- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 37
Hepimizdensagol Allah razi olsun bebisn tutundun indallah cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizdensagol Allah razi olsun bebisn tutundun indallah cnm
A slm canim adetin kac gun gecti baya oldu galibaslm kızlar nasılsınız.ben daha adet olmadım bakalım yarın test yapacam.
22 ekimde çatlatmayı olmuştum işte canım.17 gün oldu.çatlatma iğnesine göre adet hesaplanıyormuş ya.A slm canim adetin kac gun gecti baya oldu galiba
Him ben normal regl gunume gore bekliyorum canim oyle bilmiyorum22 ekimde çatlatmayı olmuştum işte canım.17 gün oldu.çatlatma iğnesine göre adet hesaplanıyormuş ya.
inan bana ilaçları kullanmaktan adet günlerimde sarpasardı.27-28 günde olurken son 2 aydır 30-34 günde oldu.bu ayda o zaman 9 kasımda olmam lazım normal güne göreyse.Him ben normal regl gunume gore bekliyorum canim oyle bilmiyorum
Himm hadi bakalim canim yaa senin regline varmis erken test yaptin heralde inslh vardir...kadın olmak gerçekten zor yaa.insan başına gelmeyince bilmiyor birde 1,5 yıllık evliliğim de bu çocuk meselelerinden çekmediğim kalmadı yaa.boyna tedavi tedavi..
9 kasıma kadar beklesemmiki.napsam bilemedim.Himm hadi bakalim canim yaa senin regline varmis erken test yaptin heralde inslh vardir...
Himm dr ole dediyse bilemicem bnm regl olursan 2. Gun olmazsan 17 de gel dedi ..cat ignm25 inde oldu bnmde ario biraz basim kasiklarimda tuaf cnmama doktor aşılamanın 11.gününde gittiğimde negatif dedi.çıksa bugün çıkardı dedi.umutsuzluğa kapıldım eve geldim hüngür hüngür salya sümük ağladım....ogün bugün hala normale dönemedim.senin baş ağrın nasıl oldu geçtimi canım
Bekle bi bakalim ben 11-12 bekliom9 kasıma kadar beklesemmiki.napsam bilemedim.
benimde pazartesi gittiğimde 10 güne kadar adet olursan olursun olmazsan gel dedi.küçük kistlerde olabilir dedi.Himm dr ole dediyse bilemicem bnm regl olursan 2. Gun olmazsan 17 de gel dedi ..cat ignm25 inde oldu bnmde ario biraz basim kasiklarimda tuaf cnm
nasip bakalım.neyse canım hayırlı geceler.umarım birgün bizimde bebişlerimiz olur.Bekle bi bakalim ben 11-12 bekliom
Amin inslh Allah kimseye aratmasin iyi geceler..nasip bakalım.neyse canım hayırlı geceler.umarım birgün bizimde bebişlerimiz olur.
Amin canım hoşgeldin aramizaSlm ben yeni üyeyim bir ay önce laparoskopi oldum ve sol tüpümün tamamen kapalı oldugunu ögrendim sag tarafta kapalıymış ameliyat sırasında açılmış çok şükürbu ayda aşılamaya karar verdik ignelerimi aldım 10 gün sonra başlıyacam dua edin Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
günaydın.geçmiş olsun canım yaaa.umarım en kısa zamnda iyileşirsin.RAbbim şifa versin.günaydın kızlar nasılsınız ben köyütüm dün gece baya bi kötü oldum sabah doktora gittim idararımda bol iltihap çıktı ilaç verdi bide kültür verdim 3 gün sonra çıkacak sonuçları bakalım