Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ne zamn yrn mi gidiceksiinAy cnm ya öylemi dir acaba :) çok merak ediyorum ilk defa kese görcem belki bebisimi de görürüm nokta seklindede olsa dua edin bana olur mu güzel haberlerle döneyim
Walla bende hayret ediyorum kendime :) ama eşim de istemiyo birazda ondan dizginliyorum kendmiKuzum korkma Allahin izniyle bisey yok ters.. walla sabrina hayranim cnm maslh..
Walla bende hayret ediyorum kendime :) ama eşim de istemiyo birazda ondan dizginliyorum kendmiKuzum korkma Allahin izniyle bisey yok ters.. walla sabrina hayranim cnm maslh..
Yok cnm çarşamba gitmeyi düşünüyoruz kismetse yarın kan tahlili vercem inşallah değere bak caz ..Canim ne zamn yrn mi gidiceksiin
merhaba cnm hoşgeldin tedavin hayırlı olsun ilk defa mı klomen kullanıyosunkızlar selammmm. bugün dr a gittim adetimin 4. günüydü. sonunda bi dr u sevdim :) pko olduğumu söuledi o da testler verdi sonuç öğleden sonra çıkacak. klomen yazdı. cuma günü tekrar takibe gidecem. bakalım :)
canım klomen 4-5 ay önce kullanmıştım kimyasal gebelik olmuştu. şimdi dr değiştirdim. çok yoğundu önceki hiçbi şey soramıodum bile. güya özeldi bi de, iyi bi hastane. buikinci denememiz olacak bu sefer olacak gibi bir his var içimde :))))merhaba cnm hoşgeldin tedavin hayırlı olsun ilk defa mı klomen kullanıyosun
inş. güzel haberler verirsin cnm bende bugün dr a gittim yarın öğlen gibi ovitrella iğne verdi gerçi daha öncede yaptırmıştım bakalım kısmetcanım klomen 4-5 ay önce kullanmıştım kimyasal gebelik olmuştu. şimdi dr değiştirdim. çok yoğundu önceki hiçbi şey soramıodum bile. güya özeldi bi de, iyi bi hastane. buikinci denememiz olacak bu sefer olacak gibi bir his var içimde :))))
selam cnm yeni evin hayırlı olsun güle güle oturSelam kızlar Nasılsıniz evde net baglanmadi daha cumartesi taşıdım evi sonunda ev yerlestiriyorum artık hepinizi öptüm kendinize iyi bakın ..
koly gelsinnn canımmm bende merek ediyordummm taşınmana sevindimmmSelam kızlar Nasılsıniz evde net baglanmadi daha cumartesi taşıdım evi sonunda ev yerlestiriyorum artık hepinizi öptüm kendinize iyi bakın ..
slm cnm hoşgeldin kan testimi yaptırdınslm kızlar bugün doktora gittim malesef olmadı.sinirlerim boşaldı artık hiç birşeyden umudum yok
evet canım olmadı malesef tutmadı.ilk kez aşılama yaptırmıştım.slm cnm hoşgeldin kan testimi yaptırdın
canım benim moralini bozma hemen bak daha 1.aşılamanmış herkesin ilkde tutmayabilir inş. en kısa zamanda hamile olursunevet canım olmadı malesef tutmadı.ilk kez aşılama yaptırmıştım.
amin cnm benim bugün evlerinize erzak alın kızlarmerhaba kızlar , aşure ayındayız ..
Rabbim inşallah oruçlarımızı ve dualarımıı kabul eder ..
hepinizi çookk öpüyorum ..