aa bende istanbuldayım cnm haznedardaki medıcanayamı gıdıyorsun ben ılk oraya gıtmıstım cok kazık..ben şuan bakırkoyde dr serhat sakıza gıdıyorum ozel muayenehanesı cok bılgılı ve ılgılı herseyı uzun uzadıaya anlatıyor bılgı verıyor bende sana onu tvsıye ederım cnm doktorumdan memnunum ınsallah sonuçta güzel olur..
merhaba kızlar
4 gündür grip gibi bir şeyim yorgunluk halsizlik üşüme falan ,, ilaçta alamadım durumdan dolayı
eşim tuttu kolumdan götürdü hastaneye kan testi yaptık beta 1,2 çıktı gebelik yok ama doktor gene
1 hafta bekle kesin sonuç için ama benim umudum bayağı azaldı.çatlatma iğnesi olanı bugün tam 14 gün oldu
ateşim 38 çıktı parol verdi sadece ...... üzgünümmmmm..... bu ay bu tedavi ile beklentim yükselmişti.
hayırlısı allahtan tabi amahasta ve ağlamaklıyım
şimdi internetten araştırdım baya ovgu dolu baheseden va serhat sakızdan..ama ınanırmısın 1.5 yılda doktor araştırıp yıkıma uğramaktan sıkıldım bakalım bu asılamam tutmazsa bır ıkı ay bı oluruna bırakıcam olmazsa tup bebek dıyorum...allah aratmasın yarabbım...
kızlar ben kacıyorum,size iyi geceler
yarın görüşürüz inşallahhhhhhhhhh
dua eder,dua beklerimmmmmmmmm
evet canım beylıkduzu.ama dugun korkmaz bahcelıevler hastanesınde..sen hangı doktora gıdyorsun_?
delinefsim ********** 23 yasımdayım ..
eses07 ********** 23 yasımdayım ...:49:
adzeynep ********** 24 yaşındayım...
umuttttt ************* 25 yaşındayım ...
anatomi ********** 26 yaşındayım ...
ebe88 ************ 26 Yasindayim ...
brsn61 * ******** 26 yasındayım
Hanife4545 ********* 26 yaşındayım
0611 GNC ********** 28 yasımdayım ...
librann ********** 29 yaşındayım ...
oceanshine********** 29 yaşındayım...
benimaskpastam ********* 29 yasımdayım...
yaqmur2201 ************ 29 yaşındayım...
libran ********* 29 yaşındayım...
sadecimm ********* 31 yaşındayım
disanur ********* 31 yaşindayim...
Tamam ozaman kardesime okutsam adetim bitincede kardesimin kaldigi yerden devam edecem degilmi canim.cok sagol yaa..peki kahverengi geliyor suan kirmizi olana kadar okiyabilirmiyim acaba..
delinefsim ********** 23 yasımdayım ..
eses07 ********** 23 yasımdayım ...
adzeynep ********** 24 yaşındayım...
umuttttt ************* 25 yaşındayım ...
anatomi ********** 26 yaşındayım ...
ebe88 ************ 26 Yasindayim ...
brsn61 * ******** 26 yasındayım
0611 GNC ********** 28 yasımdayım ...
librann ********** 29 yaşındayım ...
oceanshine********** 29 yaşındayım...
benimaskpastam ********* 29 yasımdayım...
yaqmur2201 ************ 29 yaşındayım...
libran ********* 29 yaşındayım...
sadecimm ********* 31 yaşındayım
disanur ********* 31 yaşindayim...
En yasliyi ben unutmussun canim:))
şimdi internetten araştırdım baya ovgu dolu baheseden va serhat sakızdan..ama ınanırmısın 1.5 yılda doktor araştırıp yıkıma uğramaktan sıkıldım bakalım bu asılamam tutmazsa bır ıkı ay bı oluruna bırakıcam olmazsa tup bebek dıyorum...allah aratmasın yarabbım...
Abla ekleyeyim hemen :))))
Yaşınız kaçtı
ins.yanılıyorsundurrrrrrrr
:26::26: anlamadım tatlım,ne dıslanması ask olsunnyas kactı bebegim
:)))) 33 canim maalesef
Bir kadının en güzel yaşları 30lar mis
Canimsin sen ya ne iyi yurekli birisin sen sagol:))
Canim denizhan denizin calistigi anameddekki butun kadın doğum dr gittim benim sonuclarima uzulduler.denizhan denize birturlu ulasamadim.megerse ordan ayrilip dogu fertil tüp bebek merkezi ne gecmis.kime gitsem bizim senle isimiz yok tüp bebek merkezine gideceksin dedi..park hospitale gittim levent bey cok umutsuz olduğunu yurt disindan yumurta alabilecegimi soyledi tüp bebek yuzde 10bile degil dedi..dunyam yikildi..fethiye hanima gittim daha once o deneyip gorecez dedi.insani okadar rahatlatiyorki fethiye hanim güler yüzlü okadar iyiki orda yaptirmak idtiyorum tüp bebek yaparsamm güveniyorum ona.
Bende malatyaliyim denizhan hoca iyi ama sevgi hanimi kapisindan bile gecmeyin derim nuriye duras var cok iyi
merhaba kızlar
4 gündür grip gibi bir şeyim yorgunluk halsizlik üşüme falan ,, ilaçta alamadım durumdan dolayı
eşim tuttu kolumdan götürdü hastaneye kan testi yaptık beta 1,2 çıktı gebelik yok ama doktor gene
1 hafta bekle kesin sonuç için ama benim umudum bayağı azaldı.çatlatma iğnesi olanı bugün tam 14 gün oldu
ateşim 38 çıktı parol verdi sadece ...... üzgünümmmmm..... bu ay bu tedavi ile beklentim yükselmişti.
hayırlısı allahtan tabi amahasta ve ağlamaklıyım