- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
ben pkolu olduğumdan bu gecikmeler bana normal geliyor nedensecumaya kadar beklerim ben gelmezse ctesi yaptırırım bir test.ama ben hamile diilim hissediyorum yani
ben pkolu olduğumdan bu gecikmeler bana normal geliyor nedensecumaya kadar beklerim ben gelmezse ctesi yaptırırım bir test.ama ben hamile diilim hissediyorum yani
sanirim dislanmisim da haberim yok olsun allah buyuk ne diim hakkimda hayirlisi neyse o olsun.
ben pkolu olduğumdan bu gecikmeler bana normal geliyor nedensecumaya kadar beklerim ben gelmezse ctesi yaptırırım bir test.ama ben hamile diilim hissediyorum yani[/QUOTE
bende hiç test yapmam zaten olmuyorum adet gendele Allahtan umut kesilmeez caanmm inşallah güzel haberi alırsın hemen umutsuzluğa kapılmaaa olacak inşaaalllaah
[COLOR="#FF0000"]cecile_ay[/COLOR] cnm aşılama da şans az diye bişey yok ben aşılamayla hamile kaldımm.normal ilişiikde bile şans %25 falan ama öteki taraftan düşününce bir problem yoksa o mlyonlarca s...mden sadece bitanesi yeticek bebek için.bu aşamada senin önce aşılamadan umudun olması gerekiyo.sen inan ki evrende inansın.umudun olmazsa zaten olmaz.önce bu karamsarlığı bir kenaara at.
öncelikle bebeğin gelsin diye en güzeL en iyi yumurtalar oluşturulacak (senin güzel umutlu mutlu ruh halinle tabi)hergün gidip iğneleriini olucaksın.bu iğneler olduğun günler hep sevıdiğin şeyleri yap,seni mutlu eden insanlarla görüş ,seni üzen herkesten herşeyden uzak dur.bu birinci kural.karamsarlığı çöpe at.duaların sadece şükür üzerine olsun bu aşamada.tedavi fırsatı bulabildiğin için,senin ve eşinin sağlığı bu tedaviye izin verdiği için,başka herhangi bir engele takılmadan bu aşamaya gelebildiğin için şükret rabbine.sadece şükret...sonrasında o güzel gün geldiğinde yani aşılama günün eşine bir saat önceden bir ttürk kahvesi içir.bu spermeleriiin hareketini arttırıcaak.eşinide bu yönde telkin et.sana analattıklarımı sende ona anlat.son derece rahat ol transfer yapılırken ve bi bakmışsın olmuş bitmiş.sonra bekle .o haberi bekleme mertebesinde olduğun için bile şükret.gerisi mevlanın takdiri.
selam cnm bnde ve esımde hc prblem yok ve 2 asılma yapıldı 2sıde tutmadı agrı fln olmuyo sanıyelık bı ıslem hmn btyo cnm norml bı muayeneden farkı yok inş semmkı tutar
her seferinde moralimi bozmuycam dıyorum ama ınsanın elınde olmuo.sağ ol cevabın için.hakkımızda hayırlısı...
benım adetım hep 29 gunde bır oluyordu bu sefer 32.gun oldu.ben de elımde olmadan umutlandım ıste...kafaya takmıycam dıorum ama olmuo...hakkımızda hayırlısı...sağ ol cevabın için.Seni suan derinden okadar iyi Anliyorumki...dünden beri bunalimdayimmm.gene aglama nöbetlerindeyimm..ne desek boş aglayinca rahatliyor insann
her seferinde moralimi bozmuycam dıyorum ama ınsanın elınde olmuo.sağ ol cevabın için.hakkımızda hayırlısı...
benım adetım hep 29 gunde bır oluyordu bu sefer 32.gun oldu.ben de elımde olmadan umutlandım ıste...kafaya takmıycam dıorum ama olmuo...hakkımızda hayırlısı...sağ ol cevabın için.
canım cevabın için çok sağ ol.yazdıklarını okurken bile duygulandım.sizde herhangi bir sorun var mıydı?kaçıncı aşılaman tuttu? aşılamadan sonra izin almam gerekir mi ben öğretmenim sürekli ayakta durdugum ıcın soruyorum.
Evet iklim senin kaçıncı aşılamada tuttu bi de ben de öğretmenim aşılamadan sonraki süreç nasıl oluyor yatıp dinlenmek mi lazım bir de öğrenmenin tek yolu adet gününü mü beklemek doktor bir hafta öncesinden anlamaz mı tutup tutmadığını ?
asılamadan sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz cnmm
benim doktorum yatmana falan gerek yok demiştiiii
yani iş hayatınız devam eder,adet gelirse tutmamıstır..
gelmezse insallahh hhamissindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet iklim senin kaçıncı aşılamada tuttu bi de ben de öğretmenim aşılamadan sonraki süreç nasıl oluyor yatıp dinlenmek mi lazım bir de öğrenmenin tek yolu adet gününü mü beklemek doktor bir hafta öncesinden anlamaz mı tutup tutmadığını ?
Yani yineo adet olma olmama sendromunu yaşiycaz adet gününden bir hafta önce çıkmaz mı kanda o son hafta kabus gibi ya geçmiyor((
merhaba cnm bana doktor aşılamadan 12 sonra kan testı yapabılırsın demıstı ben o sekılde ogrenmıstım..inan 12 gun boyunca yattım hıc kalkmadım hıc iş bişey yapmadım sonuç kocaman bır 0.. o yüzden günlük hayatına hıc asılama olmamış gıbı dıkkat et cnm
Önemli olan tutması yani sıkıntı varsa doktor söyler herhalde yaymalısın falan diye ilaç verir de mi peki aşılamada şans nedir
canım cevabın için çok sağ ol.yazdıklarını okurken bile duygulandım.sizde herhangi bir sorun var mıydı?kaçıncı aşılaman tuttu? aşılamadan sonra izin almam gerekir mi ben öğretmenim sürekli ayakta durdugum ıcın soruyorum.