde pozitif olmaya calisiyorum ama suan bile ogle igne batio gibi alttan hic sansim yok gibi hissediyorum beklemek zor geldi
Hem batmalar en büyük belirti bnce :) benim belirtim oydu yanicanim 27 de oldum 12. Gunum.. bnde pozitif olmaya calisiyorum ama suan bile ogle igne batio gibi alttan hic sansim yok gibi hissediyorum beklemek zor geldi
Sagol canim Allah razi olsun herkes icin dua ediyorum..regl olmama yakin kasiklarima bi sicaklik geldu neyse inslhh yanilirim pskljktrHem batmalar en büyük belirti bnce :) benim belirtim oydu yani
bende bugün test yaptım malesef negatif.3 yil bitti biz niye cocuk yapmiyoruz dert oldu millete be..off bee.. bu nasil bi cahillik..
Uzuldum canim hayirlisi olsun inslh olucak umudunu kesme sakin benim yrn 13 ama test yapmicam sanrm..bende bugün test yaptım malesef negatif.
Sagol canım Hoşbulduk AMİNNNaramıza hosgeldin cnm insallah emeklerimiz bosa cıkmaz :)
Eki Görüntüle 1296911 [/QUOTE Hoşbulduk canım sagol inşallah Rabbim bizi daha fala evlat hasretiyle bekletmesin inşallah (yeni oldugum için Yanlışlıkla başka yerde yazmışım
benim 5 kasimda oldu iki aydır 2-3gun önce oluyor. Aralık 3 diyelim. İnşallah doğum günüme erkenden en güzel hediye olur. Çok yorgunum esescim Allah bize buradaki arkadaşlara sabır selamet versin bizleri kaldıramayacagimiz sınavda imtihan etmesin . Çok alıngan birisi oldum esimede eziyet ediyorum istemeden . Umursamam diyordum ama olmuyor. Geçen iki günde sinir krizi geçirdim. Yeni toparlaniyorum Allah im ne olur yardım et.gkc35 ********** :) ******** 1 ekim beklemede
rose3507 ********* :)******** 2 ekim beklemede
hsnks ************ :)********** 12 ekim beklemede
asiasi55********* :) ********* 21 ekim beklemede
hayall35 ******** :) ********* 21 ekim beklemede
dryice23 ********:)*********** 23 ekim beklemede
cemrecinar ****** :)********** 27 ekim beklemede
Elaaaam ******* :) ******** 3 kasım beklemede
selda17 *********:) ********* 3 kasım beklemede
volhat ********** :) ******* 3 kasım beklemede
nea ********* :) ********** 4 kasım beklemede
Ayshe9388****** :) ******* 6 kasım beklemede
sevda8 ******** :) ******** 8 kasım beklemede
????????????
saol canım daha iyisi sizlerin olsun ..inşallahh artıkkk gelsin bebeğimmmmbanada doktor tarlusal verdı adet olmam gerekıormus..sonra adetın 12. ggunu bakıcakmıs yıne rahıme..ahh kuzum ahh geçicek inş. bu günlerde
hayırlı olsun cnm yenı evın..yenı evde yenı bebeğinle senesini kutlarsın inşallah
canım söktürücü bitince 6 yada 7.gün adet olursunnnnKızlarrr bugün söktürücü nün biteni 2 gün oldu ağrılarım var ama daha gelmedi bu adet kanaması
sağol canımhadi hayırlısı bakalım allah gönlüne göre versin canımallah kabul etsinhmm hayırlı ugurlu olsun cnm ..
önümüzdeki ay bende baslicam tedaviye ins ..
evet cnm oruc tutuyorum buralardayım .. :)