infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

günaydın kızlar.bugün acayip duygusalım kırmızılar gelicek galiba havada kapalı offf yüzüm gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum

günaydın üzme kendini canım elden gelen birşey yok ağlamak fayda vermiyo diğer aya inaşalllah

günaydınn kızlarr
bi hamişimiz daha olmuşş çok sevindim brownimm Sağlıklı kucağına alırsın inşallah darısı da bizlereee

tatlımm bende 24 yasındayım:)

tatlımm bende 24 yasındayım:)

ama hamile değilim( artık olmak ıstıyorum bende 1 sene olcak korunmayı bırakalı yegenımın dogdugu gun bıraktık korunmayı çocuk nısanda yasına gırıyo yanı bu demek oluyokı bnmde 1 senedır tık yok dualarınızı beklıyorumm

ama hamile değilim( artık olmak ıstıyorum bende 1 sene olcak korunmayı bırakalı yegenımın dogdugu gun bıraktık korunmayı çocuk nısanda yasına gırıyo yanı bu demek oluyokı bnmde 1 senedır tık yok dualarınızı beklıyorumm

bende hamile olmak istiyorum.Rabbim inşAllah tüm isteyenlere ve bana evlat nasip eder..(aminnnnnnnnnnn) ben 24 yaşındayım.1 yıllık evliyimilk 3 ay korunduk sonra bebiş istedik 5.ayımda hamile kaldım fakat benim lh yüksek sadece başka hiçbir sıkıntım yok elh.3 aylıkken bebğimin kalbi durdu.alındı((( dualarınız bekliyorum...

selam canım inşallah Allah yardım etsin.bende netten baktım hakkında yazılanlar çok güzel.muayenesi kaç tl canım peki çok pahalı mı?

Son düzenleme:

elaaammmm ********* ***** 22 yasımdayım ...
sykapusuzv ***** **** 23 yasımdayım ..
elinefsim ***** ***** 23 yasımdayım ..
eses07 ***** ***** 23 yasımdayım ...
adzeynep ***** ***** 24 yaşındayım...
gestab ***** ***** 24 yasındayım ...
umuttttt ******** ***** 25 yaşındayım ...
anatomi ***** ***** 26 yaşındayım ...
ebe88 ***** ******* 26 Yasindayim ...
brsn61 * **** **** 26 yasındayım ...
0611 GNC ***** ***** 28 yasımdayım ...
librann ****** **** 29 yaşındayım ...
oceanshine***** ***** 29 yaşındayım...
benimaskpastam ***** **** 29 yasımdayım...
yaqmur2201 ****** ****** 29 yaşındayım...
libran ***** **** 29 yaşındayım...
sadecimm ***** **** 31 yaşındayım..
disanur ***** **** 31 yaşindayim...
deryadeniz81 ***** ***** 33 yasımdayım ...
secido ***** ***** 29 yasindayim ....

Son düzenleme:
tamam canim onunda türkçesini okuyup dua ederim istermisiniz arapçasi şartmi birde tilavet secdesini tam bilmiyorum

sağol canım benim kendin okuman lazım sadece adet dönemimde yerine biri okuyor .benim yerime arkadaşım okuyacak.düşünüp söylemen bile yeter cok cok teşekkür ederim canım sağolasın.

günaydın kızlar,iyi haftalar diliyorum ...
temizlikle mesgul oldum birazzz

inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler

selam canım cok üzüldüm inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…