infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

insallahh tatlım,rabbim bizleri sınav ediyor .
sabreden,sükreden kullarından olmak nasip olsun ins..
23 ocakta oldum tutmadı,kırmızılar gelmişti
coookk umutlanmıstım,yıkıldım,agladımmm
ama vakti gelince gelecek inanıorummmm

canım aslında gonalf 75 doz kullandım sol tarafımda 2 buyuk yumurtam olustu sag taraftada 17 mm yumurtam olustu.çatlatam ıgnesı oldugunda sanırım 19 mm olmustur.36saat sonra yanı dun 12 de asılamam oldu.merak ettıgım bısey var doktor yumurtanın catlayıp catlamadıgına bakmadı..bakamaz mıydı?yanı teknık olarak ımkansız mıydı?cunku bazen catlamadıgı aylar olmustu ..yaa oyle olduysa???????
kafamda delı sorular:))

O, bir şeyi (var kılmayı) dileyince, O'nun emri sadece «ol!» demesidir, o şey hemen oluverir....

O, bir şeyi (var kılmayı) dileyince, O'nun emri sadece «ol!» demesidir, o şey hemen oluverir....

Bir şeyi dilediği zaman, O'nun buyruğu sadece, o şeye 'Ol' demektir, hemen olur.
...

Bir şeyi dilediği zaman, O'nun buyruğu sadece, o şeye 'Ol' demektir, hemen olur.
...

O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O'nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu)

innema emruhu iza erade şey'en en yegulü lehu kün feyekün ***
fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli şey'in ve ileyhi turceun *
**

ama bu kadar sen bence düşünme.dr tabiki bakmıştır çatlamaasa niye yapsın tatlım sana aşılama.bu kadar düşünce iyi değil.biran önce kafanı boşalt.onlar ultrasonda görüyo herşeyi.nezaman çatlıcanıda biliyo.sonuçta o bazı aylarda senin kendi rutinindi.şuan bir uzman kontrolünde ilerledi herşeybir tedavi süreci geçirdin..yani bu tarz derin düşünceler le boşuna yıpratırsın kendini.sana tavsiyem git güzel bişeyler yap müsaitseniz eşinle çık gez.sevdiğin bişiler ye ,güzel bir müzik dinle ama asla ve asla didikleme.yok öylemi oldu böylemi oldu.gerçekten yapma.tedavine yazık etme kendi kendine.(bak ben şimdi ıslak kek yapicam.sanada tavsiye ederim

merhaba canım,
sol tupum tamamen kapatıldı laparoskopı oldum.sag taraf acık bu ay sansa bırakamayız dedıgı ıcın doktor hemen asılamaya gectık..gonalf75 doz aldım.yumurtam buyuyuncede dun asılamam yapıldı.cevreden okadar cok sey duydum kı tek yumurtayla zormus olmazmıs vsvvs..ondan ıcımı karamsarlık kapladı..sen neler yaptın?asılama vs..bu ay asılama olumsuz olursa tupbebege geccegız..llah yardımcmız olsun hepımızın

Kün feyekün (Ol denince olur)

(O, gökleri ve yeri altı günde yarattı)

Allahü teâlâ bir şeyi, sebeplerle de yaratır, araya hiçbir sebep koymadan da yaratır. İnsanı yaratırken ana babayı sebep kılmıştır. Hazret-i Âdemi yaratırken ana babayı sebep kılmamış toprağı sebep olarak yaratmıştır. Hazret-i İsa’yı yaratırken sadece annesini sebep kılmıştır. Hazret-i Havva’yı yaratırken, ana babayı, toprağı sebep kılmamış, sadece Hazret-i Âdem’in varlığını sebep kılmıştır.

Allahü teâlâ dilediği zaman ol der, anında yaratır, dilerse sebeplerle belirli bir vakitte yaratır. Mesela çocuğu Allahü teâlâ yaratır. Çocuğun dünyaya gelmesi 9 ay kadar bir zaman alır. Niye bir anda yaratmıyor denir mi?

Peygamberlerine ihsan ettiği mucizeler de bir anda olur. Musa aleyhisselama denizin anında yarılıp, ortadan yol alıp gitmesi, Peygamber efendimizin işaretiyle Ay'ın ikiye ayrılması gibi.

Allahü teâlâ dilediği gibi yaratır, istediği zaman ve istediği şekilde yaratır. Layüseldir, yani kimse ona hesap soramaz. Her şeyin hikmetini de bildirmemiştir, öylece inanmak lazımdır.

Kün feyekün (Ol denince olur)

(O, gökleri ve yeri altı günde yarattı)

Allahü teâlâ bir şeyi, sebeplerle de yaratır, araya hiçbir sebep koymadan da yaratır. İnsanı yaratırken ana babayı sebep kılmıştır. Hazret-i Âdemi yaratırken ana babayı sebep kılmamış toprağı sebep olarak yaratmıştır. Hazret-i İsa’yı yaratırken sadece annesini sebep kılmıştır. Hazret-i Havva’yı yaratırken, ana babayı, toprağı sebep kılmamış, sadece Hazret-i Âdem’in varlığını sebep kılmıştır.

Allahü teâlâ dilediği zaman ol der, anında yaratır, dilerse sebeplerle belirli bir vakitte yaratır. Mesela çocuğu Allahü teâlâ yaratır. Çocuğun dünyaya gelmesi 9 ay kadar bir zaman alır. Niye bir anda yaratmıyor denir mi?

Peygamberlerine ihsan ettiği mucizeler de bir anda olur. Musa aleyhisselama denizin anında yarılıp, ortadan yol alıp gitmesi, Peygamber efendimizin işaretiyle Ay'ın ikiye ayrılması gibi.

Allahü teâlâ dilediği gibi yaratır, istediği zaman ve istediği şekilde yaratır. Layüseldir, yani kimse ona hesap soramaz. Her şeyin hikmetini de bildirmemiştir, öylece inanmak lazımdır.
[/QUOTE]

innema emruhu iza erade şey'en en yegulü lehu kün feyekün ***
fe sübhanellezi bi yedihi melekütü külli şey'in ve ileyhi turceun *
**

...

O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O'nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.

rabbim dualarımızı kabul eylesin,bizlerede hayırlı evlatlar versin insallahhh ....

merhaba kızlar

4 gündür grip gibi bir şeyim yorgunluk halsizlik üşüme falan ,, ilaçta alamadım durumdan dolayı
eşim tuttu kolumdan götürdü hastaneye kan testi yaptık beta 1,2 çıktı gebelik yok ama doktor gene
1 hafta bekle kesin sonuç için ama benim umudum bayağı azaldı.çatlatma iğnesi olanı bugün tam 14 gün oldu
ateşim 38 çıktı parol verdi sadece ...... üzgünümmmmm..... bu ay bu tedavi ile beklentim yükselmişti.
hayırlısı allahtan tabi ama hasta ve ağlamaklıyım

tatlımm benim dilerim bizlerinde olur ..
23 ocakta bende asılama oldum negatiff :2::2:

aşilama çou insanda tutmuyor.bende beş kere yaptim tutmadi bizim bünyeler hassas kabül etmiyor spermi bence öyle olmasa onca zaman milyonda bir ihtimalde olsa tutmazmiydi.benim tüp bebek tutup aldirdiktan sonra doktor artik vücut taniyo kabül edebilir demişti.her zorluğu kadin çekiyo rabbim yardim etsin bize

tatlım doktor bana aşılamaylada şansımın çok fazla olmadığını soylemıstı %18 ile % 20 arası dusun her ay gebe kalma oranı zaten %25 ama bu tarz şeylere kafanı yorma cnm..ben 4 kez klomenle yumurta takıbı bı kez gonal-f ile aşılama oldum hcı hamlıle kalamadım..benımde aynı senın gıbı bı yumurtam vardı sağda ve 17 mm dı ..doktor aşılamadan once bakmıyor cnm catlamısmı dıye bende bakıcak dıye dusunmustum..zaten çatlatma ıgnesıyle bellı bı boya gelınce çatlıyor yumurta cnm..çevrendekılereee kulak tıkaa cnmm boş konuşan boş akıl veren çok olur..zaten normalde bı yumurta ıle hamıle kalıyor herkes..bu ınsanları anlamıyorum sankı dersın profösor boş konuşup dururlar cnm..sen canını sıkma bol bol dua et bak eses arkadaşımız ne güzel dualar paylaşıyor sen duanı et elinden gelenı yaptın zaten gerısını allaha bırak hayırlısı ıse inşallah olur cnm..tüp bebek içinde erken cnm ben 3 senelik evlı olduğum halde hıc bı doktor tavsıye etmedı bana bıraz daha bekle derım..yaşın kaç cnm ?

bizlerinde olacakkkkkkkk inanıorummmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnn

ahh cnm gecmisler olsun,dilerim hamissindir üzme kendiniiiiiiiii nasip kısmettttttttttt

bizlerinde olacakkkkkkkk inanıorummmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnn

ahh cnm gecmisler olsun,dilerim hamissindir üzme kendiniiiiiiiii nasip kısmettttttttttt

kırmızıyı görmeden umut yitirmek yok.........................
ama teselli etmeye çalışıyorum bir taraftan da kendimi
rabbim en hayırlı vakti bilir bizler için yeterki mahrum etmesin bizi bu duygudan

eses yaş olayını ben anlamadım ama 29 yaşındayım bende

rabbim hayırlısından versin cnmmmmm
yas eklesekmi dedik liste ful anacmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…