- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 37
Canim senin testin pozitf mi cikti inslh guzel haber verirsinAllahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle inşallah ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin testin pozitf mi cikti inslh guzel haber verirsinAllahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle inşallah ..
adet oldum aşılamayolu gözüktü şekerler bana sizde guzel haberler varmı?Aaa az kalmış 14. Gün dü demi sonuç ogrenilebiliyodu ?
ah esesim kırmızılar geldi ayın 23ünde giremedim haber veremedim.... aşıama için tedaviye başladık.. gonal f vuruluyorum Rabbim bizede bir kapı açar inşallahnoldu kuzum naptın ??
ayyyyyyyyyyyyyyyyy gözün aydın tatlım yeni gördüm sonucu çok mutlku oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... bizede dua et olurmu bide belirtilerinide yaz:)Kizlaaaarrr hamileyimmmmmmmmmm bgn kan tahlilide verdim 60.85
Çok sevindim canım benimmmmmmmm bizde dua et ne olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada belirtileri falanda yazmayı unutmaKizlaaaarrr hamileyimmmmmmmmmm bgn kan tahlilide verdim 60.85
Çok sevindim kuzum :)) allah kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı bizlere :))Kizlaaaarrr hamileyimmmmmmmmmm bgn kan tahlilide verdim 60.85
Yaaaaaaaaa buu harika bir haberrr cok coook cok sevindim.. Bu habereee ..Rabbim saglikla sihatle kolaylikla kucagina almayi nasip etsin inslh..cok dikkat et kendine iyi bak yorulma.. bide simdi hatrlayamadim dr kontrolundemiydin ilc fln kullaniyormuydun kendilindn mi oldu Mrk ettim ..bizlerede dua et kuzumKizlaaaarrr hamileyimmmmmmmmmm bgn kan tahlilide verdim 60.85
Kizlaaaarrr hamileyimmmmmmmmmm bgn kan tahlilide verdim 60.85
Korkma cnm simdi hamile oldugnu ogrendin vucdn pskljn rahatladi..bekleyip regl oldugmuzda belirtiler nasil bick gibi kediliyor oyle.. zaten ilk zamnlarda aslinda belirti olmuyormus bn gnlde oyle duydum..vucdn daha raht ondan bisi histmiyirsun bnce hic korkma.. dikkat et kendineKızlar hepinizden allah razı olsun Hep dualarimdasiniz merak etmeyin kendimden önce ediyodum smdi de hep edicem inş Rabbim sizede yasatsin bu muhteşem duyguyu belirtilerime gelince yumurtlamadan 1 hafta sonra kasiklarimda batma lar basladi ardından baş dönmeleri ve göğüslerimde hassasiyet vardı zamanla azaldı busefer de sivilcelerim çıkmaya başladı bide adet sancilarim başladı ama cok deil arada bir çok iştahım açıldı ne yesem doymuyorum ama smdi hiç belirtim yok ne bel ağrısı ne kasık batması ne mide bulantısı bu durum normal mi blmyrm ama beni korkutuyo açıkçası benim için dua edin kızlar en yakin zamanda doktora gitcem inş keseyi görebilirim
Canim senin testin pozitf mi cikti inslh guzel haber verirsin
ah esesim kırmızılar geldi ayın 23ünde giremedim haber veremedim.... aşıama için tedaviye başladık.. gonal f vuruluyorum Rabbim bizede bir kapı açar inşallah
insallah cnm annişim dualarını esirgeme ..rüyam cıkcakmı yoksa kuzum hadi insallah
Dikkat etmeye çalışıyorum cnm inş öyledir ağız tadı yla mutlu bile olamıyorum hep böyle gtcek artk herhalde taaki kucağıma alana kadar :) smdi keseyi görsem kalp atislarini duyan a kadar yine böyle tereddüt lü olcam sonrada taaki doğuma kadar türlü türlü şeyler ama bu duyguyu yaşattı ya Rabbim bana ne kadar şükretsem azKorkma cnm simdi hamile oldugnu ogrendin vucdn pskljn rahatladi..bekleyip regl oldugmuzda belirtiler nasil bick gibi kediliyor oyle.. zaten ilk zamnlarda aslinda belirti olmuyormus bn gnlde oyle duydum..vucdn daha raht ondan bisi histmiyirsun bnce hic korkma.. dikkat et kendine
Allah razı olsun cnm darısı sana ve diger topik arkadaşlarıma inş hep dualarimdasinizooo cok sevindim hafizem , darısı basımıza kıscemmmm