infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kizlar bisey soracam.adetliyken meryem suresi okunur mu?
Progestan kullandigim halde 10gun erken adet oldumm.bugun oyüzden gün boyu aglamisimm:KK43:

Canim adet olunca yerine başkasına okutuyorsun .temizlenince devam esiyorsun.ben cok arastirsim.benim yerime arkadasim baslayacak

canım yaşında gençmiş daha inşallah tedavın olumlu sonuçlanır cnm..hangı sehırdesın ankaramı..ıyı bı doktor bulup kendını emanet etmek cok önemli..inşallah allah hayırlı kapılar açar sana ve tüp bebeğe gerek kalmadan mucizemizi rahmimize tutundurur :KK16:

tatlım bende bı ay önce yenı bı doktora başladım ve rahım fılmıme bakıp tüpümün acık olabılecegını soyledı..çünki filmde rahım ağzı tarafından tıkalı gorunuyordu ve muhtemel fılm cekılırken kendını kastın va spazm oluştu dedı..bi yandan ınanmak ıstıyorum bı yandanda emın olamıyorum..bu ay ıgne tedavısı oldum bende 2 tane sol bı tane sag tarafta yumurtam vardı bı hafta once çatlatma ıgnemı oldum ayın 8 ını bekliyorum bende sonuç için..rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah :KK16::KK16::KK16:

hayır canım ıstanbul Avrupa yakasındayım medıcanada devam edıyor tedavım..ddurumlarımız hemen hemen aynı..benımde sag tarafta 2 ,sol tarafta 1 yumurtam oluştu o sekılde asılama yapıldı.rahım fılmınde sol tarafa ılac dağılmıştı ama zor dağıldı denmıstı.laparoskopıyle beraber anlaşıldı kı baya kotu durumdaymış ..gec bıle kalınmış vs..durumlarımız cok benziyor ınsallah hepımızın kucağı bos kalmaz..bol bol dua edıyorum rabbım en hayırlı zamanda nasıp etsın bızlerede...Aysun lacın yada duzgun korkmazı tavsıye edebılırım sana..duzgun beyın tavrından dolayı ben tercıh etmedim cok ketum ve alelacele bı muayne olmuştu..ılk kez ondan duymuştum sol tarqafımda sorun olduğunu belkıde o benı rahatsız ettı..

hayır canım ıstanbul Avrupa yakasındayım medıcanada devam edıyor tedavım..ddurumlarımız hemen hemen aynı..benımde sag tarafta 2 ,sol tarafta 1 yumurtam oluştu o sekılde asılama yapıldı.rahım fılmınde sol tarafa ılac dağılmıştı ama zor dağıldı denmıstı.laparoskopıyle beraber anlaşıldı kı baya kotu durumdaymış ..gec bıle kalınmış vs..durumlarımız cok benziyor ınsallah hepımızın kucağı bos kalmaz..bol bol dua edıyorum rabbım en hayırlı zamanda nasıp etsın bızlerede...Aysun lacın yada duzgun korkmazı tavsıye edebılırım sana..duzgun beyın tavrından dolayı ben tercıh etmedim cok ketum ve alelacele bı muayne olmuştu..ılk kez ondan duymuştum sol tarqafımda sorun olduğunu belkıde o benı rahatsız ettı..

hangi medicana canım b.düzümü

delinefsim ***** :KK16: ***** 23 yasımdayım .. :KK49::KK49:
eses07 ***** :KK16: ***** 23 yasımdayım ...:KK49::KK49:
adzeynep *****:KK16: ***** 24 yaşındayım...:KK49::KK49:
umuttttt ********:KK16: ***** 25 yaşındayım ...:KK49::KK49:
anatomi ***** :KK16: ***** 26 yaşındayım ...:KK49::KK49:
ebe88 *****:KK16: ******* 26 Yasindayim ...:KK49::KK49:
brsn61 * ****:KK16: **** 26 yasındayım :KK49::KK49:
0611 GNC *****:KK16: ***** 28 yasımdayım ... :KK49::KK49:
librann ****** :KK16: **** 29 yaşındayım ... :KK49::KK49:
oceanshine***** :KK16: ***** 29 yaşındayım...:KK49::KK49:
benimaskpastam *****:KK16: **** 29 yasımdayım...
:KK49::KK49:
yaqmur2201 ****** :KK16: ****** 29 yaşındayım...:KK49::KK49:
libran *****:KK16: **** 29 yaşındayım... :KK49::KK49:
sadecimm ***** :KK16: **** 31 yaşındayım

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bol şanslar kizlar

en güzeli ya pc basında uyuyom benn suandaa :KK9::KK9::KK9:

oooo hosgeldinnnnn sefa geldinnnnnn maykkkk :KK9::KK9::KK9:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:hoş buldukkk canemmm..ama gidiyorumm kociş gldi pc sırası bana geldi diyorr sırayla kullaıyoruzzz :KK9:
hade sizlere keyifli sohbetlerr....kibin :)))))))

aa bende istanbuldayım cnm haznedardaki medıcanayamı gıdıyorsun ben ılk oraya gıtmıstım cok kazık..ben şuan bakırkoyde dr serhat sakıza gıdıyorum ozel muayenehanesı cok bılgılı ve ılgılı herseyı uzun uzadıaya anlatıyor bılgı verıyor bende sana onu tvsıye ederım cnm doktorumdan memnunum ınsallah sonuçta güzel olur..:KK34:

Canim adet olunca yerine başkasına okutuyorsun .temizlenince devam esiyorsun.ben cok arastirsim.benim yerime arkadasim baslayacak
Tamam ozaman kardesime okutsam adetim bitincede kardesimin kaldigi yerden devam edecem degilmi canim.cok sagol yaa..peki kahverengi geliyor suan kirmizi olana kadar okiyabilirmiyim acaba..

delinefsim ***** :KK16: ***** 23 yasımdayım .. :KK49::KK49:
eses07 ***** :KK16: ***** 23 yasımdayım ...:KK49::KK49:
adzeynep *****:KK16: ***** 24 yaşındayım...:KK49::KK49:
umuttttt ********:KK16: ***** 25 yaşındayım ...:KK49::KK49:
anatomi ***** :KK16: ***** 26 yaşındayım ...:KK49::KK49:
ebe88 *****:KK16: ******* 26 Yasindayim ...:KK49::KK49:
brsn61 * ****:KK16: **** 26 yasındayım :KK49::KK49:
0611 GNC *****:KK16: ***** 28 yasımdayım ... :KK49::KK49:
librann ****** :KK16: **** 29 yaşındayım ... :KK49::KK49:
oceanshine***** :KK16: ***** 29 yaşındayım...:KK49::KK49:
benimaskpastam *****:KK16: **** 29 yasımdayım...
yaqmur2201 ****** :KK16: ****** 29 yaşındayım...:KK49::KK49:
libran *****:KK16: **** 29 yaşındayım... :KK49::KK49:
sadecimm ***** :KK16: **** 31 yaşındayım
disanur ***** :KK16: **** 31 yaşindayim... :KK49::KK49:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

en güzeli yat sen çalişiyormusun sen ha bu arada bu.topiğin en büyüğü benim galiba 31 yaşindayim

calısmıorum ablos,sadecim var senle yasıttt :KK16::KK16:
ama sabah erken kalktım yolculuk,gezmelerr :KK55::KK55:
bünyem uyku istiyorummm suandaa :KK31::KK31::KK12::KK12:

Son düzenleme:
X