- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 37
Benimde yarin cnm 12 yazdrdim gecen ay bir gun sektigi icin bugun olucagimi hisettimKaldı 1 günüm kızlar bat yarın.sadece göğüslerim acıyo ama herzamankinden daha az ve belim berbat ağrıyo eğilemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yarin cnm 12 yazdrdim gecen ay bir gun sektigi icin bugun olucagimi hisettimKaldı 1 günüm kızlar bat yarın.sadece göğüslerim acıyo ama herzamankinden daha az ve belim berbat ağrıyo eğilemiyorum.
Sagol canim hic umudum yok ishl olmusum bu demk oluo yakindir kirmizilar
kuru incir yeseydin cnm büyütüyomuşcanım bunu denemedim hiç aslında bunu da deneyeyim bakalım :))) yarın yum takibi var yine bakalım cuma günü 15 mm olan bi yum vardı ne alemde :) çatlatma iğnesi verecek mi çok heyecanlıyım yaaaa
Benim klomen kullandığım ay 10.günde 18mm di 13.günde 23 mm olmuştu ve çatlamaya hazır demişti dr.o günde çatladı sanırım çok ağrım oldu.seninkide çatlama kıvamına gelmiştrcanım bunu denemedim hiç aslında bunu da deneyeyim bakalım :))) yarın yum takibi var yine bakalım cuma günü 15 mm olan bi yum vardı ne alemde :) çatlatma iğnesi verecek mi çok heyecanlıyım yaaaa
canım prolaktin yükselio bende. o yüzden incir kürünü yapamıomkuru incir yeseydin cnm büyütüyomuş
Bende otomatik hesaplayıcıya göre tam gününde oluyorum bi kaç aydır.11ini gösteriyo normalde benmde sarkar 1-2 gün bakalım nolcak.hiç ümitli değilimBenimde yarin cnm 12 yazdrdim gecen ay bir gun sektigi icin bugun olucagimi hisettim
Benim klomen kullandığım ay 10.günde 18mm di 13.günde 23 mm olmuştu ve çatlamaya hazır demişti dr.o günde çatladı sanırım çok ağrım oldu.seninkide çatlama kıvamına gelmiştr
Kirildi inslh aksi olur yanilirim canimcanım hamilelikle aet dönemi belirtilerinin çok benzer olduğunu söylüolar ama. umudunu kırma bence
Kirmiziyi gormeden umitsizlige kapilmamak lazim ama iste yapamiyoruz bu arada bnmde belim resmen kopuyor..Bende otomatik hesaplayıcıya göre tam gününde oluyorum bi kaç aydır.11ini gösteriyo normalde benmde sarkar 1-2 gün bakalım nolcak.hiç ümitli değilim
Hep olan şeyler canım ya eltim hamile geldi buraya nispet yapar gibi bebeğini kullandı her seferinde her muhabbette aramızda bi at vardı ya bi ay sonra doğurcaktim ya ne bi geçmiş olsun ne bir bişey dün eşimin halasindaydik bişeyler konuştular tutamadım kendimi ağladım ezik duruma düşmekten yoruldum artık Rabbim duy sesimi kurban olduğumne oldu cnm hayrola
nasıl insanlar varya verende Allah alanda takma sen kafana boşver bakalım o kucağına alabilecekmi herşey nasip kısmet Rabbim senin gözyaşlarını görüyo cnmHep olan şeyler canım ya eltim hamile geldi buraya nispet yapar gibi bebeğini kullandı her seferinde her muhabbette aramızda bi at vardı ya bi ay sonra doğurcaktim ya ne bi geçmiş olsun ne bir bişey dün eşimin halasindaydik bişeyler konuştular tutamadım kendimi ağladım ezik duruma düşmekten yoruldum artık Rabbim duy sesimi kurban olduğum
Ah kuzum insanlar çok bencil acını görmüyorlar her türlü nispet yapıyorlar çok da iyi oluyorlar sen niye korusun azcık rahat ol sen rahat ol ki bebis in de tutunabilsin canım benim içindeki yangını alayabiliyorum burda hepimiz aynı yangını yaşıyoruz ama elimizden bişey gelmiyo ben boğulacak gibi oluyorum artık boğazım düğüm düğümNoldu canim
Bende
Görüyor Rabbim daha çok versin ona ama beni kıskandırmaya kaynanaların gözüne nasıl giriyo bi gör nede olsa ilk torun ya onlarda yalakalik yapıyo artık dayanamıyorumnasıl insanlar varya verende Allah alanda takma sen kafana boşver bakalım o kucağına alabilecekmi herşey nasip kısmet Rabbim senin gözyaşlarını görüyo cnm
inşallah olumludur canım hamileyimmmm diye yazarsın buradaYapmadim canim korkuyorum
inşallah canımm.. kaldı 4 gün evde test alıp yapmaya korkuyorum[/QUOTE]ay yok adamın sucu yok kızma adamcagıza :) bnde cok belirti arardım hep ama bu ay hiic belirtim yoktu .. inş hamişsindir
Düzenli adet olur musun?Kaldı 1 günüm kızlar bat yarın.sadece göğüslerim acıyo ama herzamankinden daha az ve belim berbat ağrıyo eğilemiyorum.
son 3-4 aydır düzenli cnm 31 günde birDüzenli adet olur musun?
canım güle güle otur çok güzel evin Rabbim olmayanlarada nasip etsinkızlarr evimi görmek isteyenler için http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/buda-nacizane-benim-evim.768565/#post-37714737
amin canımm teşekkür ederim :)canım güle güle otur çok güzel evin Rabbim olmayanlarada nasip etsin