infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

eses07 ***** :KK16: ***** 23 yasımdayım ...:KK49::KK49:
adzeynep *****:KK16: ***** 24 yaşındayım...:KK49::KK49:
umuttttt ********:KK16: ***** 25 yaşındayım ...:KK49::KK49:
anatomi ***** :KK16: ***** 26 yaşındayım ...:KK49::KK49:
ebe88 *****:KK16: ******* 26 Yasindayim ...:KK49::KK49:
brsn61 *****:KK16: **** 26 yasındayım :KK49::KK49:
oceanshine***** :KK16: ***** 29 yaşındayım...:KK49::KK49:
benimaskpastam *****:KK16: **** 29 yasımdayım...
:KK49::KK49:
yaqmur2201 ****** :KK16: ****** 29 yaşındayım...:KK49::KK49:
libra *****:KK16: **** 29 yaşındayım... :KK49::KK49:
sadecimm ***** :KK16: **** 31 yaşındayım

tatlım doktor bana aşılamaylada şansımın çok fazla olmadığını soylemıstı %18 ile % 20 arası dusun her ay gebe kalma oranı zaten %25 ama bu tarz şeylere kafanı yorma cnm..ben 4 kez klomenle yumurta takıbı bı kez gonal-f ile aşılama oldum hcı hamlıle kalamadım..benımde aynı senın gıbı bı yumurtam vardı sağda ve 17 mm dı ..doktor aşılamadan once bakmıyor cnm catlamısmı dıye bende bakıcak dıye dusunmustum..zaten çatlatma ıgnesıyle bellı bı boya gelınce çatlıyor yumurta cnm..çevrendekılereee kulak tıkaa cnmm :KK36: boş konuşan boş akıl veren çok olur..zaten normalde bı yumurta ıle hamıle kalıyor herkes..bu ınsanları anlamıyorum sankı dersın profösor boş konuşup dururlar cnm..sen canını sıkma bol bol dua et bak eses arkadaşımız ne güzel dualar paylaşıyor sen duanı et elinden gelenı yaptın zaten gerısını allaha bırak hayırlısı ıse inşallah olur cnm..tüp bebek içinde erken cnm ben 3 senelik evlı olduğum halde hıc bı doktor tavsıye etmedı bana bıraz daha bekle derım..yaşın kaç cnm ?

tatlım biz yaklasık 4.5 senelık evlıyız.ılk 3 yıl cocuk dusunmedık işlerimizin yogunlugundan dolayı.sımdı o bızı ıstemıyor galıba:)1,5 yıldır ugrasıyoruz..oncelerı medıcanadan aslı hanıma gıtmıstık 1 yıl.tum tedavımı onunla yürüttük ama hıcbır sorun olmadıgını pskılojık oldugunu ve zamana bırakırsak olacagını soyledı.1 yılın sonunda bır arkadasımın tavsıyesıyle düzgün korkmaza gıttık.rahım fılmını gorur gormez sol tupte sıkıntı var dedı.haliyle ınanamadım.cunku hem aslı basver can hem de acıbadem de aylin tatlıadım rahım fılmını gormus sorun yok demıslerdı..o gun aglaya ağlaya bikalmıstım.sonra evıme yakın olmasından dolayı aysun lacıne gıttım.oda fılme bakar bakmaz sol tupte sıkıntı oldugunu soyledı ve laparoskopı onerdı.anestezı ıle amelıyatım yapıldı sol tup tamamen kapatılmıs.sagda sorun yokmus..sonrası malum asılama oldu dün ve beklemeddeyim yasım 28..

ee bi doktora git yada test yap cnmm :26:

hosgeldin yesliss hemen ekliorum cnm :KK48::KK48:

doktora mı gitsen yada test mi yapsan umutttttttttttttt :KK52::KK52::KK52:

dilerim hamissindirrrrrrrrrrr :KK19::KK19::KK19:

:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:haydiiii insallah hamissindirrrrrrrrrr :KK49::KK49:
canım dün ve önceki gün test yaptım boş çıktı canım sadece gecikme yaşıyorum sanırım :KK43:((((

0611 GNC *****:KK16: ***** 28 yasımdayım ... :KK49::KK49:

libra ****** :KK16: **** 29 yaşındayım ... :KK49::KK49:
brsn61 *****:KK16: **** 26 yasındayım :KK49::KK49:
libra *****:KK16: **** 29 yaşındayım... :KK49::KK49:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

listenin en miniği ben miyimmm :KK17::KK17::KK17:
bu sene 24 olcamm oleyyyyyyyyy :KK52::KK1::KK9:

ben bi de duphaston içtim gecikme olmasın diye.34.gün bugün.göğüslerim falan acıyor çok.

hadi ya canım test yaptın mı benim de 32. gün. dün yaptım boş çıktı yani negatif. benim de dokununca ucu acıyor ama o kadar abartılacK GİBİ bir acı değil. kasıklarımdada ağrı var canım özellikle sağ kasığım ve sağ bacağım. kistten şüphelenmeye başladım inşallah yoktur.

delinefsim ***** :KK16: ***** 23 yasımdayım .. :KK49::KK49:
brsn61 * ****:KK16: **** 26 yasındayım :KK49::KK49:
0611 GNC *****:KK16: ***** 28 yasımdayım ... :KK49::KK49:
librann ****** :KK16: **** 29 yaşındayım ... :KK49::KK49:
libran *****:KK16: **** 29 yaşındayım... :KK49::KK49:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
insallahh sasırtır da , :KK52::KK52::KK52: gelir bebeginnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK19::KK19:

keşke canımmm keşke... okadar çok isterdim ki bunu :KK43:( ama hissediyorum gelicek bugün yarın adetim olsa çıkardı dün testte silikte olsa tamamen boştu t çizgsi

keşke canımmm keşke... okadar çok isterdim ki bunu :KK43:( ama hissediyorum gelicek bugün yarın adetim olsa çıkardı dün testte silikte olsa tamamen boştu t çizgsi

Allah'ım yuvalarımızın neşesini bizlere hemen hayırlısıyla verrrrrrrrrr :KK14::KK14::KK14::KK14:
o kadar cookkk hasrett kaldıkk,bekleidk kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :2::2::2::2:

tatlım biz yaklasık 4.5 senelık evlıyız.ılk 3 yıl cocuk dusunmedık işlerimizin yogunlugundan dolayı.sımdı o bızı ıstemıyor galıba:)1,5 yıldır ugrasıyoruz..oncelerı medıcanadan aslı hanıma gıtmıstık 1 yıl.tum tedavımı onunla yürüttük ama hıcbır sorun olmadıgını pskılojık oldugunu ve zamana bırakırsak olacagını soyledı.1 yılın sonunda bır arkadasımın tavsıyesıyle düzgün korkmaza gıttık.rahım fılmını gorur gormez sol tupte sıkıntı var dedı.haliyle ınanamadım.cunku hem aslı basver can hem de acıbadem de aylin tatlıadım rahım fılmını gormus sorun yok demıslerdı..o gun aglaya ağlaya bikalmıstım.sonra evıme yakın olmasından dolayı aysun lacıne gıttım.oda fılme bakar bakmaz sol tupte sıkıntı oldugunu soyledı ve laparoskopı onerdı.anestezı ıle amelıyatım yapıldı sol tup tamamen kapatılmıs.sagda sorun yokmus..sonrası malum asılama oldu dün ve beklemeddeyim yasım 28..

canım yaşında gençmiş daha inşallah tedavın olumlu sonuçlanır cnm..hangı sehırdesın ankaramı..ıyı bı doktor bulup kendını emanet etmek cok önemli..inşallah allah hayırlı kapılar açar sana ve tüp bebeğe gerek kalmadan mucizemizi rahmimize tutundurur :KK16:

tatlım bende bı ay önce yenı bı doktora başladım ve rahım fılmıme bakıp tüpümün acık olabılecegını soyledı..çünki filmde rahım ağzı tarafından tıkalı gorunuyordu ve muhtemel fılm cekılırken kendını kastın va spazm oluştu dedı..bi yandan ınanmak ıstıyorum bı yandanda emın olamıyorum..bu ay ıgne tedavısı oldum bende 2 tane sol bı tane sag tarafta yumurtam vardı bı hafta once çatlatma ıgnemı oldum ayın 8 ını bekliyorum bende sonuç için..rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah :KK16::KK16::KK16:

X