insallah cnm .. yas kac ... kac yıllık evlisin?
tedavilerin neler?anlatsanaa kendini bana
hoşgeldin yasemin...eses sen nasilsin canim
iyiyim hamdolsun cnm sen nasılsın?
bayağa yorulmusum cıkıp uyumayı düsünüyorum
coook gezdik bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlım doktor bana aşılamaylada şansımın çok fazla olmadığını soylemıstı %18 ile % 20 arası dusun her ay gebe kalma oranı zaten %25 ama bu tarz şeylere kafanı yorma cnm..ben 4 kez klomenle yumurta takıbı bı kez gonal-f ile aşılama oldum hcı hamlıle kalamadım..benımde aynı senın gıbı bı yumurtam vardı sağda ve 17 mm dı ..doktor aşılamadan once bakmıyor cnm catlamısmı dıye bende bakıcak dıye dusunmustum..zaten çatlatma ıgnesıyle bellı bı boya gelınce çatlıyor yumurta cnm..çevrendekılereee kulak tıkaa cnmmboş konuşan boş akıl veren çok olur..zaten normalde bı yumurta ıle hamıle kalıyor herkes..bu ınsanları anlamıyorum sankı dersın profösor boş konuşup dururlar cnm..sen canını sıkma bol bol dua et bak eses arkadaşımız ne güzel dualar paylaşıyor sen duanı et elinden gelenı yaptın zaten gerısını allaha bırak hayırlısı ıse inşallah olur cnm..tüp bebek içinde erken cnm ben 3 senelik evlı olduğum halde hıc bı doktor tavsıye etmedı bana bıraz daha bekle derım..yaşın kaç cnm ?
teşekkür ederim inşaallah listedeki herkes hamileler kervanına katılır
canım dün ve önceki gün test yaptım boş çıktı canım sadece gecikme yaşıyorum sanırımee bi doktora git yada test yap cnmm :26:
hosgeldin yesliss hemen ekliorum cnm
doktora mı gitsen yada test mi yapsan umutttttttttttttt
dilerim hamissindirrrrrrrrrrr
haydiiii insallah hamissindirrrrrrrrrr
canım dün ve önceki gün test yaptım boş çıktı canım sadece gecikme yaşıyorum sanırım((((
listenin en miniği ben miyimmm
bu sene 24 olcamm oleyyyyyyyyy
ben bi de duphaston içtim gecikme olmasın diye.34.gün bugün.göğüslerim falan acıyor çok.
beni ekelrsen en miniği bn olacam...bn de 23 olacam 3 gün sonra :)))
rabbim hayırlısından versin cnmmmmm
yas eklesekmi dedik liste ful anacmmmm
beni ekelrsen en miniği bn olacam...bn de 23 olacam 3 gün sonra :)))
inşallah liste uğurlu gelir herkes hamiş olurrrrrrr
insallahh sasırtır da ,gelir bebeginnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
keşke canımmm keşke... okadar çok isterdim ki bunu( ama hissediyorum gelicek bugün yarın adetim olsa çıkardı dün testte silikte olsa tamamen boştu t çizgsi
tatlım biz yaklasık 4.5 senelık evlıyız.ılk 3 yıl cocuk dusunmedık işlerimizin yogunlugundan dolayı.sımdı o bızı ıstemıyor galıba:)1,5 yıldır ugrasıyoruz..oncelerı medıcanadan aslı hanıma gıtmıstık 1 yıl.tum tedavımı onunla yürüttük ama hıcbır sorun olmadıgını pskılojık oldugunu ve zamana bırakırsak olacagını soyledı.1 yılın sonunda bır arkadasımın tavsıyesıyle düzgün korkmaza gıttık.rahım fılmını gorur gormez sol tupte sıkıntı var dedı.haliyle ınanamadım.cunku hem aslı basver can hem de acıbadem de aylin tatlıadım rahım fılmını gormus sorun yok demıslerdı..o gun aglaya ağlaya bikalmıstım.sonra evıme yakın olmasından dolayı aysun lacıne gıttım.oda fılme bakar bakmaz sol tupte sıkıntı oldugunu soyledı ve laparoskopı onerdı.anestezı ıle amelıyatım yapıldı sol tup tamamen kapatılmıs.sagda sorun yokmus..sonrası malum asılama oldu dün ve beklemeddeyim yasım 28..
Allah'ım yuvalarımızın neşesini bizlere hemen hayırlısıyla verrrrrrrrrr
o kadar cookkk hasrett kaldıkk,bekleidk kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:2::2::2::2: