- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Allah razı olsun cnm darısı sana ve diger topik arkadaşlarıma inş hep dualarimdasiniz
amin arkadasım cok saol hamisim ..
hafizekbr **** :) **** 26.hamişimiz ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun cnm darısı sana ve diger topik arkadaşlarıma inş hep dualarimdasiniz
ESESÇİĞİM NASILSIN NİŞANI ATLATTIN MAŞALLAH ALAH DÜĞÜNÜNÜDE GÖSTERSİN KIZ MAŞALLAH SANA HEP GEZİYORSUN
Ay o listede ismimi bigün görebileceğim Helede böyle erken bi zamanda hiç zannetmiyodum bana bunları yaşatan Rabbime sonsuz şüküramin arkadasım cok saol hamisim ..
hafizekbr **** :) **** 26.hamişimiz ..
Ay o listede ismimi bigün görebileceğim Helede böyle erken bi zamanda hiç zannetmiyodum bana bunları yaşatan Rabbime sonsuz şükür
Ins cnm m m agzin Bal yesin emi ogunleri görebilecek miyim acaba dualarim seninle esesim sende yasaycaksin inş ümitvar ol♡♡♡ dilerim annis oluncada muhabbet ederiz ..
Rabbim hepimize yaşatsın bunları kısçem ♡♡♡
Buarada arkadaşlar tedavi olmadım ben bu ay doktorumu değiştirdik geçen ay birsürü tahlil istedi onları yaptrdm götürecek tim ama gerek kalmadı adacayi yağı kullandım bide ovu testi kullandım ama onu pek beceremedim akintiyi gördüğüm gece ve 2 3 gün daha ilişki oldu ve bu sefer tutturduk elh ha 41 gün Meryem süresi vardı onu okuyodum halen de devam ediyorum inş hz Meryem gbi iffetli kızım olur
Ins cnm m m agzin Bal yesin emi ogunleri görebilecek miyim acaba dualarim seninle esesim sende yasaycaksin inş ümitvar ol
Ahh kuzum asla azalması o umutların benim durumum senden kötüydü emin ol .. tüplerimin biri tikali eşimin hızlı hareketli sperm sayısı az bu durumda ben kalabildysem sen daha kolay kalacaksın inş sadece zamanı var meyve bile zamanından önce olgunlasmazmis Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sanada yasatsin inş .. o twstleri kullanmaya gerek kalmazda kutuda sana 9 ay boyunca öyle bakar inş :) benimkide öyle duruyo sayılır biliyo musun bide 30 lu istetmistm 6 tane kullanmisimdir en fazlabenim umutlarım azalıyor zaman geçtikçe ..
kırmızıları bekliyorum ovulasyon testi bi koskoca kutu bana bakıyor,bende ona ..
adet belirtilerim var .. ooff grip olcak gibiyim .. mantara gittik cok güzeldi yayla ..
sanırım üşüttüm .. off çocuk gibiyim zaten ..
50 tane sipariş ettim , sadece 1 tane kullandım henüzAhh kuzum asla azalması o umutların benim durumum senden kötüydü emin ol .. tüplerimin biri tikali eşimin hızlı hareketli sperm sayısı az bu durumda ben kalabildysem sen daha kolay kalacaksın inş sadece zamanı var meyve bile zamanından önce olgunlasmazmis Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sanada yasatsin inş .. o twstleri kullanmaya gerek kalmazda kutuda sana 9 ay boyunca öyle bakar inş :) benimkide öyle duruyo sayılır biliyo musun bide 30 lu istetmistm 6 tane kullanmisimdir en fazla
Allah razı olsun cnm ya simartiyosun beni ben o stresli gunlerimi sizinle atlattım smdi bebisi de 9 ay sizinle beklycez inş kuzum minsallah hafizim ..
dualarım seninle kardesim ..
bizlere yazmayı bırakma,ümidim ol ..
II akşamlar esesim allaha emanet olDarısı basımıza insallah kıscem ..
yarın görüsürüz öpüyorum iyi aksamlar ..
Deneme amaçlı mi kullandın onudaben
50 tane sipariş ettim , sadece 1 tane kullandım henüz
Amin kuzucugumBuarada arkadaşlar tedavi olmadım ben bu ay doktorumu değiştirdik geçen ay birsürü tahlil istedi onları yaptrdm götürecek tim ama gerek kalmadı adacayi yağı kullandım bide ovu testi kullandım ama onu pek beceremedim akintiyi gördüğüm gece ve 2 3 gün daha ilişki oldu ve bu sefer tutturduk elh ha 41 gün Meryem süresi vardı onu okuyodum halen de devam ediyorum inş hz Meryem gbi iffetli kızım olur
İyi aksamlar kizlar bugun adetimin 9. Gunu bugun benden bol seffaf akinti geldi acaba yumurtluyormuyum ovulasyon testim de yok. Bide sali gunu yani adetimin 11 gunu vajinal muayenem var. Vajinal muayeneden once bebek denemesi yapilabilirmi. Yoksa muayene olacagi icin bosunami deneme yapmis oluruz. Bi bilgisi olan varmi acaba bilginize ihtiyacim var ne yapmaliyim.