infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

lılım su dyet lıstenı bde bna yazsana bastan sona

bu ay aşılama varmıydı bebeğimmm bide ne kdr veriyorsunuz aşılamya bende yaptırcam bu ay olmazsa önümüzdeki ay fln

devlette yaptırdım cnm parasız bu ay yaptrmadm 3. asılamayı bu ay kecı bynuzu ıctı esım bnde sogn suyu ıctım 2 asılma tutmayınca 3. ye braz olumsuz bakıyorum

lılım su dyet lıstenı bde bna yazsana bastan sona

bebeğim sen diet yapma çünkü senin bebişin eli kulağında öyle hissediyorumm hamiş kalalım sonra doğum sonrası kiloları beraber veririzzzzz ayrıca bi diet listem yok kafama göre yapıyorummmm

elaaammmm ********* ***** 22 yasımdayım ...
elinefsim ***** ***** 23 yasımdayım ..
eses07 ***** ***** 23 yasımdayım ...
adzeynep ***** ***** 24 yaşındayım...
umuttttt ******** ***** 25 yaşındayım ...
anatomi ***** ***** 26 yaşındayım ...
ebe88 ***** ******* 26 Yasindayim ...
brsn61 * **** **** 26 yasındayım ...
0611 GNC ***** ***** 28 yasımdayım ...
librann ****** **** 29 yaşındayım ...
oceanshine***** ***** 29 yaşındayım...
benimaskpastam ***** **** 29 yasımdayım...
yaqmur2201 ****** ****** 29 yaşındayım...
libran ***** **** 29 yaşındayım...
secido***** ***** 29 yasindayim ....

sadecimm ***** **** 31 yaşındayım..
disanur ***** **** 31 yaşindayim...
deryadeniz81 ***** ***** 33 yasımdayım ...

Son düzenleme:
devlette yaptırdım cnm parasız bu ay yaptrmadm 3. asılamayı bu ay kecı bynuzu ıctı esım bnde sogn suyu ıctım 2 asılma tutmayınca 3. ye braz olumsuz bakıyorum

hımmm anladımm bebeğim ben şimdi ne zamn gitmeliyim aşılama içinn bide öncesinde bişi içmek lazım mı

hayirli geceleriniz olsun

iyi geceler hosgeldin bebegim

inşallahhh daha da vericemmmmm ip gibi olcam

bebeğim sen diet yapma çünkü senin bebişin eli kulağında öyle hissediyorumm hamiş kalalım sonra doğum sonrası kiloları beraber veririzzzzz ayrıca bi diet listem yok kafama göre yapıyorummmm

evlilik banada kilo yaptıı ((

bebegm agzndan bal damlıyo ya inş cnm inş bu ay olur bn kactım cnm uktum geldı optum hepnızı yarında burda grusuruz

topikkk coookk kalabalıkkkkkk
nevrimm döndü kim ne yazıyorrrrrrr

aynenn şöylee oluyorummmmmmmmm
hayyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bebek yığılsın kalsınn emiiiiiiiiiiiii

cok yorucu birgündüüü
müsadenizle iyi gecelerrr
hepinizi öpüyorummmmm
görüsürüz a.e.olun byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…