- 23 Haziran 2011
- 945
- 559
günaydın canım ben buradayım yazamasamda bakınıyorum fırsat oldukçagünaydın hanımlar nasılsınız nerdesiniz yine kimseler yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım ben buradayım yazamasamda bakınıyorum fırsat oldukçagünaydın hanımlar nasılsınız nerdesiniz yine kimseler yok
tamam canım çalışıyomusun sende ben işteyimdegünaydın canım ben buradayım yazamasamda bakınıyorum fırsat oldukça
aynen canım işteyim bağırsak sorunu yaşıyorum sanırım kolonoskopi ve endoskopi olucam bakalım onun stresindeyimtamam canım çalışıyomusun sende ben işteyimde
geçmiş olsun canım hangi şehirdesinaynen canım işteyim bağırsak sorunu yaşıyorum sanırım kolonoskopi ve endoskopi olucam bakalım onun stresindeyim
izmirdeyim canım sengeçmiş olsun canım hangi şehirdesin
ben istanbuldayım cnm bi reklam firmasında muhasebeye bakıyorumizmirdeyim canım sen
ben 40 yaşındayım cnm ve olursa üçüncü olcak benimooo süpermiş yaş kaç kaç senelik evlsin
Saol kuzum yerleşim sayılır halilarim gelmedi yikama ya vermiştim onlarda gelse bişi kalmıyor sen nasılsın napiyorsunkoly gelsinnn canımmm bende merek ediyordummm taşınmana sevindimmm
bir haftaya kalmaz yerleşirsinn
A.s canım saol daha iyisi sizlerin olsun insallahselam cnm yeni evin hayırlı olsun güle güle otur
amin canım sğl sınA.s canım saol daha iyisi sizlerin olsun insallah
oo maşallah ben 25 yasındayım ablacım olursa ilk olucak inşallahben 40 yaşındayım cnm ve olursa üçüncü olcak benim
inş. hayırlısıyla olur cnm hangi tedaviyi oluyosunoo maşallah ben 25 yasındayım ablacım olursa ilk olucak inşallah
oooook tatliiyiyiz sükür canım sen nasılsın resmimi begendintatlı demi
insallah seninde böyle tatlı bir kızın olurC
oooook tatli
ben hiç duymadım böyle bişe cnm ya doktor açıklama yapmadı mıarkadaslar ben 5 gun once asilama yaptirdim agrim gecmedigi icin doktoruma gittim yumurtamda kanama oldugunu soyledi bilgisi olan varmii lutfen yardim edin cildiricam
Sagol canim Bugun 9. Gunum hala ayni fikirdeyim gribimde maftti beni ilac icmiyorum nolur nolmzBende snin gibi dusunmustum 10.gun kendimi hastanenin aciline attim.
duramadim. Hayirlisi olsun canim
coraspin kullaniyorum ondan olabilir dedi kendini sinirlamis kanama zaten dedi bi olumsuzlugu olurmu dedim hayir tuttuysa tutmustur zaten dedi genede icim bi hosben hiç duymadım böyle bişe cnm ya doktor açıklama yapmadı mı
aman iyi cnm bi sakıncası olmasındacoraspin kullaniyorum ondan olabilir dedi kendini sinirlamis kanama zaten dedi bi olumsuzlugu olurmu dedim hayir tuttuysa tutmustur zaten dedi genede icim bi hos