cok uzuldum ama:2::2: bebegm bn topıgını aradım ama bulamdm bnm topıgede gryodum duzenleme yapıp ckyodum cnm knusmyodum bebegm senı cokkkkk ozlemsm nasıl gdyo spor
hemsom nuriye duras hangi hastanede merak ettim.canım ben ankaradayım.denizhan denize gittim ama malatyadayken canım
lılım napyosun bu topkte dıslandım herkes bı yakınlık kurmus bna kmse bsey ble yazmadı
elammmsız olmazzzzzzz
insallah bizlerinde olcak zehrammmmm
:))düştük yine içine:))
cok uzuldum ama:2::2: bebegm bn topıgını aradım ama bulamdm bnm topıgede gryodum duzenleme yapıp ckyodum cnm knusmyodum bebegm senı cokkkkk ozlemsm nasıl gdyo spor
oyyyyy cnm bnm saollll
Sitmapunari gozde hast canim bensevgiye oldugu gittim hic bir tahlik vs yapmadan ostrojen fazla dedii ustelik o ay dogum kontrol hapi kullanmistim imkansizdi yani deniz denizhanna gitmedim ama iyi oldugunu duydum
elaaammmm ************** 22 yasımdayım ...
elinefsim ********** 23 yasımdayım ..
eses07 ********** 23 yasımdayım ...
adzeynep ********** 24 yaşındayım...
umuttttt ************* 25 yaşındayım ...
anatomi ********** 26 yaşındayım ...
ebe88 ************ 26 Yasindayim ...
brsn61 * ******** 26 yasındayım ...
0611 GNC ********** 28 yasımdayım ...
librann ********** 29 yaşındayım ...
oceanshine********** 29 yaşındayım...
benimaskpastam ********* 29 yasımdayım...
yaqmur2201 ************ 29 yaşındayım...
libran ********* 29 yaşındayım...
sadecimm ********* 31 yaşındayım..
disanur ********* 31 yaşindayim...
deryadeniz81 ********** 33 yasımdayım ...
yok kuzum ya niye dıslanasınbiz hepimiz burda kalabalıgız ondan bazen yazılanlar gözden kacabilyo
güzelll gidiyooo aşkoşummm valla 1 ayda 6 kilo vermişimmm çoook mutluyum artık beklemiycemm bebiş yapcam bu ayy karar verdim cnm ne kdr karar verirsem vereyimmm allahın bilce iş ama senin bu ay gelcek bebişin inşallahhh kimyasaldan sonraaa hemen hamiş kalma oranı yüksekmiş
ayet yada kuranı kerim abdestli okunur cnm
ezbereyse ve cünüp hali degilken okunur
yani abdestken okumak en güzeli.adetken uzak dur
ama dışlamışsınız elamıııı kıyamam ben onaaa
yok kuzum ya niye dıslanasınbiz hepimiz burda kalabalıgız ondan bazen yazılanlar gözden kacabilyo
güzelll gidiyooo aşkoşummm valla 1 ayda 6 kilo vermişimmm çoook mutluyum artık beklemiycemm bebiş yapcam bu ayy karar verdim cnm ne kdr karar verirsem vereyimmm allahın bilce iş ama senin bu ay gelcek bebişin inşallahhh kimyasaldan sonraaa hemen hamiş kalma oranı yüksekmiş
inşallah canım ya hele bu ay olursa tadından yenmez
anladım canım denizhan hoca cok iyi ama tüp bebek merkezine gecmiş:26:
Canim medicana da kime guduyorsun.bana arkadasim düzgün beyi onerdi daha gidemedim ama sen kime gidiyorsun
anladım kuzum tesekkürler canım
Bendtürkçe okurumda isterseniz sadece tilavet secdesini anlamadim sadece
selam kızlar nasılsınız,yenı gelen arkadaslar hosgeldiniz
Kızlar sadecimden haber varmı adet olmamıstır bugün insallah
anladım kuzum tesekkürler canım
inşallah canım ya hele bu ay olursa tadından yenmez
oooo ıyı vermssn bebegm bnde 63 klodym keske 58 faln dssem yagercekmı bebekım inş bu ay tutmustur