:))canısmsın tesekkuler,ınsallah ılk sayfada yazdıgın herkes bı an once hamıle kalır ve ıyı haberlerını alır..nasıp kısmet vardır elbet bı hayır dıyorum..senın ne zman olmustu asılaman?ne zman sonucu aldın
şansın tabıkı var çoğul gebelik değil ama zaten bize bitanesi lazım dimi.bak ne kadar güzelki yumurtanda açk tüpün olduğu tarafta .eşinin sayısıda güzelmiş hareketide.bebek için tek bir yumurta ve tek bir speerm yetiyo canım.
canım aslında gonalf 75 doz kullandım sol tarafımda 2 buyuk yumurtam olustu sag taraftada 17 mm yumurtam olustu.çatlatam ıgnesı oldugunda sanırım 19 mm olmustur.36saat sonra yanı dun 12 de asılamam oldu.merak ettıgım bısey var doktor yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakmadı..bakamaz mıydı?yanı teknık olarak ımkansız mıydı?cunku bazen catlamadıgı aylar olmustu ..yaa oyle olduysa???????
kafamda delı sorular:))
merhba cnm bende senın gıbııyım benımde sol tüpüm kapalı..inşallah aşılaman olumlu sonuçlanır cnm ıyı dsun ıyı olsun..zaten normaldede 1 yumurta yeterlı hamıle kalınabılmesı ıcın cnm..önemli olan kaliteli olması inş. kalitelidr maşallah eşinin spermlerıde cok ıyı ınsallah döllenirler..
tatlımm benim dilerim bizlerinde olur ..
23 ocakta bende asılama oldum negatiff :2::2:
merhaba canım,
sol tupum tamamen kapatıldı laparoskopı oldum.sag taraf acık bu ay sansa bırakamayız dedıgı ıcın doktor hemen asılamaya gectık..gonalf75 doz aldım.yumurtam buyuyuncede dun asılamam yapıldı.cevreden okadar cok sey duydum kı tek yumurtayla zormus olmazmıs vsvvs..ondan ıcımı karamsarlık kapladı..sen neler yaptın?asılama vs..bu ay asılama olumsuz olursa tupbebege geccegız..llah yardımcmız olsun hepımızın
aşilama çou insanda tutmuyor.bende beş kere yaptim tutmadi bizim bünyeler hassas kabül etmiyor spermi bence öyle olmasa onca zaman milyonda bir ihtimalde olsa tutmazmiydi.benim tüp bebek tutup aldirdiktan sonra doktor artik vücut taniyo kabül edebilir demişti.her zorluğu kadin çekiyo rabbim yardim etsin bize
merhaba kızlar
4 gündür grip gibi bir şeyim yorgunluk halsizlik üşüme falan ,, ilaçta alamadım durumdan dolayı
eşim tuttu kolumdan götürdü hastaneye kan testi yaptık beta 1,2 çıktı gebelik yok ama doktor gene
1 hafta bekle kesin sonuç için ama benim umudum bayağı azaldı.çatlatma iğnesi olanı bugün tam 14 gün oldu
ateşim 38 çıktı parol verdi sadece ...... üzgünümmmmm..... bu ay bu tedavi ile beklentim yükselmişti.
hayırlısı allahtan tabi amahasta ve ağlamaklıyım
teşekkür ederim inşaallah listedeki herkes hamileler kervanına katılır
bizlerinde olacakkkkkkkk inanıorummmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnn
ahh cnm gecmisler olsun,dilerim hamissindir üzme kendiniiiiiiiii nasip kısmettttttttttt
Eses sen nasilsin
kırmızıyı görmeden umut yitirmek yok.........................
ama teselli etmeye çalışıyorum bir taraftan da kendimi
rabbim en hayırlı vakti bilir bizler için yeterki mahrum etmesin bizi bu duygudan
eses yaş olayını ben anlamadım ama 29 yaşındayım bende