infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canim şimdi yasin topluyorsunuz galiba ben arapça türkçe mealini okurumda kimin adina okuycam bide bir yasin okuduktan sonra bizdemi.tilavet secdesi yapicaz ben burayi anlamadim ama usulüne göre bilen biri kilsin bence yasinler bitince nacizane fikrim yada benmi olayi yanliş anladim yasin toplanmiyormu

Yok canim meryem suresi bu yasin degil

hap içiyom kuzum troid için düstü tshım suan ne alamede bilmiyom ama,dereotunu duydum gülüm ama erinyom ya düzenli yapamıyom bu ay sogan kürü yapcam insallah canım,senin neyin var?

Canim dereotunu kaynatmasanda olur limonla ye bende yumurta catlamadan kist oluyor tahlillerde falan bisi cikmadi sukur troid ameyliyati oldum surekli ilac kullaniyorum ama cok sukur dusuk ve dereotunu yogurtlar yer im hemen hergun bende sokturucu kullaniyor adet olayim bende sogan kurune basliycam doktorumda onerdi

selam kızlar nasılsınız,yenı gelen arkadaslar hosgeldiniz

Kızlar sadecimden haber varmı adet olmamıstır bugün insallah

selam cnm hoşbulduummmmmmmmmmm
gözün aydın tatlım rabbim sorunsuz bı hamılelık gecırtır ınsallah ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişiniiiii

Tamam canim bakayim bir netten cok cok tesekkur ederim.

merhaba cnm ben serhat sakıza gıdıyorum kendınden cok emın bı doktor yeni başladım inşallah hayırlı sonuçlar alırımm

KIZLARRRR Bİ OKUYUN YAZDIGIMI MUTLAKA bugun arı sutunun mucizelerini duydum arastırdım biraz inanaılmaz dercede faydalıymıs kısırlık tedavısınde cooooooook etkiliymiş varmı kullanan duyan fiyatı hakkında bilgisi olan bayaa pahalıymış ama iyisini bulmak lazımmış bilginiz varmııııı

günaydın kızlar nasılsınız?benim kırmızılar gelmedi henüz.inşaallahta gelmez

selam kızlar nasılsınız,yenı gelen arkadaslar hosgeldiniz

Kızlar sadecimden haber varmı adet olmamıstır bugün insallah

canımmmm günaydın dün adet olmadım ve birlikte bebişlerimizi büyütelim demeyi çok isterdim ama benim bu ayda olmadı..Dün akşama kadar umutlu umutlu gezdim akşam 11'de geldi..Olsaydı öyle güzel olacaktı ki çünkü benim doğum günümde kasım ayında ve bana doğum günü hediyesi olacaktı neyse nasipten ötesi yok.Dilerim sen sağ salim kucağına alırsın..

topikkk coookk kalabalıkkkkkk
nevrimm döndü kim ne yazıyorrrrrrr

aynenn şöylee oluyorummmmmmmmm
hayyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bebek yığılsın kalsınn emiiiiiiiiiiiii

esesciğim canım beni listeden çıkarabilirsin bu ay olmadı çünkü..

merhaba kzlar her kese merhaba ben geldim.ben yokiken yini hamisimiz var qaliba.tebrikler darisi bize insalah.

günaydın kızlar.bugün acayip duygusalım kırmızılar gelicek galiba havada kapalı offf yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum

günaydın kızlar.bugün acayip duygusalım kırmızılar gelicek galiba havada kapalı offf yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum

canim uzme kendini sabr etmek guzel.aqlamaqla ne kececek eline.bol bol dua et rabim hayirlisiyla vereir insalah.

tatlım bende 23 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…