infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ben pkolu olduğumdan bu gecikmeler bana normal geliyor nedensecumaya kadar beklerim ben gelmezse ctesi yaptırırım bir test.ama ben hamile diilim hissediyorum yani

ins.yanılıyorsundurrrrrrrr

sanirim dislanmisim da haberim yok olsun allah buyuk ne diim hakkimda hayirlisi neyse o olsun.

:26::26: anlamadım tatlım,ne dıslanması ask olsunn yas kactı bebegim

eses07 ***** ***** 23 yasımdayım ...
adzeynep ***** ***** 24 yaşındayım...
umuttttt ******** ***** 25 yaşındayım ...
anatomi ***** ***** 26 yaşındayım ...
ebe88 ***** ******* 26 Yasindayim ...
brsn61 ***** **** 26 yasındayım
oceanshine***** ***** 29 yaşındayım...
benimaskpastam ***** **** 29 yasımdayım...

yaqmur2201 ****** ****** 29 yaşındayım...
sadecimm ***** **** 31 yaşındayım

hanife81
***** **** ? yaşındayım

canım cevabın için çok sağ ol.yazdıklarını okurken bile duygulandım.sizde herhangi bir sorun var mıydı?kaçıncı aşılaman tuttu? aşılamadan sonra izin almam gerekir mi ben öğretmenim sürekli ayakta durdugum ıcın soruyorum.

selam cnm bnde ve esımde hc prblem yok ve 2 asılma yapıldı 2sıde tutmadı agrı fln olmuyo sanıyelık bı ıslem hmn btyo cnm norml bı muayeneden farkı yok inş semmkı tutar

her seferinde moralimi bozmuycam dıyorum ama ınsanın elınde olmuo.sağ ol cevabın için.hakkımızda hayırlısı...

Seni suan derinden okadar iyi Anliyorumki...dünden beri bunalimdayimmm.gene aglama nöbetlerindeyimm..ne desek boş aglayinca rahatliyor insann
benım adetım hep 29 gunde bır oluyordu bu sefer 32.gun oldu.ben de elımde olmadan umutlandım ıste...kafaya takmıycam dıorum ama olmuo...hakkımızda hayırlısı...sağ ol cevabın için.

her seferinde moralimi bozmuycam dıyorum ama ınsanın elınde olmuo.sağ ol cevabın için.hakkımızda hayırlısı...

benım adetım hep 29 gunde bır oluyordu bu sefer 32.gun oldu.ben de elımde olmadan umutlandım ıste...kafaya takmıycam dıorum ama olmuo...hakkımızda hayırlısı...sağ ol cevabın için.

hayırlısıyla gelecek meleklrimiz insallah cnmm
umut yııkmakk yoookk

Evet iklim senin kaçıncı aşılamada tuttu bi de ben de öğretmenim aşılamadan sonraki süreç nasıl oluyor yatıp dinlenmek mi lazım bir de öğrenmenin tek yolu adet gününü mü beklemek doktor bir hafta öncesinden anlamaz mı tutup tutmadığını ?

asılamadan sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz cnmm
benim doktorum yatmana falan gerek yok demiştiiii
yani iş hayatınız devam eder,adet gelirse tutmamıstır..
gelmezse insallahh hhamissindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yani yineo adet olma olmama sendromunu yaşiycaz adet gününden bir hafta önce çıkmaz mı kanda o son hafta kabus gibi ya geçmiyor ((

merhaba cnm bana doktor aşılamadan 12 sonra kan testı yapabılırsın demıstı ben o sekılde ogrenmıstım..inan 12 gun boyunca yattım hıc kalkmadım hıc iş bişey yapmadım sonuç kocaman bır 0.. o yüzden günlük hayatına hıc asılama olmamış gıbı dıkkat et cnm

Yani yineo adet olma olmama sendromunu yaşiycaz adet gününden bir hafta önce çıkmaz mı kanda o son hafta kabus gibi ya geçmiyor ((

asılamadan 14 gün sonra belli olur

Önemli olan tutması yani sıkıntı varsa doktor söyler herhalde yaymalısın falan diye ilaç verir de mi peki aşılamada şans nedir

Önemli olan tutması yani sıkıntı varsa doktor söyler herhalde yaymalısın falan diye ilaç verir de mi peki aşılamada şans nedir

aynen cnm tüp bebekte bile yatırmıyor doktor..sadece aşılama olduğun ılk gun dıkkat et sonrasında da agır kaldırmamaya bak..bı haftada çatlatma ıgnesının etkısıyle yanlış sonuç cıkabılır cnm..12 gun beta hcg yapabılırsın çok merak edıyorsann

rica ederim.inşallah bi faydası olur sana.2.ci aşılama diyebirim .aslında 3 kere aşılama oldu sayılır daha doğrusu bir tanesi benim başka bişeylere aşırı üzülmemden dolayı yumurtalar küçüldüğü için iptal edildi.yani ozaman 2.ci aşılama sayılır.benim daha öncesinde adeet düzensizliğim vardı.önce onu halletim.buda 3.cü aşılamaya denk geliyo.sonrasında da tuttu işte.bide eşimde ileri harette biraz azlık vardı.yani %50 nin altındaydı.onuda keçiboynuzu kürüyle hallettikten sonra oldu işte..aşılamaya kesinlikle inanmalısın.ayrıca bu birazda sırayla oluyo.önce 3 kere aşılama sonra olmazsa tüp deneniyo.
ayrıca korkulacak bişe yok.günlük hayatını engelleyecek bir işlem değil kesinlikle ama fırsatın varsa tabi o gün daha dinlenerek geçirmen daha iyi olur.

bu arada bi arkadaşımız adetten 1 hafta önce çıkmaz mı diye sormuş kızlar. 3 aşılama geçirmiş biri olarak şunu söyleyeyim çatlatma iğnesinden 10 gün sonra vücut bunun etkisini atıyor. yani çatlatma iğnesinden sonraki 10 gün içinde idrar testi yaparsanız sonuç yalancı pozitif çıkıyor. çünkü çatlatma iğnesinin içinde bhcg var. hatta ben ilk aşılamamda test yapmıştım sırf 2 çizgi göreyim diye

yatamanız şart değil sadece imkan varsa daha dinlenerek o gün geçirilebilir canım.adeet günün gecikmeden malesef anlaşılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…